BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Znowu BMW w "Zakupie Kontrolowanym"
Autor Wiadomo
Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-12-10, 15:17   

a moze tak napisac pare maili do redakcji ze skarga na prowadzącego ze jest stronniczy , niedouczony i ogólnie wprowadza ludzi w błąd :lol:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-12-10, 16:02   

Piotrek napisa/a:
a moze tak napisac pare maili do redakcji ze skarga na prowadzącego ze jest stronniczy , niedouczony i ogólnie wprowadza ludzi w błąd :lol:

dawac emajla :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2006-12-10, 17:40   

Nie no, najlepsze bylo kiedys, jak szukali limuzyny za chyba 40 czy 70 tys, no juz nie pamietam, sorry :-) Byl jaguar, byl lexus, byla honda. Potem byla niespodzianka nr 1 czyli BMW E38 7xxi - no w bardzo szerokiej opcji :-) Najlepsze bylo jak ten "Pan Prowadzacy" przyczepil sie do siedzenia pasazera: "Bo ono jest takie troszke wytarte". Potem zaczal pieprzyc o telefonie pokladowym: "O jaki on jest zajetruskawkowy, o zesz kurcze, najlepsze w bmw co mogli dac - telefon! O, ile on by dal za taki!" Potem przyczepil sie do rys na zderzaku, bo auto z Wloch i od razu musi byc "fuj". Facet szukal tego wewnetrznego "psie" No ogolnie zaczal gadac bez sensu. Opisywal silnik jaki to jest paliwozerny, potem "ekspert" powiedzial, ze auto drogie w eksploatacji itd itp. I na koniec przyszla pora na niespodzianke nr 2, a mianowicie Audi A6 :mrgreen: :mrgreen: No limuzyna z niej jak byk, bez skory, bez klimy z silnikiem 1.8. Chyba podstawowa opcja. Miala chyba 8 wlascicieli.

I koles wybral Audi, chociaz widzialem po jego zachowaniu, ze Beemka mu sie naprawde spodobala, tyle ze ten koles takich bzdurnych tekstow zaczal uzywac i w koncu klient nie kupil tej czernej E38...

:cenzura: nie program.

Grucha Jr 

Pomg: 4 razy
Doczy: 20 Lut 2006
Skd: Warszawa/Raszyn
Wysany: 2006-12-10, 20:44   

No koleś gada troche stronniczo... Ale skolei gdyby ktoś z nas prowadziłby ten program zawsze BMW byłoby najlepsze :grin: Więc nie ma się co gościowi dziwić... Ściga się jakąs Integrą więc chwali hondy i inne japońce, a do beemek pewnie się zraził i odradza... :wink:

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-12-10, 22:56   

Nie zawsze Grucha ... nie zawsze ... :wink:
A e38 to było 725tds w pełnej opcji :idea: :shock:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-12-11, 14:17   

Grucha Jr napisa/a:
No koleś gada troche stronniczo... Ale skolei gdyby ktoś z nas prowadziłby ten program zawsze BMW byłoby najlepsze :grin: Więc nie ma się co gościowi dziwić... Ściga się jakąs Integrą więc chwali hondy i inne japońce, a do beemek pewnie się zraził i odradza... :wink:

a beemki go objezdzaja a ze chce byc zawsze pierwszy na swiatlach ... i odradza :cool:

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Pomg: 12 razy
Doczy: 07 Cze 2006
Skd: Czeladź - Piaski
Wysany: 2006-12-11, 14:41   

Napiszcie tam do nich że jak szukają ekspertów do omawiania spraw BMW to tu kilku ich jest :lol: Że jak coś to chętnie powiecie kilka słów prawdy w programie :mrgreen:

SmasherE30 
Coś tam wiem

Wysany: 2006-12-11, 15:10   

Obejrzałem ten odcinek i jak tylko przy toyocie rozmawiali o białych OZ i goś dodał że może od razu białe zegary wtedy se walnie to wiedziałem że te nkolo to jakaś ci*** tzn. truskawka i że weźmie hondę ... Moim zdaniem dobry wybór ... po co miałby bete zaraz gdzieś roz...bac. A zanim zrozumie co to Vtec i będzie wiedział jak z niego korzystac to go pół miasta w dupowozach objedzie ... sic :lol:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-12-11, 17:43   

Dlatego nie mam TVN TURBO i nie ogladam tego wiesniackiego programu.

A pamietacie taki program gdzie 3 młotków opowiadało o autach - to dopiero porażka wielcy znawcy temtu - chociaz jakos nie lubie Ziętarskiego (jednego i drugiego) ale wolłabym zeby to którys z nich prowadził program.

A najlepiej zdjałbym z ramówki programy gdzie sie porówanuje auta bo jeszcze mi sie nie zdarzyło aby jakis dziennikarz był obiektywny bo dla niego liczy sie wies tanczy i spiewa zespoł tintilo czyli ALFA ROMEO - auto ma swoja historie ale na tym sie to konczy.

TV mówie NIE :P - polecam na żywo obejrzec jakas wypasione e38 gdzie wejsc nie mozna a własicicel krzyczy SCIAGNIJ BUTY PRZED WEJSCIE.

Yakuzatti 

Wysany: 2006-12-11, 18:03   

Ja ogladam TVN Turbo tlyko wylacznie dla mojego kochnego Top Gear :D

Btw. Wlasnie czytam "Swiat wedlug Clarksona" a na polce lezy jeszcze 2 czesc :-)

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-12-11, 19:51   

Yakuzatti napisa/a:
Ja ogladam TVN Turbo tlyko wylacznie dla mojego kochnego Top Gear :D

Btw. Wlasnie czytam "Swiat wedlug Clarksona" a na polce lezy jeszcze 2 czesc :-)

Obie juz przeczytałem - POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!2 czesc bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła czekam na kolejne.

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-12-11, 21:10   

W tym programie wystąpili:
1. PROWADZĄCY-baran jak ich mało-wogóle, że taki ktoś może przedstawiać taki program mając przy tym bardzo niski poziom z dziedziny motoryzacji-gada o samych ogólnikach!!!
2. POTENCJALNY KUPIEC-nie ma to jak marzyć BMW i gadać: "... i te silniki V6..."

MarcinPioneer 

Doczy: 09 Sty 2007
Skd: Sokołów Podlaski
Wysany: 2007-01-11, 09:23   

Ale i tak kupił tą E34.

SmasherE30 
Coś tam wiem

Wysany: 2007-01-11, 16:49   

Marcin odgrzewasz stare kotlety i piszesz w tym przypadku trochę nie na temat :wink: Tu rozmawialiśmy o odcinku z hondą prelude i bordowym 320 coupe w e36 :wink:

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-01-11, 22:48   

to jest OT i cza nabijac posty :D

moze nie kotlety a golonki :twisted:

fil 

Doczy: 05 Kwi 2006
Skd: ruda slaska
Wysany: 2007-01-13, 10:55   

za chwile (11:00) w "Zakupie kontrolowanym" bedzie :beta: e38..o ile fragmenty w zapowiedzi byly z aktualnego odcinka.nieststy musze pojawic sie na uczelni wiec licze na ciekawe komentarze (o ile rzeczywiscie bedzie to e38).pozdr

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2007-01-13, 21:28   

ogladalem fragmentarycznie dzisiaj. beemka przecudowna e38 725tds..full wypas, navi, tv, telefon, skora , piekny kolor i felgi..a gosciu zdecydowal sie na aódi bo miala mocniejszy silnik i bardziej 'nowoczesny ksztalt' :o a nawet skorzanej tapicerki nie miala... byl jeszcze zagazowany jaguar i homda jakas.

Yakuzatti 

Wysany: 2007-01-14, 00:17   

to byl ten odcinek, gdzie szukali limuzyny dla takiego gostka w okularach?

nie wiem co im sie nie podobalo w beemce z wloch. to, ze skora przetarta na fotelu pasazera i lekkie rysy na zderzaku ni powinny sklaniac do olania auta.

Arczi e30 
ZBANOWANY

Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2007-01-14, 10:10   

.. ten program jest idiotyczny sam w sobie ...

a tego wyczesanego prowadzacego to musieli ze swieczka szukac .. ciekawe skad go wzieli ... nie patrze na to choc przyznaje ze widziałem moze 2 pierwsze odcinki ...

wyczes jakich mało teksty ma takie ze zwalaja z nóg ... prowadzi jeszcze jakis inny program na TVN Turbo i tak samo piepszy bzdury

Yakuzatti 

Wysany: 2007-01-14, 10:42   

Arczi e30 napisa/a:
prowadzi jeszcze jakis inny program na TVN Turbo i tak samo piepszy bzdury

on prowadzi rentgena, chyba legendy PRL i jeszcze cos. tragedia :lol:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2007-01-14, 11:23   

Yakuzatti napisa/a:
Arczi e30 napisa/a:

tak rentgena prowadzi ... ale Legendy PRL napewno nie ... ten program prowadzi takie młody prezenter ... moze tez nie błyszcze ale program ma sam w sobie ciekawa tematyke

ANDRZEJ-BIELAK 
Biała Może Więcej

Doczy: 04 Wrz 2006
Skd: BIAŁYSTOK
Wysany: 2007-01-14, 12:30   

Arczi e30 napisa/a:
Yakuzatti napisa/a:
Arczi e30 napisa/a:

tak rentgena prowadzi ... ale Legendy PRL napewno nie ... ten program prowadzi takie młody prezenter ... moze tez nie błyszcze ale program ma sam w sobie ciekawa tematyke

Legendy PRL-u prowadzi p. Patryk Mikiciuk i muszę przyznać żę o wiele bardziej podoba mi się jak on mówi o motoryzacji niż p. ADAM-wszystko wiedzący.

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-01-14, 12:40   

wg mnie legendy PRL jest ekstra.
czasem tez ogladam Zakup Kontrolowany ale na szczescie nie widzialem tego odcinka z BMW...

MarcinPioneer 

Doczy: 09 Sty 2007
Skd: Sokołów Podlaski
Wysany: 2007-01-14, 13:30   

Legendy PRL też mi się bardziej podobają, a Zakup Kontrolowany z BMW oglądałem jak było E34 srebrne, które zostało wybrane i ostatnio E36 które przegrało z PRELUDE.

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-02-17, 20:07   

Dzisiaj znowy było BMW w "zakupie" oczywiście KRZYWOUSTY nie omieszkał rzucic parę aluzji... ;/

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: