BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
ZNA KTOS ? KTO SPRAWDZI ? BMW E36 2.0i Otmuchów
Autor Wiadomo
rifresz 
Driver cosmosschwarz

Doczy: 04 Sty 2007
Skd: POZNAŃ
Wysany: 2007-12-27, 00:27   

ta o ktore pytalem byla dzis ogladana OGOLNIE TRAGEDIA BITA I DO POPRAWEK LAKIERNICZYCH NIE WARTA WCALE SWOJEJ CENy ;/ KOLES SCIEMNIACZ NIESAMOWITY :(

NO nic szukam dalej 2.0 coupe

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2007-12-27, 01:09   

jak by co to wiem kto ma ISa do sprzedania przywiezionego od wroga zza odry jakies miesiac temu ,,auto zostalo zarejestrowane

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-12-27, 07:43   

rifresz napisa/a:
ta o ktore pytalem byla dzis ogladana OGOLNIE TRAGEDIA BITA I DO POPRAWEK LAKIERNICZYCH NIE WARTA WCALE SWOJEJ CENy ;/ KOLES SCIEMNIACZ NIESAMOWITY :(

NO nic szukam dalej 2.0 coupe

no widzisz moje spostrzeżenia sie potwierdziły czasem wystarczy poprosić sprzedającego o dokładniejsze zdjecia, pokazać kolega z forum i masz z głowy wycieczke kilkaset kilometrów :)

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki
Ostatnio zmieniony przez Kujon 2007-12-27, 07:44, w caoci zmieniany 1 raz  

Kruczek 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lut 2007
Skd: Orońsko
Wysany: 2007-12-27, 10:00   

przyłączę się do tematu, zna ktoś tego touringa ??
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4024697 cena śmieszna, ale może warto, chociaż na części ??
Samochód sprowadzony, do opłat...

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2007-12-27, 13:09   

Kujon napisa/a:
David napisa/a:
Kujon...a ktore sprowadzone auto nie bylo bite, jakie to ma znacznie :?: :?: :?:
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane :]
Mnie sie podoba ta blekitna :spoko:

David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323

Bartus...wiem o tym, ze nie bylo w 96r m50 :wink: jednak, jak ktos pisze w ogloszeniu 325 a nie 323, i auto ma stary front to mozna podejrzewac ze to m50 mimo, ze napisali 96r- sprowadzam auta i mialem juz e36 m40 z 1997r... (mimo , ze takich juz nie produkowano, to np w starym wloskim dowodzie rejestracyjnym data pierwszej rejestracji byla data produkcji- wiec we wloszech takie auto bylo z 1997roku, a i w Polsce jak na pierwszym przegladzie by to przeszlo to tez by bylo 97r) ot co :wink:
Przepraszam za OT
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2007-12-27, 13:14, w caoci zmieniany 3 razy  

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2007-12-27, 13:32   

David napisa/a:
Kujon napisa/a:
David napisa/a:
Kujon...a ktore sprowadzone auto nie bylo bite, jakie to ma znacznie :?: :?: :?:
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane :]

David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323

Bartus...wiem o tym, ze nie bylo w 96r m50 :wink: jednak, jak ktos pisze w ogloszeniu 325 a nie 323, i auto ma stary front to mozna podejrzewac ze to m50 mimo, ze napisali 96r- sprowadzam auta i mialem juz e36 m40 z 1997r... (mimo , ze takich juz nie produkowano, to np w starym wloskim dowodzie rejestracyjnym data pierwszej rejestracji byla data produkcji- wiec we wloszech takie auto bylo z 1997roku, a i w Polsce jak na pierwszym przegladzie by to przeszlo to tez by bylo 97r) ot co :wink:
Przepraszam za OT

OK
ja sie nie znam na tym , w życiu nie sprowadziłem żadnego auta :)

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2007-12-27, 22:02   

Kujon napisa/a:
David napisa/a:
Kujon napisa/a:
David napisa/a:

Przepraszam za OT

OK
ja sie nie znam na tym , w życiu nie sprowadziłem żadnego auta :)

no widzisz :*
794 001 051

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: