BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dlaczego E30 jest takie złe!!!!
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-08-22, 14:31   

David napisa/a:
skoro dyskusja zrobila sie taka troszke luzniejsza , to ja Wam cos wyznam: mazy mi sie CLIO...ale nie takie zwykle, tylko takie z "full wypasem" z klima i nowoczesnym 16 zaworowym silnikiem...w takim aucie poczulbym sie jak czlowiek sukcesu, nie zaprzatalbym sobie glowy tym co sie znowu zepsuje, czy zagotuje sie plyn, czy padnie mi pompa od wspomagania bo listwa cieknie, ze dyfer wyje...w takim clio te usterki nie wystepuja,do takiego clio po prostu wsiadasz i jedziesz w sina dal... to "fajne i nowoczesne" auto...ALE NIE DALI MI QRVA KREDYTU i jezdze starym parszywym bmw :wink:

cóż, serdecznie współczuję :D

co złom to złom, zawsze można sprzedać - choćby na kilogramy, prawda? :lol:

maaaad 

Pomg: 19 razy
Doczy: 28 Gru 2006
Skd: Turek
Wysany: 2007-08-22, 15:14   

David napisa/a:
skoro dyskusja zrobila sie taka troszke luzniejsza , to ja Wam cos wyznam: mazy mi sie CLIO...ale nie takie zwykle, tylko takie z "full wypasem" z klima i nowoczesnym 16 zaworowym silnikiem...w takim aucie poczulbym sie jak czlowiek sukcesu, nie zaprzatalbym sobie glowy tym co sie znowu zepsuje, czy zagotuje sie plyn, czy padnie mi pompa od wspomagania bo listwa cieknie, ze dyfer wyje...w takim clio te usterki nie wystepuja,do takiego clio po prostu wsiadasz i jedziesz w sina dal... to "fajne i nowoczesne" auto...ALE NIE DALI MI QRVA KREDYTU i jezdze starym parszywym bmw :wink:

Ano... Moja sąsiadka ma taki rydwan (clio z nowoczesnym, 16-zaworowym silnikiem of course, nie mam na myśli "starego, parszywego Beemfu" :mg: ). Mogę Ci tylko powiedzieć, że ominęła Cię atrakcja zobaczenia żarzącej się na pomarańczowo lampki na desce rozdzielczej. Nie wiem, co to było, ale w końcu sąsiadce się ta lampka znudziła i postanowiła sprawić, żeby zgasła. Pojechała do czarodziejów z krainy ASO no i oni faktycznie, sprawili, że lampka przestała się świecić, tyle że zabuliła 1600 dukatów :lol: .

A co do e30 - przeszkadza mi jeszcze krzywa antenka :lol: . No i kabina jest za mocno przeszklona, wiadomo, kabina się nagrzewa i w czasie wypadku szkło może dres poharatać.
c.d.b.m.n.
Pozdro

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-08-22, 15:37   

dziwne. czemu akurat tak sie przyczepiliscie do Clio ? przeciez sa tez inne jeździdla jak np Ford Ka, Suzuki Swift, dziwoląg Thalia. :mg:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-08-22, 21:46   

Ale zadne z nich nie ma tego, co ma Clio :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-08-23, 09:20   

Tak , Clio mam mnie, a to jest bogatcwo nie do przecenienia :D

marvin-86 
Częstochowa

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-08-23, 23:48   

E30 nie jest kanciaste tylko klasyczne ;) jedyna wada jest taka iz miska wisi za nisko i to ze nie ma wiecej wad ;)

puz 
swapownik

Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2007-08-24, 07:52   

ja tam nie widze zadnych minusów. fele mi weszly fajne, silnki tez miksa czasem sie odbije od gleby ale taki urok :lol:
Ostatnio zmieniony przez puz 2007-08-24, 07:54, w caoci zmieniany 1 raz  

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-08-24, 09:09   

ale sam przyznajesz Krzychu, że w wersji z gwintem lub hard zawiasem nie jest to auto na trasy....przynajmniej po polsce.

puz 
swapownik

Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2007-08-25, 08:22   

Łukasz napisa/a:
ale sam przyznajesz Krzychu, że w wersji z gwintem lub hard zawiasem nie jest to auto na trasy....przynajmniej po polsce.

no i niestety musze Ci przyznac racje ale mysle ze S pod maska zrekompensuje mi te niedogodnosci :twisted:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: