BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czy są wśród nas muzycy?:-)
Autor Wiadomo
alexil 

Pomg: 11 razy
Doczy: 24 Gru 2006
Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-05-07, 04:49   

Cytat:
A ja na elektrycznej latam ostro covery i rozne produkcje z konkretnym piecykiem marshalla. Sasiedzi uciekaja przy "overdrivie"

Ooo swój chłop :-) Na jakim dokładnie sprzęcie grasz i jakie kawałki?

Pozdrawiam

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-05-07, 14:33   

brain69 napisa/a:
ja z kolei skończyłem szkołę muzyczną I-II w klasie saksofonu
ale teraz juz nie gram na nim nawet saksofonu nie mam, zostały mi 2 gitary elektroakustyk jazzowy i akustyczna, grałem też na fortepianie bo inaczej sie szkoły nie przejdzie, na perkusji, kontrabasie w zespole trancejazzowym, klarnecie a jak byłem w przedszkolu to jeszcze na cymbałkach miałem takie niebiesko czerwone najbardziej wypasione w przedszkolu inni mieli czerwono zielone, miałem do nich niebieskie plastikowe pałeczki niestety takie jak inni ale i tak się chwaliłem że mam lepsze, dziewczyny leciały na moje cymbałki całe przedszkole było moje to były czasy.....

O Pana Kuska sie uczyles ?? Ja tez na saksofoniku sie uczylem, moj ojciec na perkusji gra, a moj brat na akordeonie gra, uczy sie w szkole muzycznej II klasa :)

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-05-07, 14:58   

yo!
swojego czasu w szkole średniej byłem wokalista w pewnym zbuntowanym zespole :wink: niestety dyrektor osrodka muzycznego nie zaakceptował naszych tekstów i charakteru muzyki :arrow: dupek :drunk: :drunk: :drunk: ale czasy były rewelacyjne i wino po 2,40 na siarce tzw granaty :roll:

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-05-07, 15:11   

oo nie widzialem tego tematu wczesniej :?

jeszcze za czasow liceum mialem super zestaw marshall mg15dfx i gitara elektryczna gibson flying V (korpus -replika na oryginalnym osprzecie seymour-duncan) z jakims efektem ktory siał mięso..cos wspanialego..sprzedalem bo potrzebna byla kasa..coz troche zaluje bo mialem sprzet z wyzszej polki..prawie :mg:

tak wogole nie wiedzialem ze tyle ludzi na forum mialo do czynienia z instrumentami :lol:
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2007-05-07, 15:16, w caoci zmieniany 2 razy  

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-05-07, 15:14   

korzuch napisa/a:
czasy były rewelacyjne i wino po 2,40 na siarce tzw granaty

my piliśmy głównie pryty ... smakowały wyśminicie i były w podobnie korzystnej cenie jak Twoje granaty :drunk:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-05-07, 21:39   

PioterW napisa/a:
korzuch napisa/a:
czasy były rewelacyjne i wino po 2,40 na siarce tzw granaty

my piliśmy głównie pryty ... smakowały wyśminicie i były w podobnie korzystnej cenie jak Twoje granaty :drunk:

ehh ja nigdy tak taniego nie piłem ale pamietam trunek o nazwie "ryk byka" :D

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2007-05-07, 23:16   

Ja ukonczylem 6 letnia szkole muzyczna I stopnia gralem na Gitarze i dodatkowo fortepian .. ze szkoly nic nie wynioslem wiec zaczolem sie uczyc na wlasna reke i kontynuowalem gre na gitarce .. gralem rocka szanty harcerskie hity, gralem na kilku weselach itd.. teraz czasem sie pogra na grilkach lub jakichs innych malych imprezach .. mam 4 gitary w tym 3 akustyki( pudła) i jednego elektryka z piecem Najlepsza gitara Ktora posiadam jest Admira virtuoz grali na tym min wokalisci zespolu Gipsy Kings czy jakos .. pozdro :)

brain69 - usunięty
[Usunity]

Wysany: 2007-05-07, 23:35   

admira virtuozo marzy mi się cały czas :roll: rewelacyjna gitarka jeszcze dobre strunki do niej wrzucić i nie czujesz że grasz tylko słuchasz muzyki

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-05-08, 18:11   

alexil napisa/a:
Cytat:
A ja na elektrycznej latam ostro covery i rozne produkcje z konkretnym piecykiem marshalla. Sasiedzi uciekaja przy "overdrivie"

Ooo swój chłop :-) Na jakim dokładnie sprzęcie grasz i jakie kawałki?

Pozdrawiam

Posiadam Yamahe hmm, model pozniej napisze jak przypomne, i piecyk marshalla 50W z ostatniej serii 2006 roku.

A coveruje wszystko co wpadnie w lape, mam guitar pro +20 000 tabulatur wiec naprawde jest w czym wybierac. Czasami ballady, przez popowe kawalki az do ostrego hardcoreu :twisted:

alexil 

Wysany: 2007-05-09, 05:15   

Hehe, podobnie jak ja-tabów w opór tylko chęci nie zawsze tyle samo :-) Ale generalnie wole mocniejsze klimaty w przeciwieństwie do moich sąsiadów, którym nie podoba się to co się u mnie dzieje, zwłaszcza że mam piec 100W 2x12 :twisted:

Pozdrawiam

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-05-09, 21:47   

alexil napisa/a:
piec 100W 2x12 :twisted:

Kiedys sie zgadamy to porobimy "wiochy" :twisted: :twisted: :twisted:

alexil 

Wysany: 2007-05-11, 02:45   

Nie ma sprawy :-)
W połowie lipca będe w kraju i może gdzieś na jakimś zlocie się zgadamy czy coś. Jeden temat więcej do gadania :twisted:

Pozdrawiam

brain69 - usunięty
[Usunity]

Wysany: 2007-05-11, 06:30   

miałem kiedyś zespół który grał hard rock na styl rammstein :mg:
a jak brakowało prądu do jazz:)
a potem jedno i drugie,
jakie to były czasy..... aż sobie wyjąłem gitarkę i poprzypominałem nieco ciekawe co sąsiedzi powiedzą 6.30 a tu na elektryku ktos gra :P

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-05-11, 11:14   

to cienko jak bez prądu musieliście z metalu przechodzić na jazz :wink:
miałem kiedyś {biiiiip} kawałek NoMeansNo (to nie metal, bardziej pod punk) - chłopaki śpiewali na 4 czy 5 głosów(to sie jakoś nazywa, ale ja słabo siedze w terminologii muzycznej), cover jakiejś znanej grupy i był to czad nieziemski :prosze:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: