Nie no, najlepsze bylo kiedys, jak szukali limuzyny za chyba 40 czy 70 tys, no juz nie pamietam, sorry Byl jaguar, byl lexus, byla honda. Potem byla niespodzianka nr 1 czyli BMW E38 7xxi - no w bardzo szerokiej opcji Najlepsze bylo jak ten "Pan Prowadzacy" przyczepil sie do siedzenia pasazera: "Bo ono jest takie troszke wytarte". Potem zaczal pieprzyc o telefonie pokladowym: "O jaki on jest zajetruskawkowy, o zesz kurcze, najlepsze w bmw co mogli dac - telefon! O, ile on by dal za taki!" Potem przyczepil sie do rys na zderzaku, bo auto z Wloch i od razu musi byc "fuj". Facet szukal tego wewnetrznego "psie" No ogolnie zaczal gadac bez sensu. Opisywal silnik jaki to jest paliwozerny, potem "ekspert" powiedzial, ze auto drogie w eksploatacji itd itp. I na koniec przyszla pora na niespodzianke nr 2, a mianowicie Audi A6 No limuzyna z niej jak byk, bez skory, bez klimy z silnikiem 1.8. Chyba podstawowa opcja. Miala chyba 8 wlascicieli.
I koles wybral Audi, chociaz widzialem po jego zachowaniu, ze Beemka mu sie naprawde spodobala, tyle ze ten koles takich bzdurnych tekstow zaczal uzywac i w koncu klient nie kupil tej czernej E38...
No koleś gada troche stronniczo... Ale skolei gdyby ktoś z nas prowadziłby ten program zawsze BMW byłoby najlepsze Więc nie ma się co gościowi dziwić... Ściga się jakąs Integrą więc chwali hondy i inne japońce, a do beemek pewnie się zraził i odradza...
No koleś gada troche stronniczo... Ale skolei gdyby ktoś z nas prowadziłby ten program zawsze BMW byłoby najlepsze Więc nie ma się co gościowi dziwić... Ściga się jakąs Integrą więc chwali hondy i inne japońce, a do beemek pewnie się zraził i odradza...
a beemki go objezdzaja a ze chce byc zawsze pierwszy na swiatlach ... i odradza
Napiszcie tam do nich że jak szukają ekspertów do omawiania spraw BMW to tu kilku ich jest Że jak coś to chętnie powiecie kilka słów prawdy w programie
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-12-11, 15:10
Obejrzałem ten odcinek i jak tylko przy toyocie rozmawiali o białych OZ i goś dodał że może od razu białe zegary wtedy se walnie to wiedziałem że te nkolo to jakaś ci*** tzn. truskawka i że weźmie hondę ... Moim zdaniem dobry wybór ... po co miałby bete zaraz gdzieś roz...bac. A zanim zrozumie co to Vtec i będzie wiedział jak z niego korzystac to go pół miasta w dupowozach objedzie ... sic
A pamietacie taki program gdzie 3 młotków opowiadało o autach - to dopiero porażka wielcy znawcy temtu - chociaz jakos nie lubie Ziętarskiego (jednego i drugiego) ale wolłabym zeby to którys z nich prowadził program.
A najlepiej zdjałbym z ramówki programy gdzie sie porówanuje auta bo jeszcze mi sie nie zdarzyło aby jakis dziennikarz był obiektywny bo dla niego liczy sie wies tanczy i spiewa zespoł tintilo czyli ALFA ROMEO - auto ma swoja historie ale na tym sie to konczy.
TV mówie NIE - polecam na żywo obejrzec jakas wypasione e38 gdzie wejsc nie mozna a własicicel krzyczy SCIAGNIJ BUTY PRZED WEJSCIE.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja ogladam TVN Turbo tlyko wylacznie dla mojego kochnego Top Gear
Btw. Wlasnie czytam "Swiat wedlug Clarksona" a na polce lezy jeszcze 2 czesc
Obie juz przeczytałem - POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!2 czesc bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła czekam na kolejne.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W tym programie wystąpili:
1. PROWADZĄCY-baran jak ich mało-wogóle, że taki ktoś może przedstawiać taki program mając przy tym bardzo niski poziom z dziedziny motoryzacji-gada o samych ogólnikach!!!
2. POTENCJALNY KUPIEC-nie ma to jak marzyć BMW i gadać: "... i te silniki V6..."
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
za chwile (11:00) w "Zakupie kontrolowanym" bedzie e38..o ile fragmenty w zapowiedzi byly z aktualnego odcinka.nieststy musze pojawic sie na uczelni wiec licze na ciekawe komentarze (o ile rzeczywiscie bedzie to e38).pozdr
ogladalem fragmentarycznie dzisiaj. beemka przecudowna e38 725tds..full wypas, navi, tv, telefon, skora , piekny kolor i felgi..a gosciu zdecydowal sie na aódi bo miala mocniejszy silnik i bardziej 'nowoczesny ksztalt' a nawet skorzanej tapicerki nie miala... byl jeszcze zagazowany jaguar i homda jakas.
to byl ten odcinek, gdzie szukali limuzyny dla takiego gostka w okularach?
nie wiem co im sie nie podobalo w beemce z wloch. to, ze skora przetarta na fotelu pasazera i lekkie rysy na zderzaku ni powinny sklaniac do olania auta.
a tego wyczesanego prowadzacego to musieli ze swieczka szukac .. ciekawe skad go wzieli ... nie patrze na to choc przyznaje ze widziałem moze 2 pierwsze odcinki ...
wyczes jakich mało teksty ma takie ze zwalaja z nóg ... prowadzi jeszcze jakis inny program na TVN Turbo i tak samo piepszy bzdury
prowadzi jeszcze jakis inny program na TVN Turbo i tak samo piepszy bzdury
on prowadzi rentgena, chyba legendy PRL i jeszcze cos. tragedia
tak rentgena prowadzi ... ale Legendy PRL napewno nie ... ten program prowadzi takie młody prezenter ... moze tez nie błyszcze ale program ma sam w sobie ciekawa tematyke
prowadzi jeszcze jakis inny program na TVN Turbo i tak samo piepszy bzdury
on prowadzi rentgena, chyba legendy PRL i jeszcze cos. tragedia
tak rentgena prowadzi ... ale Legendy PRL napewno nie ... ten program prowadzi takie młody prezenter ... moze tez nie błyszcze ale program ma sam w sobie ciekawa tematyke
Legendy PRL-u prowadzi p. Patryk Mikiciuk i muszę przyznać żę o wiele bardziej podoba mi się jak on mówi o motoryzacji niż p. ADAM-wszystko wiedzący.
Legendy PRL też mi się bardziej podobają, a Zakup Kontrolowany z BMW oglądałem jak było E34 srebrne, które zostało wybrane i ostatnio E36 które przegrało z PRELUDE.