BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
nie oryginalne częśći do bmw E36
Autor Wiadomo
ajmax 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 18 Mar 2005
Skd: Chorzów
Wysany: 2005-04-06, 22:49   nie oryginalne częśći do bmw E36

Mam pytanie ponieważ kupuje bmw 316i E36 93' a jest ona po lekkim wypadku.Mam zamiar kupić części blacharskie tylko teraz pytanie jakie,bo cenowo oryginał i podróba to duża różnica,czy ktoś z was wymieniał już części blacharskie nie oryginalne (jak one pasują czy wogóle da sie je założyć chodzi mi o takie częśći :
błotnik przedni lewy oryginał używany 150zł/ podróba 99zł
zderzak przedni oryginał używany350zł / podróba 269zł
atrapa metalowa oryginał używana 200zł / podróba 158zł
a tu podaje adres tych nie oryginalnych częśći na allegro
atrapa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47131265
zderzak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46285422
błotnik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46291016
Doradzcie co kupić

Być może ma ktoś z was takie elementy na sprzedaż to proszę o kontakt:
gg 2161558

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2005-04-06, 23:06   

jeśli trafisz używkęw idealnym stanie to bierz... ją przynajmniej możesz zamontować bez malowania bo już jest pomalowana... a nówki musisz pomalować.. więc jesli od razu nie stać cię na jedno i na drugie na raz to bierz używki ale poszukaj dobrych...

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2005-04-06, 23:56   

e36 ma zajebis*** blachy... ja w lipcu 2004 lekko wjechalem w pupke punto i pogialem atrape (zdrapala sie farba) i lekko uszkodzilem zderzak (oczywiscie swoj) pozniej w walentynki 2005 dolozylem fordowi scierce i do konca zdemolowalem atrape, mam maske w delfinka (lekko sie zgiela), zderzak drzazgi i mimo ze do tej pory nie naprawialem auta (nie mam czasu) i mimo ze w zimie normalnie uzytkowalem auto to do tej pory nie ma nawet sladu rdzy!!! a wystarczy zobaczyc autka np prawie nowe peugoty renault itp powypadkowe i doslownie po kilku dniach pojawia sie rdza!!! Ja bym Ci radzil kupic uzywke a nie eksperymentowac z jakimis zamiennikami... jednak co bmw to bmw :D

daz 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Pa 2004
Skd: lublin
Wysany: 2005-04-07, 07:31   

Kup oryginały!!!!! Tylko te ceny co podałeś są strasznie wysokie, musisz troche poszukać a nie iść na łatwizne i wziaść pierwsze lepsze ogłoszenia, wiem co mówie bo sam sprowadziłem bmw e36 i było lekko uderzone przodem. Musiałek kupić zderzak, błotnik i atrape.
Za zderzak zapłaciłem 120zł, za błotnik 80zł, a za atrape 50zł. Wszytsko oryginalnle części, używane, ale nie zniszczone, wystarczyło polakierować. I wszytsko to znalazłem na allegro.

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2005-04-07, 09:17   

jaqub napisa/a:
e36 ma zajebis*** blachy... ja w lipcu 2004 lekko wjechalem w pupke punto i pogialem atrape (zdrapala sie farba) i lekko uszkodzilem zderzak (oczywiscie swoj) pozniej w walentynki 2005 dolozylem fordowi scierce i do konca zdemolowalem atrape, mam maske w delfinka (lekko sie zgiela), zderzak drzazgi i mimo ze do tej pory nie naprawialem auta (nie mam czasu) i mimo ze w zimie normalnie uzytkowalem auto to do tej pory nie ma nawet sladu rdzy!!! a wystarczy zobaczyc autka np prawie nowe peugoty renault itp powypadkowe i doslownie po kilku dniach pojawia sie rdza!!! Ja bym Ci radzil kupic uzywke a nie eksperymentowac z jakimis zamiennikami... jednak co bmw to bmw :D

opanuj sie z rozbijaniem tej Twojej Buffemy :P
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

luk325 

Pomg: 5 razy
Doczy: 08 Pa 2004
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2005-04-07, 10:28   

Kup oryginalne elementy bo z podrobki bedziesz sie musial meczyc z dopasowaniem. tu ci zabraknie, tam wystaje i takie tam... :wink:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: