BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
M3 Turbo do sprzedania
Autor Wiadomo
ChriS 
Miłośnik literki M

Pomg: 7 razy
Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Chojnice
Wysany: 2005-07-25, 18:38   

Sosen który wiadukt w Chojnicach?Koło dworca są 3 jeden za drugim z małymi przerwami,tam dopiero są efekty :D

mira_croft
[Usunity]

Wysany: 2005-07-25, 18:44   

bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz :lol: ..pogo to nie jest taniec, ale luzikkkkk bywa...No jasne Smaher ta muze co mi wysyłasz to bardzo lubie....podobne mamy gusta... :lol: ....a w tunelach to was jara wyprzedzanie, bo wąsko i ciasno buuuuuuhehehhehe :lol: !! !!!!!
Miruś

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2005-07-25, 20:56   

truskawka napisa/a:
bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz :lol: ..pogo to nie jest taniec, ale luzikkkkk bywa...No jasne Smaher ta muze co mi wysyłasz to bardzo lubie....podobne mamy gusta... :lol: ....a w tunelach to was jara wyprzedzanie, bo wąsko i ciasno buuuuuuhehehhehe :lol: !! !!!!!
Miruś

no sory ale w piatek przetanczylem cala noc ... (przy okazji wyrwalem najladniejsza panne na imprezie :twisted: ) a na drugi dzien do roboty ... spalem 2,5 godz i od rana ttrzeba bylo rwac wisnie ... jak podnosilem rece do gory to sie przewracalem :D

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-07-25, 22:46   

:lol: a moja pani cały czas twierdzi, że chyba coś ze mną nie teges...(chodzi o tą szybe, która zawsze się otwiera w pewnych momentach :lol: ), a to jak widać bardzo rospowszechniona choroba... chociaż wiem, żę nie jestem sam 8)

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysany: 2005-07-25, 23:41   

buehehhehe skoro mowa o szybie przypomniala mi sie akcja a nawet dwie jak jezdizlismy po miescie, pierwsza to lantra i darlismy sie na dziolchy "Eeeeee !! !!!" a druga to jak jezdizlismy z kumplem po miescie (on caly czas but na maxa) a ja z innym siedzialem i pilem BOLSa na tylnej kanapie i spiewalismy przez okna :oops:
matko ale siara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rogaś318 

Skd: Wwa, Gardzienice
Wysany: 2005-07-29, 18:51   

hehe
zaczelo sie od m3 turbo a skonczylo na piciu wodki na tylnim siedzeniu 8)

A Urbi skad wiesz ze ta dziewczyna byla najladniejsza??
wiesz pewnie ze ma brzydkich kobiet! czasem tylko wodki brak.. moze wtedy miales wielki zapas wodki :roll: :twisted:

już nie Mczy.

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-07-29, 19:58   

urbi napisa/a:
... a ja z innym siedzialem i pilem BOLSa na tylnej kanapie i spiewalismy przez okna :oops:
matko ale siara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Siara?! ...jak dziadek mojego kumpla pojechał do sanatorium (podrywać chyba laski...) dorwaliśmy jego zielonego Fiaciora 125 wsadziliśmy do niego kolumny, wzmak, alpinkę kumpla i moją tubę... monopol po prowiant (2 flachy, i chyba z bagażnik Leszków) i do Toronto... okna w dół i na całą moc... :shock: jesteś szalona i inne najbardziej "dłuste" disco z pola :D :D :D :shock: :shock: :shock: to dopiero była siara :D :D :D ... akcja była planowana z 2 tygodniowym wyprzedzeniem :lol:

:oops: sorry, że też na inny temat :oops: ...ale tak jakoś mi się przypomniało :wink:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysany: 2005-07-29, 21:36   

rogaś318 napisa/a:
hehe
zaczelo sie od m3 turbo a skonczylo na piciu wodki na tylnim siedzeniu 8)

A Urbi skad wiesz ze ta dziewczyna byla najladniejsza??
wiesz pewnie ze ma brzydkich kobiet! czasem tylko wodki brak.. moze wtedy miales wielki zapas wodki :roll: :twisted:

wiem bo na trzezwo robilismy rozpoznanie :D hehe :)

wiec rogas ... wiem co mowie ... z reszta nie ja sam tak sadze :P

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-07-29, 22:12   

hmm jak by to bylo za zlotowki to bym qpil .. nawet bym nerke za to oddal super futmanka tylko kolor mi cos nie podchodzi ...

MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-07-29, 23:38   

truskawka napisa/a:
bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz Miruś

....a Sylwkaaa pamiętasz...Słońce ....może i nie potrafie ale się bardzo staram :lol:

w poprzedniej miałem CD teraz ma kaseciaka ale go nie właczyłem jeszcze ani razu od miesiąca bo teraz mam SZEŚĆ GARÓW I OTWIERAM OKNO....chociaż mam klimę ale gangiem silnika nie mogę sie nacieszyć i w takich momentach czuję się jak pięcio latek...

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2005-07-30, 12:00   

ChriS napisa/a:
Sosen który wiadukt w Chojnicach?Koło dworca są 3 jeden za drugim z małymi przerwami,tam dopiero są efekty :D

Chodzi mi o ten jak się jedzie ode mnie w stronę Tucholi, skręca się w prawo za tym komisem z busami.

e36 318ti compact szrotex

jaras87 

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Cze 2005
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-07-31, 19:20   

hej ludzie gdzie mozna dostac takie felgi ? !

po alpinach turbinkach to włąsnie te felgi bym chciał miec :D

ChriS 
Miłośnik literki M

Pomg: 7 razy
Skd: Chojnice
Wysany: 2005-07-31, 20:02   

Takie same w Chojnicach jeżdżą w e46,może właściciel będzie chciał Ci sprzedać :) :wink: .Tak na poważnie to rozstaw śrub jest 5x120 i zwykłej do e30 nie podejdzie.

mira_croft
[Usunity]

Wysany: 2005-08-01, 00:25   

Maras to jest to jedno doroczne świeto na ktorym robicie"wyginam smialo cialo"! :lol: ale pamieta pamietam!!!!!!!wywijaliscie tyłkami pod sufity! :twisted: było bosko!
Miruś

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: