Jakiś pechowy ten dzień właśnie byłem oglądać rozwaloną awionetke którą lecieli Gollobowie i Holta , cud że żyją bo wrak do samolotu w żaden sposób podobny nie jest
wiadomości z ostatniej chwili dzwonił do mnie właśnie lekarz Hans Wpadke z niemcowni, podobno Robert ma też obtarte ucho i limo pod okiem. Noga podobno do wesela się zagoi.
cos mi sie wydaje ze z balansem i dociskiem moglo byc cos nie tegens... wypadek zaraz po tym jak zjechal SC tuz po wizycie Roberta w PITach i ewidentnie bylo widac ze BMW odlatuje jak samolot....
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-06-10, 21:54
no więc narazie wszystko wygląda w porzadku i stabilnie
Maurycy wspomnoiał że jedyna rzecz o jaką można sobie połamac nogę w bolidzie to pedaly
więc złamanie nogi
to może być złąmanie stopy
ale nic nie wiadomo
konkretów brak
natomiast Maurycy się dopatrzył tam że po 1 Kubek tam po zewnętrznej jechał
gdzie tor jest mniej przyczepny
i prawdopodobnie coś odpadło z poprzedzającego bolidu
co automatycznie wystrzeliło roberta w mur
gdy trajektorai była już na mur
wjechał na krawężnik - tarkę
podbiło mu przód
już wtedy bolid działał jak skrzydło
i potem jeszcze zanim wleciał w mur to chyba jeszcze uderzył w oponę stoącego tam bolidu Spykera
bo tam wczesniej się własnie jeden ze spykerów zesrał i go tam postawili
sholowali
ale ten kontakt nie spowolnił szybującego bolidu
no i potem potęzne uderzenei w ścianę przy prędkości pod 300/h
defragmentacja bolidu
i jeszcze ok 80m drogi kokpitu z jednym saltem i kolejnym uderzeniem w druga bandę
już było widac że Robert jest nieprzytomny
tak to wyglądało
Niesamowicie makabrycznie wyglądający wypadek (całe szczescie że po uderzeniu w bandę bolid nie stanał w płomieniach ), spociłem się w ułamku sekundy, latały mi normalnie ręce, ale jak uslyszalem, że jest w porzadku i że trwają badania to byłem w szoku ale pozytywnie zadowolony, że bezpieczeństwo bolidów jest wyjątkowo wysokie. Życzę Robertowi szybkiego powrotu do pełnej formy i na pewno dużo lepszego bolidu
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2007-06-10, 22:33, w caoci zmieniany 1 raz