Ekonomiczna ciekawostka jaka się nasówa to to że lepiej teraz mieć dzieci (i to nie jedno lub dwa) wiązać koniec z końcem a na starość liczyć że dzieci i wnuki nam pomogą... bo prognozy polityki emerytalnej sa raczej nieciekawe:)
Dla mnie absurd. Dzieci nie mamy dla siebie, nie są po to aby na nas w przyszłości pracować. Dzieci mają liczyć na pomoc ze strony rodziców, a jeżeli dzieje się odwrotnie, to obie strony są nieszczęśliwe. Z punktu widzenia całego społeczeństwa, w przyszłości nikt też nie będzie pracował na starców; chyba że stworzą coś w stylu przymusowych obozów pracy.
Notabene nie zgadzam się z Tobą. Rodzice pomagali mi całe moje młode życie, czas będzie się odwdzięczyć.
Moja babcia zmarła mając 90 lat, w zeszłym roku i moji rodzice jej pomagali i finansowo i fizycznie. Podobnie i ja będę robił, starość nie radość, mam oddać rodziców do domu starców bo tak będzie łatwiej?
Akurat w moim przypadku nie będę musiał pomagać finansowo, ale jakbym miał jednego rodzica z emeryturą 800zł to uwierz mi że nie było by dla mnie przykre pomagać.
ale to chyba oczywiste ze rodzina jest najwazniejsza, cokolwiek by sie o niej nie mowilo i jakiego by sie nie mialo podejscia, to w ogien zawsze...
bo wszyscy moga o nas zapomniec, wszyscy moga odejsc, wszyscy moga nas skreslic ale nie rodzina...
ja Wam dam!!!!!!!!!!!!!!! wina kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!...to ja tu kombinuje pod gorke jak miec dzidzi, kradne na zalotcah dzieciami mamom nawet!!!!!!! a wy sugerujecie ze to nasza wina???????????????
pieknie!!!!!!!!!!
a ja ciagle tylko słysze.....jakie z was chojraki...ale dzieci miec nie chcecie!!!!!!!!!!!buuuuuuuhehehehehehe...
ps. moj Pepis akurat chce , ale statystycznie to wychodzi z moich badan wieloletnich ze tylko 1 na 134 chlop chce dziecko :)wy wolicie byc gigantami sexu...niz tatuskami :)hihihi
Miruska
No mam nadzieje, ze juz niedlugo nie bedziesz musiala krasc dzieci na zlotach kochanie No a z moich badan statystycznych wynika, ze tylko z jedną kobietą na wszytskie dostepne chcialbym miec malego terroryste badz terrorystke
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can