Wysany: 2005-04-06, 22:49 nie oryginalne częśći do bmw E36
Mam pytanie ponieważ kupuje bmw 316i E36 93' a jest ona po lekkim wypadku.Mam zamiar kupić części blacharskie tylko teraz pytanie jakie,bo cenowo oryginał i podróba to duża różnica,czy ktoś z was wymieniał już części blacharskie nie oryginalne (jak one pasują czy wogóle da sie je założyć chodzi mi o takie częśći :
błotnik przedni lewy oryginał używany 150zł/ podróba 99zł
zderzak przedni oryginał używany350zł / podróba 269zł
atrapa metalowa oryginał używana 200zł / podróba 158zł
a tu podaje adres tych nie oryginalnych częśći na allegro
atrapa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47131265
zderzak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46285422
błotnik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46291016
Doradzcie co kupić
Być może ma ktoś z was takie elementy na sprzedaż to proszę o kontakt:
gg 2161558
jeśli trafisz używkęw idealnym stanie to bierz... ją przynajmniej możesz zamontować bez malowania bo już jest pomalowana... a nówki musisz pomalować.. więc jesli od razu nie stać cię na jedno i na drugie na raz to bierz używki ale poszukaj dobrych...
e36 ma zajebis*** blachy... ja w lipcu 2004 lekko wjechalem w pupke punto i pogialem atrape (zdrapala sie farba) i lekko uszkodzilem zderzak (oczywiscie swoj) pozniej w walentynki 2005 dolozylem fordowi scierce i do konca zdemolowalem atrape, mam maske w delfinka (lekko sie zgiela), zderzak drzazgi i mimo ze do tej pory nie naprawialem auta (nie mam czasu) i mimo ze w zimie normalnie uzytkowalem auto to do tej pory nie ma nawet sladu rdzy!!! a wystarczy zobaczyc autka np prawie nowe peugoty renault itp powypadkowe i doslownie po kilku dniach pojawia sie rdza!!! Ja bym Ci radzil kupic uzywke a nie eksperymentowac z jakimis zamiennikami... jednak co bmw to bmw
Kup oryginały!!!!! Tylko te ceny co podałeś są strasznie wysokie, musisz troche poszukać a nie iść na łatwizne i wziaść pierwsze lepsze ogłoszenia, wiem co mówie bo sam sprowadziłem bmw e36 i było lekko uderzone przodem. Musiałek kupić zderzak, błotnik i atrape.
Za zderzak zapłaciłem 120zł, za błotnik 80zł, a za atrape 50zł. Wszytsko oryginalnle części, używane, ale nie zniszczone, wystarczyło polakierować. I wszytsko to znalazłem na allegro.
e36 ma zajebis*** blachy... ja w lipcu 2004 lekko wjechalem w pupke punto i pogialem atrape (zdrapala sie farba) i lekko uszkodzilem zderzak (oczywiscie swoj) pozniej w walentynki 2005 dolozylem fordowi scierce i do konca zdemolowalem atrape, mam maske w delfinka (lekko sie zgiela), zderzak drzazgi i mimo ze do tej pory nie naprawialem auta (nie mam czasu) i mimo ze w zimie normalnie uzytkowalem auto to do tej pory nie ma nawet sladu rdzy!!! a wystarczy zobaczyc autka np prawie nowe peugoty renault itp powypadkowe i doslownie po kilku dniach pojawia sie rdza!!! Ja bym Ci radzil kupic uzywke a nie eksperymentowac z jakimis zamiennikami... jednak co bmw to bmw
opanuj sie z rozbijaniem tej Twojej Buffemy
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86