BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Otwarty przez: LUKAS
2008-11-16, 12:46
II BMW TRACK DAY 2008 !!!
Autor Wiadomo
LUKAS 
Klubowicz

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-11-16, 23:51   

I BTD 2008 (suchy) Vs. II BTD 2008 (mokry)

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)
Ostatnio zmieniony przez LUKAS 2008-11-17, 00:05, w caoci zmieniany 1 raz  

buni 

Doczy: 21 Kwi 2005
Skd: WAWA
Wysany: 2008-11-17, 06:16   

dzieki rowniez za super impreze.

Calkowicie sie zgadzam a propo opon. dzis robie ognisko z Michelinow... :evil: :evil: :evil:

na wolne ostatnie przejazdy zalozylem kola na ktorych przyjechalem z "jakimis" oponami
i bylo na nich 10 razy lepiej niz na Michelinach Pilotach. auto sie napedzalo i skrecalo jak trzeba.

Grartulacje dla zwyciezców. :jupi: :brawo: :brawo: i organizatorów oczywiscie :beer: :beer:

Tymon 

Doczy: 26 Lip 2006
Skd: Śląsk-Mikołów
Wysany: 2008-11-17, 12:07   

No to kiedy w 2009 będzie następna edycja :?:
Może dałoby się wcześniej niż w sierpniu :?: :mg:

Squad 

Doczy: 20 Maj 2008
Skd: Warsaw
Wysany: 2008-11-17, 12:14   

buni napisa/a:
dzieki rowniez za super impreze.

Calkowicie sie zgadzam a propo opon. dzis robie ognisko z Michelinow... :evil: :evil: :evil:

na wolne ostatnie przejazdy zalozylem kola na ktorych przyjechalem z "jakimis" oponami
i bylo na nich 10 razy lepiej niz na Michelinach Pilotach. auto sie napedzalo i skrecalo jak trzeba.

Grartulacje dla zwyciezców. :jupi: :brawo: :brawo: i organizatorów oczywiscie :beer: :beer:

Ja tez leciałem na Michałach tyle że miałem je na przodzie i jakoś nie narzekam na nie, bardzo dobrze trzymały pomimo tego że sa wiekowe, na sporym profilu i zostały zdjęte z drugiego samochodu bo już dochodzą do ograniczników, z czasów także jestem zadowolony.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-11-17, 12:15, w caoci zmieniany 1 raz  

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2008-11-17, 13:31   

Ja ze swojej strony takze bardzo dziekuje, bylo sliko i byl ubaw po pachy, dawno sie tak nie naslizgalem:)

DanyU 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 25 Pa 2008
Skd: WWY
Wysany: 2008-11-17, 14:28   

maciek3er tak to wyglądało z mojej perspektywy

http://www.youtube.com/watch?v=uVLuhFVtGdI

Impreza była rewelacyjna!! było na co popatrzeć :brawo:
Ostatnio zmieniony przez DanyU 2008-11-17, 14:28, w caoci zmieniany 1 raz  

Bandit 

Doczy: 02 Lut 2008
Skd: Łódź
Wysany: 2008-11-17, 15:13   

Wielkie podziękowania i duże gratki dla organizatorów - było jak poprzednim razem czyli profesjonalnie. Pogoda choć mogła być lepsza to nie przeszkodziła kierowcom w zabawie. Ja najeździłem się na fotelu pasażera w różnych potworach - to są chwile których się nie zapomni. Byłoby super gdyby ilość TD-ów w roku wzrosła.

Czy wypada wiedzieć dlaczego liczba startujących aut była większa niż zadeklarowanych?

Coś ode mnie:

Piękny widok: 4 x M

Najładniejsze E30 na torze moim zdaniem:

Do zobaczenia następnym razem!

BATMAN 

Doczy: 31 Mar 2005
Skd: Brzesko
Wysany: 2008-11-17, 19:48   

...impreza SUUUPEROWA wielkie dzięki dla organizatorów - szkoda ze tor w obecnym stanie nie jest dobrym narzedziem do nauki jazdy , bardzo niebezpieczne tarki niektorym z nas pokazały co potrafią uszkodzic...

Moze za rok cos z tym zrobią - pozdrowka szczegolnie dla tych ktorzy na BTD przyjechali setki kilometrow tylko po to by sie spotkac ze znajomymi :)

kamikadze 

Doczy: 21 Sie 2007
Skd: warszawa
Wysany: 2008-11-17, 19:58   

http://pl.youtube.com/user/bubuslawa1 pare samolubnych filmikow :twisted:

Pancin 

Doczy: 05 Lis 2004
Skd: Świętokrzyskie
Wysany: 2008-11-17, 20:52   

A ja znowu mało oryginalnie napiszę, że jest mi bardzo miło, że impreza się podobała. Mam nadzieję, że w przyszłym roku zrobimy więcej jeszcze lepszych Track Day'ów.

BATMAN napisa/a:
szkoda ze tor w obecnym stanie nie jest dobrym narzedziem do nauki jazdy , bardzo niebezpieczne tarki niektorym z nas pokazały co potrafią uszkodzic...
Moze za rok cos z tym zrobią

Tor kartingowy jest świeżo po remoncie i tralki są też nowe. Takie pobocza są homologowane do zawodów kartingowych, więc pomyślcie jak się zachowują na zawodach wózki z małymi kółeczkami. Generalnie najbezpieczniej po nich nie jeździć bokiem, a takie ryzyko, że jak kogoś sponiewiera to coś uszkodzi należy bezapelacyjnie wkalkulować. To nie gra w szachy.

Bandit napisa/a:
Czy wypada wiedzieć dlaczego liczba startujących aut była większa niż zadeklarowanych?

Zainteresowanie imprezą było tak duże, że poza listą chętnych zgłoszonych wcześniej utworzyła się lista rezerwowych. Postanowiliśmy z Lucasem pozwolić im na start bo mieścili się w ustalonym limicie. A do tego dwóch chętnych przyjechało bez zgłoszenia, więc nie zostali odprawieni z kwitkiem, tylko dopuszczeni do startu. Gdyby chętnych bez wcześniejszego zgłoszenia było więcej nie przyjęlibyśmy żadnego.

gatun0 

Doczy: 30 Lip 2008
Skd: Uć
Wysany: 2008-11-17, 21:30   

Pancin , wydaje misię ze nie ma się co tłumaczyć . Wszystko było jak najbardziej w porządku ( wydaje mi się że gdyby było nawet 60-ciu startujących też zmieścili by się w harmonogramie , tylko miejsca by brakło w parku maszyn ) . Reszta jest tak jak napisał Bor , przyzwyczailiście nas do rewelacyjnej organizacji , tutaj nikomu nic nie można zarzucić ( jedynie Pancin mnie oszukał z zamówieniem pogody od 9-ej , ale to akurat mogę wybaczyć ) Trochę się napociłem aby utrzymać się na torze , i tutaj wydaje mi się że to może się przydać wszystkim . A co do tralek i uszkodzonych autek , to jest wliczone w ryzyko ( dlatego starowałem E30 a nie E34 ( moją lalunią ) ) .

Lukas , z tego co widziałem to też miałeś problemy z utrzymaniem autka w idealnym torze.
Jak widać nawet dobry driver może mieć problemy z autem jak nie zdąży go poznać ( podobne problemy ma jeszcze BOR , no i ja ( mam to auto od 12-go listopada :D ) )
Generalnie kolejna impreza na 5+ , pogoda na 2+ , atmosfera na 6+ .

Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na torze

maciek3er 

Doczy: 12 Maj 2008
Skd: WLKP
Wysany: 2008-11-17, 22:52   

DanyU napisa/a:
maciek3er tak to wyglądało z mojej perspektywy

http://www.youtube.com/watch?v=uVLuhFVtGdI

Impreza była rewelacyjna!! było na co popatrzeć :brawo:

fajoszczo bedzie co Mamie pokazać :D

MarioIS 

Doczy: 17 Cze 2007
Skd: Kraków
Wysany: 2008-11-18, 00:18   

Mega fajna impreza, organizacja jak zawsze na medal.
Gratulacje dla Marcina w starym E30 dał radę wszystkim. Jak widac ciężki przód S38B36 nie do końca przeszkadza.
:spoko: Jazda po mokrym torze wszystkim wyjdzie na dobre.

Do zobaczenia na kolejnym BTD.

Pozdrawiam

mOLu 

Doczy: 25 Sty 2006
Skd: Kielce
Wysany: 2008-11-18, 00:35   

Impreza Bardzo Udana !! !
Super Organizacja !! !
Fajnie było znowu widzieć całą Polską śmietankę BM-Wiaków ;) Pozdrawiam i już się nie mogę doczekać kolejnego TD :)

http://www.youtube.com/watch?v=Y4KLw-eUAB4
http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/21783
http://www.youtube.com/watch?v=XQAjouU1eyw

Marko84s 

Doczy: 02 Lis 2008
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-11-18, 01:04   

Impreza bardzo udana naprawdę można być zadowolonym z organizacji. Miałem tylko nadzieję na to że poziom będzie bardziej amatorski :)
Na następnym Track day też się na pewno pojawię.

luk325 

Doczy: 08 Pa 2004
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2008-11-18, 08:29   

Nie bede oryginalny i sie powtorze. Impreza rewelacyjna :!:

Organizacja wzorowa.

Czekamy na kolejne BTD.

kamikadze 

Doczy: 21 Sie 2007
Skd: warszawa
Wysany: 2008-11-18, 09:42   

gatun0 napisa/a:
Pancin , wydaje misię ze nie ma się co tłumaczyć . Wszystko było jak najbardziej w porządku ( wydaje mi się że gdyby było nawet 60-ciu startujących też zmieścili by się w harmonogramie , tylko miejsca by brakło w parku maszyn ) . Reszta jest tak jak napisał Bor , przyzwyczailiście nas do rewelacyjnej organizacji , tutaj nikomu nic nie można zarzucić ( jedynie Pancin mnie oszukał z zamówieniem pogody od 9-ej , ale to akurat mogę wybaczyć ) Trochę się napociłem aby utrzymać się na torze , i tutaj wydaje mi się że to może się przydać wszystkim . A co do tralek i uszkodzonych autek , to jest wliczone w ryzyko ( dlatego starowałem E30 a nie E34 ( moją lalunią ) ) .

Lukas , z tego co widziałem to też miałeś problemy z utrzymaniem autka w idealnym torze.
Jak widać nawet dobry driver może mieć problemy z autem jak nie zdąży go poznać ( podobne problemy ma jeszcze BOR , no i ja ( mam to auto od 12-go listopada :D ) )
Generalnie kolejna impreza na 5+ , pogoda na 2+ , atmosfera na 6+ .

Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia na torze

a o mnie nie zapomniales ja tym silnikiem i na tym zawieszeniu zrobilem 200 km czyli trase do kielc . tor byl super przygotowany jak nie tarka to banda ja na przed ostatnim track day stracilem sprzeglo wiec wszystko jest wliczone w ryzyko a co najwazniejsze kiedy nastepna ipreza czy mam juz wplacic pieniadze pozdrawiam

RoboCop 
Morder...ator

Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-11-18, 09:57   

BATMAN napisa/a:
- pozdrowka szczegolnie dla tych ktorzy na BTD przyjechali setki kilometrow tylko po to by sie spotkac ze znajomymi :)

ja zrobiłem 560km :lol:

a pozatym na szybko wśród kibiców:
Henry, Skorpioni, Kirek vel Badyl, Gruby, David, Kalina, Smasher, Wrona, Bob itd

:D

Kwapcio23 

Doczy: 15 Lis 2008
Skd: Końskie/Łódź
Wysany: 2008-11-19, 18:20   

Heja kto mnie prosil na priv o fotki to wlasnie wysylam, takze sprawdzcie skrzynki priv.
Pozdrawiam

Rafał 

Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2008-11-20, 15:27   

ja tylko dodam ze jescze tego samego dnia pojechalismy z wrona w góry sowie i kupilismy auto które zaprezentujemy na nastepnej imprezie :D

tyszkanin 

Doczy: 16 Sie 2007
Skd: Wołomin
Wysany: 2008-11-23, 10:50   

Spóźnione, ale szczere podziekowania za super imprezę i wspólną zabawę dla organizatorów i wszystkich uczestników.

Kwapcio23 

Doczy: 15 Lis 2008
Skd: Końskie/Łódź
Wysany: 2008-11-23, 14:17   

Jakby kogoś interesowało to moje video:

http://vimeo.com/2321612

krotkie bo krotkie ale jest :tak:

Squad 

Doczy: 20 Maj 2008
Skd: Warsaw
Wysany: 2008-11-24, 16:59   

A takie pytanie do Pancina, czy tor zamyka się na zimę? Może Winter Edition? Oraz drugie pytanko, czy nie ma jakiejś opcji by skorzystać z toru jako osoba z ulicy? Tzn, wpaść na dwa auta i polatać przez jakies 3-4 godzinki, bez całej obsługi? Pytanie kieruję do Ciebie bo chyba najbardziej ogarnięty jesteś w temacie, pozdrawiam.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car

LUKAS 
Klubowicz

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2008-11-27, 14:42   

Pewien Pan zrobił mi zdjęcie z taką jedną piękną blondynką przy tym autku

Ale nigdzie nie widzę tego zdjęcia, poproszę więc autora o przesłanie go na adres lukasmmz@wp.pl ;)

PZDR!!