BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Straszny wypadek Roberta Kubicy!!!!
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-06-10, 22:16   

Maurycy Kochański, to mistrz świata w jakichś tam wyścigach - często siedzi w studiu i w sumie chyba najbardziej z osób w studiu ogarnia temat, bo sam się ściga

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2007-06-10, 22:22   

Dzięki , myślałem że to jakiś ziom z forum :lol:

duchX
[Usunity]

Wysany: 2007-06-10, 22:27   

Jak ogladalem wyscig i zobaczylem wypadek to serce mi sie zatrzymalo na sekunde !! !!!!!!!! spoko ze jest ok .............. trzymam kciuki

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-06-10, 23:48   

Łukasz napisa/a:
http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,8919513,wiadomosc.html

komentarze :wink:

[ Dodano: 2007-06-10, 21:54 ]
Piotrek napisa/a:
Robert jednak ma złamaną nogę

wiadomości z ostatniej chwili dzwonił do mnie właśnie lekarz Hans Wpadke z niemcowni, podobno Robert ma też obtarte ucho i limo pod okiem. Noga podobno do wesela się zagoi.

gratuluje inteligencji, wiedzialem ze stac Cie na wiele ale nie myslalem ze az do tego stopnia..
nie dosc ze polak, to nawet jakby byl to ktokolwiek inny przy takiej predkosci ma taki wypadek, ze zyje to naprawde fart nad fartami, bo jak sie na to patrzy wyglada masakrycznie a Ty sie z tego smiejesz...
wyscig ogladalem w knajpie z kumplem i podobne poziomem komentarze do Twojego padaly pozniej...znieczulica tego kraju z dnia na dzien mnie powala coraz mocniej
ciekawe jak glosno sie smiac bedziesz gdy ktos z Twojej rodziny albo bliskich znajomych bedzie mial wypadek, albo w srodku nocy odbierzesz telefon ze cos sie stalo..
czego CI oczywiscie nie zycze...
mam nadzieje ze Robert wyjdzie z tego calo i przerwa bedzie tylko na kilka wyscigow a nie na cale zycie..
szybkiego powrotu do zdrowia..

mgr inż. Jędrek ;)

GLOWA 

Doczy: 05 Lis 2004
Skd: ZIELONKA K WAWY
Wysany: 2007-06-10, 23:49   

ZACZERPNIETE Z ONETU :

- Właśnie otrzymaliśmy informacje ze szpitala, że Robert nie jest ranny - powiedział szef BMW Mario Theissen.

- Zostanie na noc w szpitalu na obserwacji, ale jutro rano zostanie wypisany - dodał Niemiec.

Theissen dodał, że Robert Kubica stracił przytomność tylko na chwilę kiedy bolid zatrzymał się po wypadku. Niemiec określił to, że Kubicy nic się nie stało mianem "niewiarygodnego".

:wow: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :wow:

strasznie to wygladalo, dobrze ze skonczylo sie tylko tak....

ROBERT obys ten wypadek szybko wymazal z pamieci i za tydzien pokazal jak sie jezdzi :) bo jak wiadomo kazdy wypadek zostawia po sobie slad w pamieci!!!

OBYS SZYBKO O NIM ZAPOMNIAL!!!!

Powodzenia i trzymam mocno kciuki!!!

pzd
JEST
E46 Compact 320d

Drucha 

Pomg: 3 razy
Doczy: 28 Wrz 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-06-10, 23:51   

http://www.smog.pl/wideo/...roberta_kubicy/
filmik lepszej jakosci
Szybkigo powrotu do zdrowia ROBERT!!

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-06-11, 00:12   

tekst z 2007-06-10 23:17
Cytat:
Szef teamu BMW-Sauber Mario Theissen nie potwierdza informacji o tym, ze Robert Kubica złamał nogę w wyniku groźnie wyglądającego wypadku podczas niedzielnego wyścigu o Grand Prix Kanady

center - póki nic nie było wiadomo, też bym sobie nie żartował, a tak, to luzik - miejmy nadzieję, że nic się nie stało i że jednak Kubica będzie jeździł już w najbliższym czasie, a nie jak piszą w niektórych portalach - dopiero w przyszłym sezonie - w końcu to technologia F1, a nie E30 :wink:

center 

Wysany: 2007-06-11, 00:20   

na onecie pisza ze wszystko jest ok i nawet beda sie zastanawiac czy w usa nie pojedzie wiec naprawde super..
dla mnie niewiarygodne, dawno w f1 takiego wypadku nie bylo, wygladalo masakryczne a skonczy sie na zadrapaniach, taka mam nadzieje..

