Sosen który wiadukt w Chojnicach?Koło dworca są 3 jeden za drugim z małymi przerwami,tam dopiero są efekty
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-07-25, 18:44
bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz ..pogo to nie jest taniec, ale luzikkkkk bywa...No jasne Smaher ta muze co mi wysyłasz to bardzo lubie....podobne mamy gusta... ....a w tunelach to was jara wyprzedzanie, bo wąsko i ciasno buuuuuuhehehhehe !!!!!
Miruś
bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz ..pogo to nie jest taniec, ale luzikkkkk bywa...No jasne Smaher ta muze co mi wysyłasz to bardzo lubie....podobne mamy gusta... ....a w tunelach to was jara wyprzedzanie, bo wąsko i ciasno buuuuuuhehehhehe !!!!!
Miruś
no sory ale w piatek przetanczylem cala noc ... (przy okazji wyrwalem najladniejsza panne na imprezie ) a na drugi dzien do roboty ... spalem 2,5 godz i od rana ttrzeba bylo rwac wisnie ... jak podnosilem rece do gory to sie przewracalem
a moja pani cały czas twierdzi, że chyba coś ze mną nie teges...(chodzi o tą szybe, która zawsze się otwiera w pewnych momentach ), a to jak widać bardzo rospowszechniona choroba... chociaż wiem, żę nie jestem sam 8)
buehehhehe skoro mowa o szybie przypomniala mi sie akcja a nawet dwie jak jezdizlismy po miescie, pierwsza to lantra i darlismy sie na dziolchy "Eeeeee !!!" a druga to jak jezdizlismy z kumplem po miescie (on caly czas but na maxa) a ja z innym siedzialem i pilem BOLSa na tylnej kanapie i spiewalismy przez okna
matko ale siara
hehe
zaczelo sie od m3 turbo a skonczylo na piciu wodki na tylnim siedzeniu 8)
A Urbi skad wiesz ze ta dziewczyna byla najladniejsza??
wiesz pewnie ze ma brzydkich kobiet! czasem tylko wodki brak.. moze wtedy miales wielki zapas wodki
... a ja z innym siedzialem i pilem BOLSa na tylnej kanapie i spiewalismy przez okna
matko ale siara
Siara?! ...jak dziadek mojego kumpla pojechał do sanatorium (podrywać chyba laski...) dorwaliśmy jego zielonego Fiaciora 125 wsadziliśmy do niego kolumny, wzmak, alpinkę kumpla i moją tubę... monopol po prowiant (2 flachy, i chyba z bagażnik Leszków) i do Toronto... okna w dół i na całą moc... jesteś szalona i inne najbardziej "dłuste" disco z pola to dopiero była siara ... akcja była planowana z 2 tygodniowym wyprzedzeniem
sorry, że też na inny temat ...ale tak jakoś mi się przypomniało
hehe
zaczelo sie od m3 turbo a skonczylo na piciu wodki na tylnim siedzeniu 8)
A Urbi skad wiesz ze ta dziewczyna byla najladniejsza??
wiesz pewnie ze ma brzydkich kobiet! czasem tylko wodki brak.. moze wtedy miales wielki zapas wodki
wiem bo na trzezwo robilismy rozpoznanie hehe
wiec rogas ... wiem co mowie ... z reszta nie ja sam tak sadze
bo Wy faceci z reguły to sie nie znacie na muzyce do tanczenia..bo sami nie tanczycie na imprezach, a jak juz to ja na palcach policze , ktorzy tancuju.....a czy potrafia to inna rzecz Miruś
....a Sylwkaaa pamiętasz...Słońce ....może i nie potrafie ale się bardzo staram
w poprzedniej miałem CD teraz ma kaseciaka ale go nie właczyłem jeszcze ani razu od miesiąca bo teraz mam SZEŚĆ GARÓW I OTWIERAM OKNO....chociaż mam klimę ale gangiem silnika nie mogę sie nacieszyć i w takich momentach czuję się jak pięcio latek...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Takie same w Chojnicach jeżdżą w e46,może właściciel będzie chciał Ci sprzedać .Tak na poważnie to rozstaw śrub jest 5x120 i zwykłej do e30 nie podejdzie.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-01, 00:25
Maras to jest to jedno doroczne świeto na ktorym robicie"wyginam smialo cialo"! ale pamieta pamietam!!!!!!!wywijaliscie tyłkami pod sufity! było bosko!
Miruś