BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
zima
Autor Wiadomo
BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-02-21, 22:03   

KORDI napisa/a:
Odświerzam troche temat(troche bardzo bo znalazłem go na 21 stronie... :lol: )
Ale do konkretów....
Jak tam wam sie udała zima za kierownicą...było tak strasznie jak sie obawialiście,noi czy obyło sie bez dzwonów.... :)

PozdrOOfki... :D

400 Nm ASC+T letnie opony - automat - niepolecam 8) 8) 8)

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-21, 22:07   

kirek napisa/a:

400 Nm ASC+T letnie opony - automat - niepolecam 8) 8) 8)

Jeździsz na letnich...... :shock: :shock:
Takim autkiem bałbym sie...... :mrgreen: :roll:

mareks 

Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2006-02-22, 12:07   

musze z zadowoleniem stwierdzic ze bylo spoko;)
spodziewalem sie narowistej bestii zwlaszcza ze z przodu mam slicki (okolo 1,5 mm bieznika) a z tylu niewiele lepiej, ale fura zachowuje sie nadwyraz przewidywalnie za wyjatkiem denerwujacej niekiedy sklonnosci do nieskrecania an b. sliskim przy malych predkosciach ale pewnie spowodowane jest to b lekkim tylem. no i porazalo mnie zuzycie paliwa. na krociotkich odcinkach przy starcie z zimnego silnika wychodzilo mi 20 litrow:(

pozatym fajoska zabawa!! :D

GG: 6377445

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-02-22, 12:18   

mareks napisa/a:
musze z zadowoleniem stwierdzic ze bylo spoko;)
spodziewalem sie narowistej bestii zwlaszcza ze z przodu mam slicki (okolo 1,5 mm bieznika) a z tylu niewiele lepiej, ale fura zachowuje sie nadwyraz przewidywalnie za wyjatkiem denerwujacej niekiedy sklonnosci do nieskrecania an b. sliskim przy malych predkosciach ale pewnie spowodowane jest to b lekkim tylem. no i porazalo mnie zuzycie paliwa. na krociotkich odcinkach przy starcie z zimnego silnika wychodzilo mi 20 litrow:(

pozatym fajoska zabawa!! :D

Nie chce byc niemily ale tacy luidzie jak ty tylko podtrzymuja mit debila mlodego kierowcy BMW. Wywali cala kase na auto i ubezpieczenie a potem nie stac go juz na opony :evil: Kiedys niechcacy na twoich slikach delikatnie pukniesz kogos i mam nadzieje, ze to nie bede ja :evil:

Juz bym wolal kupic wyszydzane przez wszystkich nalewki za 400-500pln ale jezdzic zima w miare bezpiecznie.

Generalnie ŻENADA!!!

mareks 

Wysany: 2006-02-22, 12:22   

eeee mysle ze przesadzasz z osadem :(

poprostu nie jezdzilem na tyle duzo zeby oplacilo mi sie kupowac zimowki. mialem taki zamiar ale w koncu zrezygnowalem ( nie z powodow finansowych) poprostu stwierdzilem ze niema poco. na tych co mam jezdzi mi sie wystarczajaco dobrze.

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-02-22, 12:30   

mareks napisa/a:

poprostu nie jezdzilem na tyle duzo zeby oplacilo mi sie kupowac zimowki. mialem taki zamiar ale w koncu zrezygnowalem ( nie z powodow finansowych) poprostu stwierdzilem ze niema poco. na tych co mam jezdzi mi sie wystarczajaco dobrze.

Wiesz, jezeli twoja jazda w zimie polegeala na przepaleniu samochodu co jakis czas i przejechaniu sie po osiedlowej drodze to ok, ale jak ktos jezdzi autem na codzien i ma gumy z 1.5mm bieznikiem to wedlug mnie zawala po calosci. Uwazam, ze w Polsce powinien sie pojawic nakaz jazdy w zimie na zimowkach bo nie ma sie co spierac, ze wtedy auto prowadzi sie o niebo lepiej.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-02-22, 17:22   

Marcin napisa/a:
mareks napisa/a:

Wiesz, jezeli twoja jazda w zimie polegeala na przepaleniu samochodu co jakis czas i przejechaniu sie po osiedlowej drodze to ok, ale jak ktos jezdzi autem na codzien i ma gumy z 1.5mm bieznikiem to wedlug mnie zawala po calosci. Uwazam, ze w Polsce powinien sie pojawic nakaz jazdy w zimie na zimowkach bo nie ma sie co spierac, ze wtedy auto prowadzi sie o niebo lepiej.

tak właśnie, generalnie mareks prosisz się o dzwona, oby cię otrzeźwił, a nie okaleczył. Z dobrego serca radzę.
Do auta jak do dziwki, bez dobrej gumy nie podchodź.

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-23, 02:02   

Łukasz Ty to mnie zawsze rozwalasz tekstami....... :lol: :lol: :lol: :lol:

To fakt gumy to podstawa...,ale jeśli nic sie nie stało to lepiej spokojnie wytłumaczyć i nie wywoływać wilka z lasu......

PozdrOOfki.... :D

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-02-23, 10:31   

KORDI napisa/a:
Łukasz Ty to mnie zawsze rozwalasz tekstami....... :lol: :lol: :lol: :lol:

To fakt gumy to podstawa...,ale jeśli nic sie nie stało to lepiej spokojnie wytłumaczyć i nie wywoływać wilka z lasu......

PozdrOOfki.... :D

Gumy to rzeczywiscie podstawa a jak zakupiłem komplet zimóweczek to nie weszły niestety (auto jakies 5 cm nad gleba) i musiałem oddac,mało jeżdze (niestety teraz bedzie jeszcze mniej)zainwestowałem w co innego - teraz stawiam na bezpieczenstwo i tak czyli dobre hamulce i porawa zawieszenie juz niedługo moja Zosia dostanie komolet nowych hamulcy brembunio :)

Zima ogolnie jest starszna dla takiego potworadosyc ze ciezko ruszyc z miejscia to jeszcze bokami idzie sobie gdzie chce - ASC troszke pomaga ale niestety letnie kondony to nie jest to co tygryski lubia na zime.

mareks 

Wysany: 2006-02-23, 12:33   

jedni dobrze jezdza inni musza kupowac zimowki :D

to oczywiscie zart

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach