chlopaki lakierowac moze kazy i auta wyjda taj samo czy bedzie to robil czlowiek ktory nie ma doswiadczenia czy czlowierk ktory to robi od 20 lat. podstawa lakierowania jest czas wszystko musi schnac czy to w kabinie czy w garazu. podstawa jest czas co z tego ze koles zrobi auto w dzien . podklepie wyszpachluje polakieruje i wypoleruje jak za 2 dni jak auto postawi na sloncu to auto powycina i beda rysy ze szpachli lub podkladu. u mnie w firmie auto stoi 2 dni po podkladowaniu i jest wygrzewane czy to promirnnikiemk czy w kabinie nie ma roznicy materialy musza schnac takie sa reguly rynku . jak pozwiesz 200zł od elementu to powie ci ze robiles na odpier...... a jak powiesz 400 to nie przyjedzie . tak jak mowi barabss zeby auto wygladalo ladnie musi byc doswiadczenie i czas jesli auto miesiac po lakierowaniu wyglada ladnie to tak juz zostanie wydaje mi sie ze lakiernik to taka osoba ktora zawsze bedzie obgadywana czy ponizana takie jest moje zdanie . JA osobiscie uzywam diponta( tak sie to czyta) autokoluru ,RM, czy podkladow z NOWOLa bo moim zdaniem za te pieniadze ktore ja biore to dobra materialy pozdro i zapraszam na lakierowanie.
Wiesz nie chce sie z tobą sprzeczać ale mi sie wydaje ze osoba która ma jakies doswiadczenie w tym zawodzie wie jak malować i jednak ma ta precyzje.... No ale z czasem to sie zgodzę ze po podkładzie musi dobrze wyschnąć i trzeba troche odczekac...