Z mojego inżynierskiego punktu widzenia to kompletnie bez sensu!!! Nawet jeśli to miało by mniej kosztować-przecież to cholernie cięzki silnik, to co ma 300 koni z niskich obrotów oraz moment obrotowy jak w amerykańskim TRUCK-u to nie znaczy wcale, że to będzie jakiś mega-szybki-bolid!!! Rozkład mas pozostawia wiele do życzenia (mozliwe, że to będzie nawet 70 % na 30 %), kombinowanie z układem chłodzenia, polepszenie hamulcy w końcu te pare kilo trzeba jakoś zatrzymać ehh jedynie ten plus, że po prostu miałbym E30 350i ........................ ale generalnie dla mnie to przerost formy nad treścią
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Widzę, że Panowie się troszkę nakręcili Na co dzień, do jazdy mam 7-mę, więc poruszać tym bym nie chciał na co dzień. Do kochanie mam e30-tkę, a przyszedł mi do głowy pomysł taki dość nietypowy. Czemu taki swap? Bo mi się nudzi Żadnych zobowiązań, terminów czy wyrzeczeń finansowych. Po prostu satysfakcja z realizacji projektu latami
Widzę, że Panowie się troszkę nakręcili Na co dzień, do jazdy mam 7-mę, więc poruszać tym bym nie chciał na co dzień. Do kochanie mam e30-tkę, a przyszedł mi do głowy pomysł taki dość nietypowy. Czemu taki swap? Bo mi się nudzi Żadnych zobowiązań, terminów czy wyrzeczeń finansowych. Po prostu satysfakcja z realizacji projektu latami
eeee tam, rzeźba z lodu i tyle, bez urazy. Masz tyle innych możliwości, a wybrałbyś tą z największym potencjałem lansu i nic poza tym....
hej,
Kafarek, jak chcesz miec e30 350i to wstaw pod maske trumne 4,4 i poszukaj korb i tlokow, ktore zwieksza pojemnosc do 5,0....
to chyba lepszy pomysl....
albo wiem, wiem.....oooo TURBO tak tak - turbo.... hihihihi
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
gdyby to naprawde jezdzilo tak jak wygladalo to byloby super ekstra, ale tak..
ta niebieska jest z katowic, przynajmniej byla, nawet na sprzedaz przez jakis czas stala, kumpel nia jezdzil i rzeczywiscie przy skrecaniu jest dramat jakich malo z tego co opowiadal..
najlepiej prosta prosta i jeszcze raz prosta..
jak kasa nie gra roli to wladuj sie w turbo i po sprawie, bedziesz mial takie frukniecie ze leb urywa, a kasa mysle nie jest az tak masakrycznie duza w porownaniu z wkladaniem tego duzego balaganu...
ale zawsze mozesz miec wizje wsadzic te 5.0 i dopiero uturbic..
jak szalec to szalec
zreszta marzenia sa po to zeby je spelniac, jesli tylko bardzo chcesz to do roboty, zycie jest jedno..jak sie bawic to sie bawic
jak sie zdecydujesz to kibicowac Ci bedzie cale forum, tego jestem pewien..pozdrawiam