BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Stanowcze NIE dla orlenu !!!!!!!!!!!
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-19, 01:15   

a to właśnie nie na szelu w zeszłym roku zamarzła 98 :lol: ?

Bagor 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-19, 01:32   

PioterW napisa/a:
a to właśnie nie na szelu w zeszłym roku zamarzła 98 :lol: ?

Na Shellu nie ma 98 :shock:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-12-19, 01:42   

spoko - teraz prawie na każdej stacji 98 nazywa sie jakoś odjazdowo, jednak to nadal jest 98 :idea:

BTW - nie upieram się, że to było na szelu - na pewno na jednej z topowych, markowych stacji

Bagor 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-12-19, 02:18   

Ale na Shellu nie ma w ogóle 98. Jest zwykłe 95, 95 V-Power oraz V-Power Racing (99+) :idea:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-12-19, 08:23   

niedługo to zaczną sprzedawać paliwo rakietowe żeby ludzi przyciągnąć :lol:

Sputnik 

Pomg: 2 razy
Doczy: 18 Cze 2006
Wysany: 2006-12-20, 18:44   

Bagor napisa/a:
Ale na Shellu nie ma w ogóle 98. Jest zwykłe 95, 95 V-Power oraz V-Power Racing (99+) :idea:

Nie ma już racing 99+ teraz jest Racing poprostu i ma niby 100 oktanów

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-12-20, 22:10   

pracowalem w shellu, teraz w nielubianym Orlenie :D - wszystkie stacje Orlenowskie sa stacjami ajenckimi - to ajent decyduje o tym kogo zatrudnia i co sie dzieje na terenie jego rewiru :) . Myslicie ze jakiegos kierownika mikrorunky czy rejonu interesuje jakis piesek - na odczepne jak zrobilo sie glosno kupili bude i miski i pa pa, bardzo mozliwe nawet ze chcieli w ten sposob okazac wielkie serce koncernu :) . Praca w tym biznesie jest bardzo ciezka i pracochlonna - niekiedy menadzerowie mikrorynkow ktorzy chca zarobic i wypracowac sobie premie przysylaja na moja stacjemaile o godzinie 23 albo i pozniej bo dopiero wracaja do domow...ciagle jest sie w drodze. Co do zarobkow - nie jest zle -bazowa placa jest wyzsza niz w shellu a sa i premie i nagrody itp.- praca jest ogolnie lekka, fakt ze wiaze sie z duza odpowiedzialnoscia finansowa za to mozliwosc dorobienia jest naprawde sporo - wiadomo Polak musi dorobic bo inaczej zle sie czuje ;) . Musze przyznac ze chetnie zostalbym ajentem na stacji wlasnie Orlenu (koncerny zachodnie stawiaja wyzsze wymagania dotyczace wykonywania planow itp) bo praca ogranicza sie do jakiegos kontrolowania zalogi oraz jej wyszkolenia a pozniej siedzisz w domku i zbierasz kokosy. Jedyna przeszkoda zeby wskoczyc wyzej jak dla mnie jest wniesienie zaplecza finansowego bo oczywiscie czlowiek z ulicy bez takowego stacji nie ma szansy dostac. (minimum to 90 tys pln)

a paliwa z shella :D to albo lotos albo wlasnie orlen :) - jedynie racing przyjezdza z niemiec ale tez nie wiadomo co tam wlewaja - v powery i vervy oraz inne wynalzki to zwykle 95 z dodatkiem jaki mozecie sobie sami zaaplikowac z buteleczki - z tym ze wtedy wiecie ile go tam jest bo zadnemu kierowcy cysterny nie chce sie dokladnie go odmierzac i leje do zlewanego na stacji paliwa wedle uznania :D No i juz jest Vpowerek :D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-12-21, 09:33   

sarna1 napisa/a:
pracowalem w shellu, teraz w nielubianym Orlenie :D - wszystkie stacje Orlenowskie sa stacjami ajenckimi - to ajent decyduje o tym kogo zatrudnia i co sie dzieje na terenie jego rewiru :) . Myslicie ze jakiegos kierownika mikrorunky czy rejonu interesuje jakis piesek - na odczepne jak zrobilo sie glosno kupili bude i miski i pa pa, bardzo mozliwe nawet ze chcieli w ten sposob okazac wielkie serce koncernu :) . Praca w tym biznesie jest bardzo ciezka i pracochlonna - niekiedy menadzerowie mikrorynkow ktorzy chca zarobic i wypracowac sobie premie przysylaja na moja stacjemaile o godzinie 23 albo i pozniej bo dopiero wracaja do domow...ciagle jest sie w drodze. Co do zarobkow - nie jest zle -bazowa placa jest wyzsza niz w shellu a sa i premie i nagrody itp.- praca jest ogolnie lekka, fakt ze wiaze sie z duza odpowiedzialnoscia finansowa za to mozliwosc dorobienia jest naprawde sporo - wiadomo Polak musi dorobic bo inaczej zle sie czuje ;) . Musze przyznac ze chetnie zostalbym ajentem na stacji wlasnie Orlenu (koncerny zachodnie stawiaja wyzsze wymagania dotyczace wykonywania planow itp) bo praca ogranicza sie do jakiegos kontrolowania zalogi oraz jej wyszkolenia a pozniej siedzisz w domku i zbierasz kokosy. Jedyna przeszkoda zeby wskoczyc wyzej jak dla mnie jest wniesienie zaplecza finansowego bo oczywiscie czlowiek z ulicy bez takowego stacji nie ma szansy dostac. (minimum to 90 tys pln)

a paliwa z shella :D to albo lotos albo wlasnie orlen :) - jedynie racing przyjezdza z niemiec ale tez nie wiadomo co tam wlewaja - v powery i vervy oraz inne wynalzki to zwykle 95 z dodatkiem jaki mozecie sobie sami zaaplikowac z buteleczki - z tym ze wtedy wiecie ile go tam jest bo zadnemu kierowcy cysterny nie chce sie dokladnie go odmierzac i leje do zlewanego na stacji paliwa wedle uznania :D No i juz jest Vpowerek :D

a co powiesz o "ludziach z miasta" kontrolujacych takich ajentów i pobierających od nich "premie"? Jako, że z tym biznesem wiążą się duże dośc pieniądze, to odpowiedni ludzie od razu weszą łatwy zarobek. Była niedaleko Otwocka stacja Slovnaft i zwineła sie dość szybko po tym jak właścicielowi przestrzelili oba kolana. Mokry interes jak dla mnie. Może nawet o tym nie wiesz i masz taką idealistyczną wersję zbijania kokosów na stacji.

No offence.

Pozdro

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-12-21, 19:41   

moze u was w dzikim Otwocku to i tak :) ale w naszym rejonie normalni ludzie prowadza stacje, dzikusow tez juz dawno nie ma bo policja zajela sie elementem - akurat za to trzeba ich pochwalic. W mojej wypowiedzi nie ma zadnego idealizowania - pisze jak jest ;d - pozwala mi na to zdobyte doswiadczenie a nie zaslyszane plotki.

marvin-86 
Częstochowa

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2006-12-21, 20:54   

Bruner napisa/a:
Gniewek89 napisa/a:
ja tam nigdy orlenu nie lubiłem tak jak nie lubie microsoftu usa i innych złodziei z "dobrym słowem na ustach"

Buahahahaha :lol: :lol: :lol: A mozesz nam zdradzic z jakiego systemu operacyjnego korzystasz i przy pomocy jakiej przegladarki napisales tego posta? I czy Twojego komputera przypadkiem nie skladaly male zolte raczki za glodowa pensje?
Przy okazji, mozesz mi wymienic jakies zbrodnie Orlenu ktore stawiaja go na rowni z "microsoftem i innymi zlodziejami z dobrym slowem na ustach"? I gdzie bedziesz teraz tankowal? Moze na Shellu? A wiesz co to Standard Fruit i DBCP? Poszukaj tez pod haslem shell +nigeria w google. O British Petroleum (w skrocie BP), czy Exxon Mobil tez mam Ci pare rzeczy napisac? Wskaz mi taki koncern naftowy, ktory ma mniej na sumieniu od Orlenu - obawiam sie ze Ci sie to nie uda. Sory, ale jak czytam takie puste frazesy to mam przed oczami malolata ktory cos uslyszal o alterglobalizmie ale nie bardzo wie o co tu chodzi, wie tylko ze modne jest wykrzykiwanie haselek jakie to koncerny sa be, ale juz nie potrafi powiedziec dla czego i wskazac zadnej alternatywy, a jak sie z nim uderzy w glebsza dyskusje na ten temat to robi sie agresywny i belkocze cos o systemie i jego niewolnikach, czasem o faszyzmie, itp bzdury. Aha, zapomnialem jeszcze o obowiazkowej czerwonej koszulce z Che Guevara na klacie.

Co do tego konkretnego przypadku, to przeczytajcie sobie to jeszcze raz: 13 letni pies (czyli stary), zyjacy na pol dziko w okolicy prywatnej stacji (uwaga trudne slowo - AJENT) ktory itak mial duzo szczescia ze dozyl takiego wieku, umarl z przyczyn naturalnych (protokol z sekcji zwlok: "na podstawie zmian anatomo - patologicznych stwierdza sie ze przyczyna zejscia smiertelnego psa mogla byc niewydolnosc sercowo-naczyniowa zwiazana ze zmianami w miesniu sercowym"). Nie wiem jak wy, ale ja tu nie widze zbrodni popelnionej przez rzadny zysku zarzad spokli Orlen na biednym czworonogu.

A co do plac na stacjach benzynowych - pare lat temu pracowalem na stacji Lotos, i w moim miescie na wszystkich stacjach (zarowno firmowych, Shell, Lotos i Orlen, jak i "noname") pensje ksztaltowaly sie na tym samym poziomie. Poprostu taka specyfika branzy, za ta prace tyle sie placi. Zreszta nic dziwnego, nawet podstawowki nie trzeba skonczyc zeby sobie poradzic przy dystrybutorze, przy kasie wystarczy zawodowka i troche bystrosci i uwagi. A poza tym nie jeden z Was chcialby miec takie mozliwosci bezkarnego i praktycznie nie do wykrycia dorabiania na lewo jak na stacji benzynowej :wink:

Zgadzam sie w 100 % nic dodac nic ujac, na orlenie faktycznie nie jest najlepsze paliwo ale nie na kazdym. Pozatym pies zyjacy 13 lat jest juz naprawde stary i mial prawo zdechnac, ciekawe czy nademna by sie tak zalili wszyscy jak bym byl bezdomny "i zdech" bo mnie ktos ze stacji "usunal" (grzecznie mowiac), dyskusja znowu zboczyla z toru i juz bylo o zarobkach na stacjach bla bla bla, nie pasuje to zmiencie pracę, pracy ci u nas teraz dostatek np. na budowie, popytac wystraczy i juz sie wyjdzie 1200 a nie 600. I text cytuje
Cytat:
Ale Kubusia nie było.
Wszyscy szukali Kubusia.

mnie juz zabil w tym "reportażu" co kto go szukał ja ? ty ? cała wiocha miasto polska cała i tadeusz ojciec z radia jerycho :) ? sory ale dla mnie z smutnej sytuacji bo inaczej tego nazwac niemozna zrobili tragedie nrodowa bo kubus niezyje.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-12-22, 10:21   

no dobrze, to w końcu kto z was ma to lewe paliwo na sprzedaż, bo przeoczyłem posta????

Sputnik 

Pomg: 2 razy
Doczy: 18 Cze 2006
Wysany: 2006-12-22, 16:19   

sarna1 napisa/a:

Jak przyjmowałem paliwo to na 18000 litrów bp miał przydział 10 litrów dodatku.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: