Calkowicie sie zgadzam a propo opon. dzis robie ognisko z Michelinow...
na wolne ostatnie przejazdy zalozylem kola na ktorych przyjechalem z "jakimis" oponami
i bylo na nich 10 razy lepiej niz na Michelinach Pilotach. auto sie napedzalo i skrecalo jak trzeba.
Grartulacje dla zwyciezców. i organizatorów oczywiscie
_________________ Lotus Exige 420KM/800kg
BMW E36 318is 180KM/190Nm
Calkowicie sie zgadzam a propo opon. dzis robie ognisko z Michelinow...
na wolne ostatnie przejazdy zalozylem kola na ktorych przyjechalem z "jakimis" oponami
i bylo na nich 10 razy lepiej niz na Michelinach Pilotach. auto sie napedzalo i skrecalo jak trzeba.
Grartulacje dla zwyciezców. i organizatorów oczywiscie
Ja tez leciałem na Michałach tyle że miałem je na przodzie i jakoś nie narzekam na nie, bardzo dobrze trzymały pomimo tego że sa wiekowe, na sporym profilu i zostały zdjęte z drugiego samochodu bo już dochodzą do ograniczników, z czasów także jestem zadowolony.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-11-17, 12:15, w caoci zmieniany 1 raz
Wielkie podziękowania i duże gratki dla organizatorów - było jak poprzednim razem czyli profesjonalnie. Pogoda choć mogła być lepsza to nie przeszkodziła kierowcom w zabawie. Ja najeździłem się na fotelu pasażera w różnych potworach - to są chwile których się nie zapomni. Byłoby super gdyby ilość TD-ów w roku wzrosła.
Czy wypada wiedzieć dlaczego liczba startujących aut była większa niż zadeklarowanych?
Coś ode mnie:
Piękny widok: 4 x M
Najładniejsze E30 na torze moim zdaniem:
Do zobaczenia następnym razem!
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
...impreza SUUUPEROWA wielkie dzięki dla organizatorów - szkoda ze tor w obecnym stanie nie jest dobrym narzedziem do nauki jazdy , bardzo niebezpieczne tarki niektorym z nas pokazały co potrafią uszkodzic...
Moze za rok cos z tym zrobią - pozdrowka szczegolnie dla tych ktorzy na BTD przyjechali setki kilometrow tylko po to by sie spotkac ze znajomymi
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
A ja znowu mało oryginalnie napiszę, że jest mi bardzo miło, że impreza się podobała. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zrobimy więcej jeszcze lepszych Track Day'ów.
BATMAN napisa/a:
szkoda ze tor w obecnym stanie nie jest dobrym narzedziem do nauki jazdy , bardzo niebezpieczne tarki niektorym z nas pokazały co potrafią uszkodzic...
Moze za rok cos z tym zrobią
Tor kartingowy jest świeżo po remoncie i tralki są też nowe. Takie pobocza są homologowane do zawodów kartingowych, więc pomyślcie jak się zachowują na zawodach wózki z małymi kółeczkami. Generalnie najbezpieczniej po nich nie jeździć bokiem, a takie ryzyko, że jak kogoś sponiewiera to coś uszkodzi należy bezapelacyjnie wkalkulować. To nie gra w szachy.
Bandit napisa/a:
Czy wypada wiedzieć dlaczego liczba startujących aut była większa niż zadeklarowanych?
Zainteresowanie imprezą było tak duże, że poza listą chętnych zgłoszonych wcześniej utworzyła się lista rezerwowych. Postanowiliśmy z Lucasem pozwolić im na start bo mieścili się w ustalonym limicie. A do tego dwóch chętnych przyjechało bez zgłoszenia, więc nie zostali odprawieni z kwitkiem, tylko dopuszczeni do startu. Gdyby chętnych bez wcześniejszego zgłoszenia było więcej nie przyjęlibyśmy żadnego.
Pancin , wydaje misię ze nie ma się co tłumaczyć . Wszystko było jak najbardziej w porządku ( wydaje mi się że gdyby było nawet 60-ciu startujących też zmieścili by się w harmonogramie , tylko miejsca by brakło w parku maszyn ) . Reszta jest tak jak napisał Bor , przyzwyczailiście nas do rewelacyjnej organizacji , tutaj nikomu nic nie można zarzucić ( jedynie Pancin mnie oszukał z zamówieniem pogody od 9-ej , ale to akurat mogę wybaczyć ) Trochę się napociłem aby utrzymać się na torze , i tutaj wydaje mi się że to może się przydać wszystkim . A co do tralek i uszkodzonych autek , to jest wliczone w ryzyko ( dlatego starowałem E30 a nie E34 ( moją lalunią ) ) .
Lukas , z tego co widziałem to też miałeś problemy z utrzymaniem autka w idealnym torze.
Jak widać nawet dobry driver może mieć problemy z autem jak nie zdąży go poznać ( podobne problemy ma jeszcze BOR , no i ja ( mam to auto od 12-go listopada ) )
Generalnie kolejna impreza na 5+ , pogoda na 2+ , atmosfera na 6+ .
Mega fajna impreza, organizacja jak zawsze na medal.
Gratulacje dla Marcina w starym E30 dał radę wszystkim. Jak widac ciężki przód S38B36 nie do końca przeszkadza.
Jazda po mokrym torze wszystkim wyjdzie na dobre.
Impreza Bardzo Udana !
Super Organizacja !
Fajnie było znowu widzieć całą Polską śmietankę BM-Wiaków Pozdrawiam i już się nie mogę doczekać kolejnego TD
Impreza bardzo udana naprawdę można być zadowolonym z organizacji. Miałem tylko nadzieję na to że poziom będzie bardziej amatorski
Na następnym Track day też się na pewno pojawię.
Pancin , wydaje misię ze nie ma się co tłumaczyć . Wszystko było jak najbardziej w porządku ( wydaje mi się że gdyby było nawet 60-ciu startujących też zmieścili by się w harmonogramie , tylko miejsca by brakło w parku maszyn ) . Reszta jest tak jak napisał Bor , przyzwyczailiście nas do rewelacyjnej organizacji , tutaj nikomu nic nie można zarzucić ( jedynie Pancin mnie oszukał z zamówieniem pogody od 9-ej , ale to akurat mogę wybaczyć ) Trochę się napociłem aby utrzymać się na torze , i tutaj wydaje mi się że to może się przydać wszystkim . A co do tralek i uszkodzonych autek , to jest wliczone w ryzyko ( dlatego starowałem E30 a nie E34 ( moją lalunią ) ) .
Lukas , z tego co widziałem to też miałeś problemy z utrzymaniem autka w idealnym torze.
Jak widać nawet dobry driver może mieć problemy z autem jak nie zdąży go poznać ( podobne problemy ma jeszcze BOR , no i ja ( mam to auto od 12-go listopada ) )
Generalnie kolejna impreza na 5+ , pogoda na 2+ , atmosfera na 6+ .
Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na torze
a o mnie nie zapomniales ja tym silnikiem i na tym zawieszeniu zrobilem 200 km czyli trase do kielc . tor byl super przygotowany jak nie tarka to banda ja na przed ostatnim track day stracilem sprzeglo wiec wszystko jest wliczone w ryzyko a co najwazniejsze kiedy nastepna ipreza czy mam juz wplacic pieniadze pozdrawiam
A takie pytanie do Pancina, czy tor zamyka się na zimę? Może Winter Edition? Oraz drugie pytanko, czy nie ma jakiejś opcji by skorzystać z toru jako osoba z ulicy? Tzn, wpaść na dwa auta i polatać przez jakies 3-4 godzinki, bez całej obsługi? Pytanie kieruję do Ciebie bo chyba najbardziej ogarnięty jesteś w temacie, pozdrawiam.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car