BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
M70 E30 :]
Autor Wiadomo
Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2007-03-21, 22:46   

Z mojego inżynierskiego punktu widzenia to kompletnie bez sensu!!! Nawet jeśli to miało by mniej kosztować-przecież to cholernie cięzki silnik, to co ma 300 koni z niskich obrotów oraz moment obrotowy jak w amerykańskim TRUCK-u to nie znaczy wcale, że to będzie jakiś mega-szybki-bolid!!! Rozkład mas pozostawia wiele do życzenia (mozliwe, że to będzie nawet 70 % na 30 %), kombinowanie z układem chłodzenia, polepszenie hamulcy w końcu te pare kilo trzeba jakoś zatrzymać :lol: ehh jedynie ten plus, że po prostu miałbym E30 350i :D ........................ ale generalnie dla mnie to przerost formy nad treścią :?

kafarek 
Master of desaster

Pomg: 14 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: Tczew
Wysany: 2007-03-22, 08:23   

Widzę, że Panowie się troszkę nakręcili :] Na co dzień, do jazdy mam 7-mę, więc poruszać tym bym nie chciał na co dzień. Do kochanie mam e30-tkę, a przyszedł mi do głowy pomysł taki dość nietypowy. Czemu taki swap? Bo mi się nudzi ;) Żadnych zobowiązań, terminów czy wyrzeczeń finansowych. Po prostu satysfakcja z realizacji projektu latami :]

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-03-22, 09:07   

kafarek napisa/a:
Widzę, że Panowie się troszkę nakręcili :] Na co dzień, do jazdy mam 7-mę, więc poruszać tym bym nie chciał na co dzień. Do kochanie mam e30-tkę, a przyszedł mi do głowy pomysł taki dość nietypowy. Czemu taki swap? Bo mi się nudzi ;) Żadnych zobowiązań, terminów czy wyrzeczeń finansowych. Po prostu satysfakcja z realizacji projektu latami :]

eeee tam, rzeźba z lodu i tyle, bez urazy. Masz tyle innych możliwości, a wybrałbyś tą z największym potencjałem lansu i nic poza tym....

pozdro

tomcat944 
mental ill

Pomg: 9 razy
Doczy: 28 Cze 2006
Skd: zielona gora
Wysany: 2007-03-22, 14:04   

hej,
Kafarek, jak chcesz miec e30 350i to wstaw pod maske trumne 4,4 i poszukaj korb i tlokow, ktore zwieksza pojemnosc do 5,0....
to chyba lepszy pomysl....

albo wiem, wiem.....oooo TURBO :!: :!: tak tak - turbo.... hihihihi

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-03-22, 19:31   

gdyby to naprawde jezdzilo tak jak wygladalo to byloby super ekstra, ale tak..
ta niebieska jest z katowic, przynajmniej byla, nawet na sprzedaz przez jakis czas stala, kumpel nia jezdzil i rzeczywiscie przy skrecaniu jest dramat jakich malo z tego co opowiadal..
najlepiej prosta prosta i jeszcze raz prosta..
jak kasa nie gra roli to wladuj sie w turbo i po sprawie, bedziesz mial takie frukniecie ze leb urywa, a kasa mysle nie jest az tak masakrycznie duza w porownaniu z wkladaniem tego duzego balaganu...
ale zawsze mozesz miec wizje wsadzic te 5.0 i dopiero uturbic..
jak szalec to szalec :)

zreszta marzenia sa po to zeby je spelniac, jesli tylko bardzo chcesz to do roboty, zycie jest jedno..jak sie bawic to sie bawic :)
jak sie zdecydujesz to kibicowac Ci bedzie cale forum, tego jestem pewien..pozdrawiam :D

mgr inż. Jędrek ;)

monix 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
kafarkowa żona :P

Doczya: 17 Gru 2006
Wysany: 2007-03-22, 20:18   

center napisa/a:
jak sie zdecydujesz to kibicowac Ci bedzie cale forum, tego jestem pewien..pozdrawiam :D

Szkoda, że nie żona :>

emaloo 

Doczy: 28 Maj 2006
Skd: Poznań
Wysany: 2007-03-22, 23:49   

monix napisa/a:
center napisa/a:

:mg: :spoko:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-03-23, 09:15   

monix napisa/a:
center napisa/a:

a żona się goli? :mg:

p.s avatar :lol:

monix 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
kafarkowa żona :P

Doczya: 17 Gru 2006
Wysany: 2007-03-23, 10:41   

Łukasz napisa/a:
p.s avatar :lol:

Yhm, pewnie :lol:

Teraz, to uwagę kafarka na inne tory muszę skierować, jak już te parę rzeczy pozałatwia, to będzie mógł robić, co mu się będzie podobało.

P.S. Nie, nie, nie jestem jędzą :twisted:

kafarek 
Master of desaster

Pomg: 14 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Wysany: 2007-03-23, 10:59   

monix napisa/a:
jak już te parę rzeczy pozałatwia, to będzie mógł robić, co mu się będzie podobało.

Panowie!! Biorę Was na świadków powyższej wypowiedzi!!!! :mg: No :] Czyli za rok e30 350 V12 będzie gotowa :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: