mozesz je brac nie sa zle ale d sibei ich nie załoze
sam ich w mtI nie wisze a rancik jest, szkoda ze koles nie zostawil namiarów na siebie jakiegos telefonu czy cos bo cena moze byc
[ Dodano: 2007-07-26, 10:06 ]
hmm a moze cos na wzór hartge? jakis czas temu ktos na forum sprzedawal 16stki do e30? moze macie cynk na takie fele i w jakiej moga byc cenie?
na razie pomysl felg17" u mnie sie musi zatrzymac za duzo ostsnio napraw bylo a jeszcze z misa nie do konca wszystko jest ok ale ciekawe propozycje ,mile widziane
to się kolego spóźniłeś, tak jak ja. Robi sprzedawał 17 cali te z tego linka http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3089549 za 1000, potem chciał juz tylko 800. Szkoda że nie dał mi znać że za tyle oddaje.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
oki aby nie zakładać nowego tematu
kupilem felgi 7,5x16" i mam pytanie o oponki do nich jakie wstawic na przod (oczywiscie jaki rozmiar nie jaka marke ) ? uda sie wcisnac 205/50 czy szukac 195 tak aby nic nie obcierało, bo z tyłu beda 205/50 ładnie tam pasuja
tak dokladnie mowa o przodzie powiedz tylko jeszcze jakie masz et tych felg bo przedewszystkim od tego zalezy czy bedzie cos tarlo czy nie !
opona 205/45 bedzie najlepsza na 7,5 cala ! mialem takie na borbetcie 7,5/16 - na takiej szerokosci jakiegos naciagu nie zrobisz a taki rozmiar wyglada bardzo ladnie