BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Kolejna Polska E30tka na e30.de !!!
Autor Wiadomo
RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-01-31, 11:40   

menel - nigdy jeszcze nie użyłeś tyle razy słowa - "se" :lol:

auto w realu wygląda świetnie, te drobne zmiany właściciela, o które się ścinacie to błahostki - mógłbym jeździć taką e30-stką

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-01-31, 14:05   

MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???

KUKI 

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Wrz 2004
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-01-31, 14:16   

Przez te DETALE+BBS te auto różni sie od kazdej E30w M-techinc-u
Ale ta kratka to fakt ujmujac to delikatnie :D nie pasuje do całości

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-01-31, 14:25   

Jacek E30 325i napisa/a:
Po prostu to jest uroda stylu WLKP.

Co to znaczy styl WLKP :?: :? To co jesli ktos nie ma zaszpachlowanych znaczkow i Germany Style to niemoze jeździc po WLKP :?:
Doprawdy dziwnie to zabrzmiało ... :roll:

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-01-31, 14:34   

Ten styl WLKP to jakiś wymysł, nie ma czegoś takiego. Auta w "tym stylu" wożą się po całej Polsce. Styl WLKP...dobre sobie.....Ale zapomniałem z mieścin w WLKP pochodzą najładniejsze beemki....Litości

Mcinek prezentuje styl tarnowski, Lukas styl mińsko-mazowiecki, Ja otwocki itp.

Zaszpachlowane znaczki to "village" :wink:

Tak, kratka jest potrzebna - jest to odpływ gazów z fotela kierowcy :lol:

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2006-01-31, 17:10   

Chodzi mi o to, że właśnie najwięcej beemek ze stylem germańskim jeżdzi po WLKP-a my jako ekipa WLKP już sobie przyjęliśmy, że styl GERMANY to to samo już co WLKP i tyle mam Wam do powiedzenia :wink: ...

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-01-31, 17:36   

Jacek E30 325i napisa/a:
MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???

Nie chcialem nikogo urazic, byc moze rzeczywiscie uzylem zlego sformulowania. Niestety diable tkwi w szczegolach. Cale auto jest bardzo fajne ale chyba wlasnie na tle tak doskonale zrobionej calosci nietrafione detale draznia tymbardziej.

Moge sie pogodzic, ze zaspawane znaczki (czy brewka, ktorta takze mi nie lezy) sa wyznacznikiem okreslego stylu ale ta kratka sprawia, ze za kazdym razem komentarz bedzie tak sam:

"patrz jaka odjechana E30, gdyby nie ta kratka bylaby ideal"

Wlasciciel zrobil by duzo dobrego gdyby ten element p0o prostu usunal.

PZDR

P.S. Tak zderzak w moim E21 to byl wymysl poprzedniego wlasciciela. Czemu nie zdjolem od razu nie wiem.

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2006-01-31, 17:59   

Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-01-31, 18:43   

heheh teraz to juz niech nie zmienia bo zaraz podniosa sie glosy ze pewnie dzwona zaliczyl bo juz wlotu nie ma :lol: :lol:

Swoja droga to najladniejsze E30 jakie widzialem. Nic dodac nic ujac.

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-31, 20:38   

RoboCop napisa/a:
menel - nigdy jeszcze nie użyłeś tyle razy słowa - "se" :lol:

auto w realu wygląda świetnie, te drobne zmiany właściciela, o które się ścinacie to błahostki - mógłbym jeździć taką e30-stką

bo se popilem wczoraj i dlatego.. troche sie zagotowalem jak przeczytalem pare wypowiedzi :mrgreen:
pozdro

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-01-31, 21:03   

wg mnie troche za bardzo sie rozplywacie... mnie to auto nie rzucilo na kolana... jest po prostu nie przebajezona e30stka... prawie wszystko jest tak jak byc powinno...

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-01-31, 22:18   

Jacek E30 325i napisa/a:
Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.

I w tym momencie moje usta zostaly zamkniete. Gratulacje dla wlasciciela za tak ladny samochod.

Jeszcze raz sorki za moje wczesniejsze nietrafione okreslenie, obejrzale twoje auto dokladnie i widac, ze naprawde duzo serca wkladasz w ten samochod.

PZDR

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2006-01-31, 22:48   

Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu :wink: obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic :wink:
794 001 051

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-01, 01:40   

David napisa/a:
Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu :wink: obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic :wink:

no wlasnie szkoda ze tak malo u nas ludzi lubiacych taki styl ala bbs rs.
brewka na zwyklym aucie robi faktycznie wies ale tu akurat kozak.
szkoda ze wiekszosc uwaza ze to mala porazka bo autko zrobione z mysla zachodnia a nie wschodnia... jak by bylo wiecej takich aut w polsce to moze lepiej by na nax patrzyli a jak na razie to raczej jestesmy spostrzegani jak CCCP :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2006-02-01, 10:35   

MENEL dobrze godosz bo głośno!!!
Tylko ilu ludzi to zrozumie???

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach