Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-09-11, 14:51
w jedynke czy dwójkę? Ja gram w LFS2 (muże zassa najnowszą wersję)
ja jestem chętny
co prawda jeżdże na klawiaturze, ale jakoś już ogarniam ...
szkoda ze online da się jeździ tylko 3 autkami ale zawsze coś
czekam na konkrety, albo wal na GG 3739575
Mam crack`a ale na odblokowanie aut i tras ale nie na licencje..:/ Nie można grać na nich w sieci ale można pośmigać samochodami po wszystkich trasach w grę pojedynczą:D
Podaj maila na PW to Ci go prześle. Pozdro!
no trzeba przyznac ze bez kierownicy to jest lipa na maksa jesl ichce sie podriftowac mozna jedynie gazem kontrolowac wychylenie bo jak sie zacznie kontrowac poprzez skrecanie kol to zaczyna rzucac
wogule gra troche dziwna jest bo np. auto przy wyjsciu z zakretu potrafi na trojce przy 2 tys zerwac przyczepnosc i rzuca autem nawet jak sie pusci gaz mimo ze mamy cale 30km/h na zegarach
za to formula 1 smiga sie extra 8) mozna nawet driftowac ale nie warto wylaczac kontroli trakcji bo nawet ruszyc prosto sie nie da
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Wysany: 2006-09-12, 22:07
czekam na konkrety
Jak wyzej napisalem marzy mi się jakies klubowe sciganie na 10-20 okrazen z obowiazkowym pit stopem Mógłby ktos postawic taki serwer
To dobry pomysł tylko trzeba się jakoś ustawić i dobrze zorganizować. kto ma jakiś swój server? Ja dziś spadam ale może jutro da się coś zorganizować.. POZDRO!
czekam na konkrety
Jak wyzej napisalem marzy mi się jakies klubowe sciganie na 10-20 okrazen z obowiazkowym pit stopem Mógłby ktos postawic taki serwer
no to ustawmy sie dzisiaj na 21:00
moze byc też na ConceptFury.com
a jeszcze popatrze w necie może gdzies piszą jak serwerek postawić
tylko jak smash mówi
10-20 pełnych kółek
a nie do pierwszego winkla i Reset do Boxu
PZDR
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Wysany: 2006-09-14, 01:01
dla tych co nie zdążyli ... lub tez nie zapisali powrótki ... oto replay z ostatniego wyścigu
wrzucie go w katalog MPR w katalogu DATA i potem w grze wejdźcie w głównym menu w powtórki > powtórki z gier sieciowych > wyścig klubowy
F3 zwiększa szybkośc powtórki F2 zmniejsza
V to kamera oczywiście
na początku jak będzie się pytał czy pobrac skórki kliknijcie Nie
Wysany: 2006-09-14, 23:52
Dzisiaj na serwerku niemieckim, gdzie nie panowały żadne łosie polataliśmy sobie ładnie na 5 okrążeń...
Za pierwszym razem sromotnie złoiłem kolegów turbolotem, potem dałem im forki i przesiadłem się w wolnossaka a oni śmigali turbolotami ... no cóż ... też dostali w pupę choc przez 90% wyścigu ciągnąłem się za nimi
Jeżdże przy użyciu klawiatury (kierownicę mam ale szwankuje)
Oto paramerty obu autek:
a Tutaj ZIP z dwiema powtórkami z dzisiejszych wyścigów ... analogicznie postąpi z nimi tak jak opisałem to w jednym z powyższych postów (TABem zmieniacie oglądanego zawodnika)
Panowie taka reklame zrobiliscie ze az sobie to sciagnalem Gierka swietna, ale kierowanie mysza w mocnej tylnonapedowce to masakra Chyba trzeba bedzie jakas kiere zanabyc, ale narazie potrenuje jeszcze troche i moze do zobaczenia niedlugo na jakims serwerku, uwazajcie na fure na tczewskich blachach wykonujaca dziwne manewry
Chyba trzeba bedzie jakas kiere zanabyc, ale narazie potrenuje jeszcze troche i moze do zobaczenia niedlugo na jakims serwerku, uwazajcie na fure na tczewskich blachach wykonujaca dziwne manewry
Ja np gram padem coś ala Play station2 i naprawde super sie jeździ:D Mam i kierownice ale jej nie używam bo jak dla mnie to za dużo miejsca na biórku zawala...