BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Lakierowanie BMw
Autor Wiadomo
BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2009-02-08, 16:04   

nie czepiaj się :P

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2009-02-08, 22:49   

chlopaki lakierowac moze kazy i auta wyjda taj samo czy bedzie to robil czlowiek ktory nie ma doswiadczenia czy czlowierk ktory to robi od 20 lat. podstawa lakierowania jest czas wszystko musi schnac czy to w kabinie czy w garazu. podstawa jest czas co z tego ze koles zrobi auto w dzien . podklepie wyszpachluje polakieruje i wypoleruje jak za 2 dni jak auto postawi na sloncu to auto powycina i beda rysy ze szpachli lub podkladu. u mnie w firmie auto stoi 2 dni po podkladowaniu i jest wygrzewane czy to promirnnikiemk czy w kabinie nie ma roznicy materialy musza schnac takie sa reguly rynku . jak pozwiesz 200zł od elementu to powie ci ze robiles na odpier...... a jak powiesz 400 to nie przyjedzie . tak jak mowi barabss zeby auto wygladalo ladnie musi byc doswiadczenie i czas jesli auto miesiac po lakierowaniu wyglada ladnie to tak juz zostanie wydaje mi sie ze lakiernik to taka osoba ktora zawsze bedzie obgadywana czy ponizana takie jest moje zdanie . JA osobiscie uzywam diponta( tak sie to czyta) autokoluru ,RM, czy podkladow z NOWOLa bo moim zdaniem za te pieniadze ktore ja biore to dobra materialy pozdro i zapraszam na lakierowanie.
Ostatnio zmieniony przez Grzesiek 2009-02-08, 22:51, w caoci zmieniany 1 raz  

Majster 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 23 Sty 2006
Skd: Wawa-Wesoła
Wysany: 2009-02-15, 12:25   

Wiesz nie chce sie z tobą sprzeczać ale mi sie wydaje ze osoba która ma jakies doswiadczenie w tym zawodzie wie jak malować i jednak ma ta precyzje.... :) No ale z czasem to sie zgodzę ze po podkładzie musi dobrze wyschnąć i trzeba troche odczekac...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: