nic już nie rozumiem. Są przecież stabilne serwery, wystarczy wybrać żeby były trzy auta do wyboru, hardtrack, w dobrym kierunku i 4 wolne miejsca i mały ping do polski. No i czy nie wypieprza z serwera i czy nie wchodzą oszołomy którzy driftują nie patrząc na osoby ścigające się. Ostatnio nie gram i nie mam czasu. Moja nazwa to
Piotr_1 E30
Rozpakowujecie tego ZIPka do katalogu LFS/data/engine
teraz wchodzicie w grę i tak jak to jest wyżej opisane wchodzicie w edytor dźwięków. Na górze klikacie LOAD i wybieracie dźwięk ... i już
polecam do XRT:
smash1 - kombinowałem, kombinowałęm i bez dobrego bazowego dźwięku M20 wskrzesić się nie da więc zrobiłęm dźwięk turbowankla (odkurzacza)
skyline,supra - imitacja turborzędówki
g1 - autko GTR
z06b - wściekły V8 muscle
civic oraz Vtec - dla fanów hondy
DaveWS - zajebiste dźwięki
Mam nadzieje że się spodoba
HEJ
P.S. Jak ktoś ma patent na to żeby LFS tweaker działał w nieodblokownej ale skrakowanej wersji to dajcie znać
dla GT polecam ustawienia:
turbo - ON
engine type - in line 6
engine size - 3000
boost - 24
general hp - 0,85
powerband - 0,87
FWS - 225/35/17
RWS - 245/35/17
troszkę cofnięty ku tyłowi silnik (dosłownie z 2-3mm)
HEJ miłęj zabawy
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2007-03-03, 16:58, w caoci zmieniany 1 raz
cholerka ja bym polatal bo dawno nie gralem ale zerwalem z neostrada wszelkie wiezi i jestem w jakiejs kablowce i nie moge wogole znalesc zadnego serwaera probowalem pare razy i :cenzura:
nie wiem czy tam cos sie zmienia w opcjach jak jest inny net czy co ...