Odświerzam troche temat(troche bardzo bo znalazłem go na 21 stronie... )
Ale do konkretów....
Jak tam wam sie udała zima za kierownicą...było tak strasznie jak sie obawialiście,noi czy obyło sie bez dzwonów....
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
musze z zadowoleniem stwierdzic ze bylo spoko;)
spodziewalem sie narowistej bestii zwlaszcza ze z przodu mam slicki (okolo 1,5 mm bieznika) a z tylu niewiele lepiej, ale fura zachowuje sie nadwyraz przewidywalnie za wyjatkiem denerwujacej niekiedy sklonnosci do nieskrecania an b. sliskim przy malych predkosciach ale pewnie spowodowane jest to b lekkim tylem. no i porazalo mnie zuzycie paliwa. na krociotkich odcinkach przy starcie z zimnego silnika wychodzilo mi 20 litrow:(
pozatym fajoska zabawa!!
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
musze z zadowoleniem stwierdzic ze bylo spoko;)
spodziewalem sie narowistej bestii zwlaszcza ze z przodu mam slicki (okolo 1,5 mm bieznika) a z tylu niewiele lepiej, ale fura zachowuje sie nadwyraz przewidywalnie za wyjatkiem denerwujacej niekiedy sklonnosci do nieskrecania an b. sliskim przy malych predkosciach ale pewnie spowodowane jest to b lekkim tylem. no i porazalo mnie zuzycie paliwa. na krociotkich odcinkach przy starcie z zimnego silnika wychodzilo mi 20 litrow:(
pozatym fajoska zabawa!!
Nie chce byc niemily ale tacy luidzie jak ty tylko podtrzymuja mit debila mlodego kierowcy BMW. Wywali cala kase na auto i ubezpieczenie a potem nie stac go juz na opony Kiedys niechcacy na twoich slikach delikatnie pukniesz kogos i mam nadzieje, ze to nie bede ja
Juz bym wolal kupic wyszydzane przez wszystkich nalewki za 400-500pln ale jezdzic zima w miare bezpiecznie.
poprostu nie jezdzilem na tyle duzo zeby oplacilo mi sie kupowac zimowki. mialem taki zamiar ale w koncu zrezygnowalem ( nie z powodow finansowych) poprostu stwierdzilem ze niema poco. na tych co mam jezdzi mi sie wystarczajaco dobrze.
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
poprostu nie jezdzilem na tyle duzo zeby oplacilo mi sie kupowac zimowki. mialem taki zamiar ale w koncu zrezygnowalem ( nie z powodow finansowych) poprostu stwierdzilem ze niema poco. na tych co mam jezdzi mi sie wystarczajaco dobrze.
Wiesz, jezeli twoja jazda w zimie polegeala na przepaleniu samochodu co jakis czas i przejechaniu sie po osiedlowej drodze to ok, ale jak ktos jezdzi autem na codzien i ma gumy z 1.5mm bieznikiem to wedlug mnie zawala po calosci. Uwazam, ze w Polsce powinien sie pojawic nakaz jazdy w zimie na zimowkach bo nie ma sie co spierac, ze wtedy auto prowadzi sie o niebo lepiej.
Wiesz, jezeli twoja jazda w zimie polegeala na przepaleniu samochodu co jakis czas i przejechaniu sie po osiedlowej drodze to ok, ale jak ktos jezdzi autem na codzien i ma gumy z 1.5mm bieznikiem to wedlug mnie zawala po calosci. Uwazam, ze w Polsce powinien sie pojawic nakaz jazdy w zimie na zimowkach bo nie ma sie co spierac, ze wtedy auto prowadzi sie o niebo lepiej.
tak właśnie, generalnie mareks prosisz się o dzwona, oby cię otrzeźwił, a nie okaleczył. Z dobrego serca radzę.
Do auta jak do dziwki, bez dobrej gumy nie podchodź.
Łukasz Ty to mnie zawsze rozwalasz tekstami.......
To fakt gumy to podstawa...,ale jeśli nic sie nie stało to lepiej spokojnie wytłumaczyć i nie wywoływać wilka z lasu......
PozdrOOfki....
Gumy to rzeczywiscie podstawa a jak zakupiłem komplet zimóweczek to nie weszły niestety (auto jakies 5 cm nad gleba) i musiałem oddac,mało jeżdze (niestety teraz bedzie jeszcze mniej)zainwestowałem w co innego - teraz stawiam na bezpieczenstwo i tak czyli dobre hamulce i porawa zawieszenie juz niedługo moja Zosia dostanie komolet nowych hamulcy brembunio
Zima ogolnie jest starszna dla takiego potworadosyc ze ciezko ruszyc z miejscia to jeszcze bokami idzie sobie gdzie chce - ASC troszke pomaga ale niestety letnie kondony to nie jest to co tygryski lubia na zime.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.