Majsu to ja chyba tez naleze do warszawy bo jak rok temu z ciekawosci spytalem ile za wymiane pierscieni w astrze 1 1.7tds powiedzieli mi ok 1000zl za robocizne hehe.wiec zrobilem sam za 1000zl i dwie vodki dla chlopakow z obrobki silnikow . w tym wymienuione zawory uszczelniacze panewki prowadnice pierscienie i wygladzenie cyliondrow na samochodzie oczywiscie rozrzad nowy olej i plyn .
Panowie nie ma nic za darmo. ostatnio mialem robic remont m43. koszt samych uszczelek do silnika to ok 600zl po znizkach a gdzie panewki itd
pzdr
Majsu to ja chyba tez naleze do warszawy bo jak rok temu z ciekawosci spytalem ile za wymiane pierscieni w astrze 1 1.7tds powiedzieli mi ok 1000zl za robocizne hehe.wiec zrobilem sam za 1000zl i dwie vodki dla chlopakow z obrobki silnikow . w tym wymienuione zawory uszczelniacze panewki prowadnice pierscienie i wygladzenie cyliondrow na samochodzie oczywiscie rozrzad nowy olej i plyn .
Panowie nie ma nic za darmo. ostatnio mialem robic remont m43. koszt samych uszczelek do silnika to ok 600zl po znizkach a gdzie panewki itd
pzdr
1000zł za robociznę czegoś takiego to kosmos jakiś Ale w ASO Opla za wymianę simmeringa wału płaciłem ponad 700 z czego sam simering 40zł 60km od Wawy to samo 200zł.
Ja właśnie rewitalizuję M20B25: nowy rozrząd, pompa wody, wszystkie simmeringi i uszczelki, guma przepływki i już się uzbierało się ponad 500zł po zniżkach na szczęście nie muszę rozbierać silnika od środka więc takie rzeczy jak planowanie głowicy jakieś pierścienie czy panewki na szczęście mnie ominie.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2009-12-22, 22:19, w caoci zmieniany 1 raz
najpierw wmawiali mi, że mam łańcuszek, a potem się zastanawiali, czy podołają 6 garom....
jacyś fachowcy od beemków
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
RobertE34 Poszukaj zanim napiszesz !!! Bardzo Mądry Wydatek
Doczy: 05 Gru 2009 Skd: Warszawa
Wysany: 2009-12-26, 10:36
MARAS napisa/a:
jacyś fachowcy od beemków
Właśnie dla tego ich NIE wybrałem Z tego autoclassicservice jestem na razie zadowolony, ale wczoraj dostali pierwszego minusa. Nie mogłem się powstrzymać i zajechałem wczoraj na cargo, gdzie puściłem ją ze 2-3 razy bokiem i...dym spod maski. Otwieram maskę i widzę jakieś delikatne "wymioty". Drżącą ręką sprawdzałem co to jest...na szczęście nie było tłuste, tylko zielone i pachnące . Okazało się że odpowietrzenie było nie dokręcone - skończyło się na strachu, dokręceniu śrubki i dolaniu litra utraconego petrygo...
Widać zbuntowała się dziewczyna, że tak ją bez szacunku potraktowałem, więc więcej już jej bokiem nie puszczę, chyba że delikatnie na śniegu