m40 nie rozpędza się do takich prędkości
tym bardziej 316...
jak to ? mi sie buja max 180km/h
ja nie mówie że tak cały czas jeżdze ale jak jestem wkur.... to 150-160 spoko juz myślałem kilka razy ze wypadne z drogi bo z takim speedem przejezdzam taki lekki łuk ale furka sie trzymie...
Cytat:
na luzaku to Cię kiedyś wsadzą za krateczki
mam dużo szczęscia juz kilka razy wjezdzałem na droge prawie już osiedlową 120km/h a tu pały na przeciwnym pasie ja juz taki wystraszony bo bez pasów ale spoko ani razu mnie nie zatrzymali, wogule jeszcze pały mnie nie zatrzymały nawet na kontrole
tym bardziej 316...
ja nie mówie że tak cały czas jeżdze ale jak jestem wkur.... to 150-160 spoko juz myślałem kilka razy ze wypadne z drogi bo z takim speedem przejezdzam taki lekki łuk ale furka sie trzymie...
Cytat:
mam dużo szczęscia juz kilka razy wjezdzałem na droge prawie już osiedlową 120km/h a tu pały na przeciwnym pasie ja juz taki wystraszony bo bez pasów ale spoko ani razu mnie nie zatrzymali, wogule jeszcze pały mnie nie zatrzymały nawet na kontrole
pozdrówkii
Dziecko gdyby tata wiedział co robisz z jego samochodem
Wiem,że masz prawko od dwóch tygodni ale oddaj je pani w wydziale komunikacji do póki nie dorośniesz.
P.s. Nie to jest głupotą,że tak jeździsz bo to się zdarza każdemu głupotą jest brawura i to,że chcesz innym zaimponować głupim zachowaniem.
Sam piszesz,że mało kilka razy nie wypadłeś z drogi a szkoda może jak byś sobie obił tą pustą główke to by pomogło,
Mam nadzieje,że nie zrobisz nikomu krzywdy bo twoje życie to twoja sprawa ale jak byś zrobił coś komuś z mojej rodziny sam bym cię dobił nie za nieszczęśliwy wypadek tylko za kompletną głupote.
tym bardziej 316...
Cytat:
pozdrówkii
Dziecko gdyby tata wiedział co robisz z jego samochodem
Wiem,że masz prawko od dwóch tygodni ale oddaj je pani w wydziale komunikacji do póki nie dorośniesz.
P.s. Nie to jest głupotą,że tak jeździsz bo to się zdarza każdemu głupotą jest brawura i to,że chcesz innym zaimponować głupim zachowaniem.
Sam piszesz,że mało kilka razy nie wypadłeś z drogi a szkoda może jak byś sobie obił tą pustą główke to by pomogło,
Mam nadzieje,że nie zrobisz nikomu krzywdy bo twoje życie to twoja sprawa ale jak byś zrobił coś komuś z mojej rodziny sam bym cię dobił nie za nieszczęśliwy wypadek tylko za kompletną głupote.
freeride, bez urazy, ale Ciebie trza by było wyizolować....
osiedlowa droga i 120km/h?
pomyślałeś, że tam mogą być dzieci??????
Na miejscu jakiegoś mieszkańca osiedla, który to widział to bym, nie , nie dzwonił bym pod 112, tylko wziął Cię na szczególny, specjalny spacer
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-17, 14:51
Dajcie chlopakowi juz spokoj ,bo pewnie ciagle przez przypadek przy predkosci jaka podaje wdusza mu sie jeszcze ZERO na koncu i dlatego wychodza takie predkosci
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
U mnie w okolicy było podobne rondo gdzie kierowcyz rozpędu często przejeżdzali je na wprost. Teraz jest tam podobny kopiec i trzeba czekać na lotnika co o nim nie wie to może rekord będzie.
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
tym bardziej 316...
pozdrówkii
Freeride nie wierze Ci ty masz coś nie tak z tym samochodem.
Przyspieszenie poniżej 9s do 100km/h i tylko 180km/h?
Pojedź do jakiegoś mechanika normalne zdrowe m40 1.6 przyspiesza max w 8s i ma v-max w granicach 220-230km/h. Mówie Ci zmień swiece na początek na brisk a jak to nie pomoże to kup chipa z allegro wiem,że m40 z takim czipem jeździ około 240 i więcej więc chyba warto wydać te 80-90zł?? Wtedy żaden leszcz policjant ci nie podskoczy