MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ten styl WLKP to jakiś wymysł, nie ma czegoś takiego. Auta w "tym stylu" wożą się po całej Polsce. Styl WLKP...dobre sobie.....Ale zapomniałem z mieścin w WLKP pochodzą najładniejsze beemki....Litości
Mcinek prezentuje styl tarnowski, Lukas styl mińsko-mazowiecki, Ja otwocki itp.
Zaszpachlowane znaczki to "village"
Tak, kratka jest potrzebna - jest to odpływ gazów z fotela kierowcy
Chodzi mi o to, że właśnie najwięcej beemek ze stylem germańskim jeżdzi po WLKP-a my jako ekipa WLKP już sobie przyjęliśmy, że styl GERMANY to to samo już co WLKP i tyle mam Wam do powiedzenia ...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
MCINEK- troszke przegiąłeś piszać, że ktoś zwieśniaczył auto poprzez zaszpachlowanie znaczków- mógłbyś to inaczej ująć?! Po prostu to jest uroda stylu WLKP.
Tak samo mogę powiedzieć jak wogóle mogłeś wyjechać swoim rekinkiem ze zderzakami z E36-tego to już nie będe komentował... Domyślam się, że to pewnie sprawka poprzedniego właściciela, ale ja bym się tym na ulicy nie pokazał dopóki bym się tego nie pozbył!!!
A co do kratki nigdy nie rozmawiałem z Maćkiem o tym ale sądze, że na próżno nie jest tam włożona...
Te auto dla mnie to żadna fuszera tylko po prostu z gustem E30 na BBS RS w M-pakiecie-co raczej nie zdarza się tak często w tym kraju- a wogóle to proszę mi pokazać na polskich blachach E30 na BBS RS w kozackich rozmiarach???
Nie chcialem nikogo urazic, byc moze rzeczywiscie uzylem zlego sformulowania. Niestety diable tkwi w szczegolach. Cale auto jest bardzo fajne ale chyba wlasnie na tle tak doskonale zrobionej calosci nietrafione detale draznia tymbardziej.
Moge sie pogodzic, ze zaspawane znaczki (czy brewka, ktorta takze mi nie lezy) sa wyznacznikiem okreslego stylu ale ta kratka sprawia, ze za kazdym razem komentarz bedzie tak sam:
"patrz jaka odjechana E30, gdyby nie ta kratka bylaby ideal"
Wlasciciel zrobil by duzo dobrego gdyby ten element p0o prostu usunal.
PZDR
P.S. Tak zderzak w moim E21 to byl wymysl poprzedniego wlasciciela. Czemu nie zdjolem od razu nie wiem.
Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.
wg mnie troche za bardzo sie rozplywacie... mnie to auto nie rzucilo na kolana... jest po prostu nie przebajezona e30stka... prawie wszystko jest tak jak byc powinno...
Oświadczam wszystkim: otóż niegdyś była koncepcja założenia stożka-i właśnie ta kratka na poczet tego stożka-lecz z tego zrezygnowano-obecnie jest wkładka, w przyszłości zostanie to usunięte tzn wstawiony nowy błotnik-to są słowa właściciela, pozdrawiam.
I w tym momencie moje usta zostaly zamkniete. Gratulacje dla wlasciciela za tak ladny samochod.
Jeszcze raz sorki za moje wczesniejsze nietrafione okreslenie, obejrzale twoje auto dokladnie i widac, ze naprawde duzo serca wkladasz w ten samochod.
Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-01, 01:40
David napisa/a:
Bardzo starannie zrobione autko. Naprawde nawet na e30.de sie wyroznia. Ja mialem kiedys taka sama wizje e30, ale bylo to jakies 6lat temu obecnie uwazam ze brakuje jej znaczkow, brewka powinna wyladowac w koszu no i ten nieszczesny wlot...Jesli zaklada sie bbs rs to trzeba byc konsekwentnym w stylu; e30 to klasyk a nie jakis szybki i wsciekly civic
no wlasnie szkoda ze tak malo u nas ludzi lubiacych taki styl ala bbs rs.
brewka na zwyklym aucie robi faktycznie wies ale tu akurat kozak.
szkoda ze wiekszosc uwaza ze to mala porazka bo autko zrobione z mysla zachodnia a nie wschodnia... jak by bylo wiecej takich aut w polsce to moze lepiej by na nax patrzyli a jak na razie to raczej jestesmy spostrzegani jak CCCP