ta o ktore pytalem byla dzis ogladana OGOLNIE TRAGEDIA BITA I DO POPRAWEK LAKIERNICZYCH NIE WARTA WCALE SWOJEJ CENy KOLES SCIEMNIACZ NIESAMOWITY
NO nic szukam dalej 2.0 coupe
no widzisz moje spostrzeżenia sie potwierdziły czasem wystarczy poprosić sprzedającego o dokładniejsze zdjecia, pokazać kolega z forum i masz z głowy wycieczke kilkaset kilometrów
przyłączę się do tematu, zna ktoś tego touringa http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4024697 cena śmieszna, ale może warto, chociaż na części
Samochód sprowadzony, do opłat...
Kujon...a ktore sprowadzone auto nie bylo bite, jakie to ma znacznie
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane
Mnie sie podoba ta blekitna
David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323
Bartus...wiem o tym, ze nie bylo w 96r m50 jednak, jak ktos pisze w ogloszeniu 325 a nie 323, i auto ma stary front to mozna podejrzewac ze to m50 mimo, ze napisali 96r- sprowadzam auta i mialem juz e36 m40 z 1997r... (mimo , ze takich juz nie produkowano, to np w starym wloskim dowodzie rejestracyjnym data pierwszej rejestracji byla data produkcji- wiec we wloszech takie auto bylo z 1997roku, a i w Polsce jak na pierwszym przegladzie by to przeszlo to tez by bylo 97r) ot co
Przepraszam za OT
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2007-12-27, 13:14, w caoci zmieniany 3 razy
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane
David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323
Bartus...wiem o tym, ze nie bylo w 96r m50 jednak, jak ktos pisze w ogloszeniu 325 a nie 323, i auto ma stary front to mozna podejrzewac ze to m50 mimo, ze napisali 96r- sprowadzam auta i mialem juz e36 m40 z 1997r... (mimo , ze takich juz nie produkowano, to np w starym wloskim dowodzie rejestracyjnym data pierwszej rejestracji byla data produkcji- wiec we wloszech takie auto bylo z 1997roku, a i w Polsce jak na pierwszym przegladzie by to przeszlo to tez by bylo 97r) ot co
Przepraszam za OT
OK
ja sie nie znam na tym , w życiu nie sprowadziłem żadnego auta
Przepraszam za OT
OK
ja sie nie znam na tym , w życiu nie sprowadziłem żadnego auta
no widzisz
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051