mgr inż. Jędrek ;)

puz 
swapownik

Pomg: 4 razy
Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2007-06-11, 01:51   

center napisa/a:
na onecie pisza ze wszystko jest ok i nawet beda sie zastanawiac czy w usa nie pojedzie wiec naprawde super..
dla mnie niewiarygodne, dawno w f1 takiego wypadku nie bylo, wygladalo masakryczne a skonczy sie na zadrapaniach, taka mam nadzieje..

oby!!! jak zobaczyłem ten wypadek od razu przypmniał mi sie filmik, który widzialem w innym temacie o najwiekszych wypadkach w F1, nie wspominajac o dzwonie Senny

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-06-11, 07:15   

a jak to jest z bolidami? maja zapasowe?

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-06-11, 09:10   

center napisa/a:
Łukasz napisa/a:
http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,8919513,wiadomosc.html

komentarze :wink:

[ Dodano: 2007-06-10, 21:54 ]
Piotrek napisa/a:
Robert jednak ma złamaną nogę

wiadomości z ostatniej chwili dzwonił do mnie właśnie lekarz Hans Wpadke z niemcowni, podobno Robert ma też obtarte ucho i limo pod okiem. Noga podobno do wesela się zagoi.

gratuluje inteligencji, wiedzialem ze stac Cie na wiele ale nie myslalem ze az do tego stopnia..
nie dosc ze polak, to nawet jakby byl to ktokolwiek inny przy takiej predkosci ma taki wypadek, ze zyje to naprawde fart nad fartami, bo jak sie na to patrzy wyglada masakrycznie a Ty sie z tego smiejesz...
wyscig ogladalem w knajpie z kumplem i podobne poziomem komentarze do Twojego padaly pozniej...znieczulica tego kraju z dnia na dzien mnie powala coraz mocniej
ciekawe jak glosno sie smiac bedziesz gdy ktos z Twojej rodziny albo bliskich znajomych bedzie mial wypadek, albo w srodku nocy odbierzesz telefon ze cos sie stalo..
czego CI oczywiscie nie zycze...
mam nadzieje ze Robert wyjdzie z tego calo i przerwa bedzie tylko na kilka wyscigow a nie na cale zycie..
szybkiego powrotu do zdrowia..

moje motto: "nie bierz życia zbyt serio, bo i tak z tej historii nie wyjdziesz żywy"

jaka znieczulica center, mówisz jakbyś na codzień przywdziewał moherowy beret - "jedyne słuszne zachowanie to smiertelna powaga - innych zachowań nie tolerujemy"

Kiedy żartowałem, wiedziałem, że z Kubicą jest wszystko ok, więc nie wiem co było nie na miejscu.

Co do inteligencji - skoro tak sądzisz to tak pewnie jest , są tacy co mają zawsze rację.

A stać mnie jeszcze na dużo więcej. :)

pozdrawiam

a robertowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Mlody 
%-)

Pomg: 9 razy
Doczy: 08 Lis 2006
Skd: Starachowice
Wysany: 2007-06-11, 10:22   

yyyy.... :shock:

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-06-11, 10:29   

A nóżka podobna tylko zwichnięta :wink:

speed 
Michał

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2007-06-11, 11:54   

Makabryczny ten wypadek 8) dobrze że wszystko się tak szczęśliwie skończyło :) A swoją drogą bardzo mocne te konstrukcje bolidów, uderzył w betonową ścianę przy prędkości ponad 230km/h a korpus bolidu pozostał cały...

Every man dies... But not every man really lives...

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-06-11, 11:59   

speed - a'propos - dobrze, że bolid Roberta jakoś ominął bolid Speeda, który tam pozostał

RoboCop 
Morder...ator

Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-11, 12:11   

też zamarłem jak zobaczyłem bolid Roberta w locie i jak po ladowaniu, kierowca się nie ruszał...
na szczęście tylko tak źle wyglądało - oby mu nie pozostały slady na psyche...

po wyścigu wkurzyły mnie komentarze Zientarskich (w studiu Polsatu), że auto nieprzygotowane, że Robert był niezadowolony takie tam brednie - a dzień wcześniej podczas kwalifikacji, Toyota urywała na jednym zakręcie przednie koło(w bolidach innych teamów jakoś koła na tym zakręcie nie odpadały) - najpierw zespół Toyoty zamierzał się wycofać a potem przykazali tylko kierowcom, żeby uważali na tym zakręcie o zachowanie ostrożności :shock: - jak dla mnie jaja jak nie wiem, według mnie takie auta powinny nie być dopuszczone przez komisje techniczną, bo jak było widać podczas tych eliminacji wiele nie trzeba, żeby dochodziło do bardzo niebezpiecznych sytuacji...

mattim_bmw 
oldschool'owiec

Pomg: 4 razy
Doczy: 29 Lis 2006
Skd: kruszwica/poznań
Wysany: 2007-06-11, 13:04   

Tak, nie zaciekawie to wygladało kiedy sobie spokojnie ogladam a tu nagle... :shock: :shock: :shock: . Az nie dowiary ze tak dobrze to sie skonczyło. Ciekwi mnie tylko kiedy bedzie mogł powrocic na tor, oby jak najszybciej, ale jego zdrowie jest najwazniejsze. Pozatym wiecie moze z jakichs zrodeł co w koncu było przyczyna wypadku?? pzdr

emeryt style :D :D

maerik 

Doczy: 08 Lut 2007
Wysany: 2007-06-11, 13:19   

Ja wczoraj też zamarłem na 5 minut...
Wydaje mi się, że coś wpadło pod koła Kubicy i przez to wyleciał z toru. Ciekawi mnie jak się Robert wypowie.

wersja zimowa

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-06-11, 15:27   

f1.com

z tego tekstu wynika że na tamtym łuku Truli zrobił miejsce kubicy od lewej ale Robert postanowił mijać z prawej i trącił prawa tylną opone trulego swoim nosem, który z kolei złamał się i wpadł mu pod koła powodujac wystrzelenie w krajobraz poniewaz moment utraty kontroli nad skretem nastąpił przed tym łukiem gdy robił on głębszy skręt w lewo na prosta przed nawrotem i Robert poleciał po stycznej.

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-06-11, 15:52   

Zyje - to najwazniejsze
Bedzie jechal za tydzien - trzymamy kciuki!

center 

Wysany: 2007-06-11, 23:49   

Łukasz sorki za te slowa, pisalem po powrocie z knajpy, gdzie na miejscu chwile po wypadku kilka osob zaczelo sie z tego smiac i zartowac, prawie z kumplem zesmy tam ich lali no ale nie wazne..
takze przyznaje sie do bledu, emocje wziely gore, jesli Cie urazilem i obrazilem to przepraszam
ciesze sie rowniez ze z Robertem wszystko ok, mam nadzieje ze jak najszybciej wroci do formy i bolidu, a przede wszystkim chce go zobaczec na Wegrzech :)
Łukasz jeszcze raz sorki
pozdro all

mgr inż. Jędrek ;)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-06-12, 08:48   

center napisa/a:
Łukasz sorki za te slowa, pisalem po powrocie z knajpy, gdzie na miejscu chwile po wypadku kilka osob zaczelo sie z tego smiac i zartowac, prawie z kumplem zesmy tam ich lali no ale nie wazne..
takze przyznaje sie do bledu, emocje wziely gore, jesli Cie urazilem i obrazilem to przepraszam
ciesze sie rowniez ze z Robertem wszystko ok, mam nadzieje ze jak najszybciej wroci do formy i bolidu, a przede wszystkim chce go zobaczec na Wegrzech :)
Łukasz jeszcze raz sorki
pozdro all

no problemo :) ja nie z tych gniewalskich :beer:

Mlody 
%-)

Pomg: 9 razy
Doczy: 08 Lis 2006
Skd: Starachowice
Wysany: 2007-06-12, 12:31   

Wypadek z innego ujecia.

http://www.youtube.com/watch?v=dWZ7iKXfLXs

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-06-12, 17:04   

http://www.youtube.com/wa...o02imLxWJc&NR=1

http://www.youtube.com/wa...Kk3bbdjoYk&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=xYE0QqsTlco

http://www.youtube.com/watch?v=fXL2ytdZRsU

maerik 

Doczy: 08 Lut 2007
Wysany: 2007-06-13, 01:01   

kirek napisa/a:

Skoro ten film robi piorunujące wrażenie to wyobraźcie sobie co czuł ten człowiek na dole kadru... a co czuł Robert kiedy wylatywał z toru... niewiarygodne... po prostu nie do pojęcia! Zatkało mnie po prostu... cieszę się tylko, że Robertowi nic się poważnego nie stało!

wersja zimowa

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: