BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Najdłuższy lot bmw w historii Puław
Autor Wiadomo
Rafał 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2006-06-16, 16:01   

no tak w sumie spora masa :wink:

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-06-16, 19:30   

Freeride napisa/a:
Ja w zabudowanym (miasto) mam często 160km/h...najlepsze jest to jak przejezdzam kolo auta nauki jazdy hahaha

ale przy rondach zwalniam

To musicie miec zajebiscie dlugie proste w /Bielsko Bialej :) zeby rozpedzic sie do tych 160.....

Freeride 

Doczy: 08 Lip 2005
Skd: Bielsko-Biała
Wysany: 2006-06-16, 19:54   

Cytat:
To musicie miec zajebiscie dlugie proste w /Bielsko Bialej zeby rozpedzic sie do tych 160.....

no na obrzezach miasta są nawet po 2km miedzy skrzyzowaniami :) więc na luzaka...;) w centrum nie ma szans

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-06-16, 23:44   

na luzaku to Cię kiedyś wsadzą za krateczki, a zresztą bez sciemy - m40 nie rozpędza się do takich prędkości :lol:
tym bardziej 316... :P

Freeride 

Wysany: 2006-06-17, 00:11   

Cytat:
m40 nie rozpędza się do takich prędkości
tym bardziej 316...

jak to ? mi sie buja max 180km/h
ja nie mówie że tak cały czas jeżdze ale jak jestem wkur.... :) to 150-160 spoko juz myślałem kilka razy ze wypadne z drogi bo z takim speedem przejezdzam taki lekki łuk ale furka sie trzymie...
Cytat:
na luzaku to Cię kiedyś wsadzą za krateczki

mam dużo szczęscia :) juz kilka razy wjezdzałem na droge prawie już osiedlową 120km/h a tu pały na przeciwnym pasie :) ja juz taki wystraszony bo bez pasów ale spoko ani razu mnie nie zatrzymali, wogule jeszcze pały mnie nie zatrzymały nawet na kontrole :D

pozdrówkii

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-06-17, 01:26   

Łukasz napisa/a:
Rafał napisa/a:
łukasz to kolo naszej kolezanki chyba byl ten wypadek :lol:

tds poleciałby dalej :mrgreen:

wydaje Ci sie... bo TDS puszcza czarne BĄKI :D

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-06-17, 01:38   

Freeride napisa/a:
Cytat:
tym bardziej 316...

ja nie mówie że tak cały czas jeżdze ale jak jestem wkur.... :) to 150-160 spoko juz myślałem kilka razy ze wypadne z drogi bo z takim speedem przejezdzam taki lekki łuk ale furka sie trzymie...
Cytat:

mam dużo szczęscia :) juz kilka razy wjezdzałem na droge prawie już osiedlową 120km/h a tu pały na przeciwnym pasie :) ja juz taki wystraszony bo bez pasów ale spoko ani razu mnie nie zatrzymali, wogule jeszcze pały mnie nie zatrzymały nawet na kontrole :D

pozdrówkii

Dziecko gdyby tata wiedział co robisz z jego samochodem :lol:
Wiem,że masz prawko od dwóch tygodni ale oddaj je pani w wydziale komunikacji do póki nie dorośniesz.

P.s. Nie to jest głupotą,że tak jeździsz bo to się zdarza każdemu głupotą jest brawura i to,że chcesz innym zaimponować głupim zachowaniem.
Sam piszesz,że mało kilka razy nie wypadłeś z drogi a szkoda może jak byś sobie obił tą pustą główke to by pomogło,
Mam nadzieje,że nie zrobisz nikomu krzywdy bo twoje życie to twoja sprawa ale jak byś zrobił coś komuś z mojej rodziny sam bym cię dobił nie za nieszczęśliwy wypadek tylko za kompletną głupote.

Rafał 

Pomg: 5 razy
Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2006-06-17, 01:59   

ja sie tylko zapytam ze na słowckiego "za winklem" sa garaze sklep motoryzacyjny i bloki ?? ?

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-06-17, 10:19   

mysle ze to e34 da sie jakos wyklepac ... cos z tego jeszcze bedzie hehehe PS niech sie kierowca cieszy ze nikogo nie zabil !! ! pozdro

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-06-17, 14:26   

--==maly==-- napisa/a:
Freeride napisa/a:
Cytat:
tym bardziej 316...

Cytat:

pozdrówkii

Dziecko gdyby tata wiedział co robisz z jego samochodem :lol:
Wiem,że masz prawko od dwóch tygodni ale oddaj je pani w wydziale komunikacji do póki nie dorośniesz.

P.s. Nie to jest głupotą,że tak jeździsz bo to się zdarza każdemu głupotą jest brawura i to,że chcesz innym zaimponować głupim zachowaniem.
Sam piszesz,że mało kilka razy nie wypadłeś z drogi a szkoda może jak byś sobie obił tą pustą główke to by pomogło,
Mam nadzieje,że nie zrobisz nikomu krzywdy bo twoje życie to twoja sprawa ale jak byś zrobił coś komuś z mojej rodziny sam bym cię dobił nie za nieszczęśliwy wypadek tylko za kompletną głupote.

freeride, bez urazy, ale Ciebie trza by było wyizolować.... :evil:

osiedlowa droga i 120km/h?

pomyślałeś, że tam mogą być dzieci??????

Na miejscu jakiegoś mieszkańca osiedla, który to widział to bym, nie , nie dzwonił bym pod 112, tylko wziął Cię na szczególny, specjalny spacer

kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-17, 14:51   

Dajcie chlopakowi juz spokoj ,bo pewnie ciagle przez przypadek przy predkosci jaka podaje wdusza mu sie jeszcze ZERO na koncu i dlatego wychodza takie predkosci :lol: :lol:

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Dee Jay 

Doczy: 27 Lut 2006
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2006-06-17, 15:00   

U mnie w okolicy było podobne rondo gdzie kierowcyz rozpędu często przejeżdzali je na wprost. Teraz jest tam podobny kopiec i trzeba czekać na lotnika co o nim nie wie to może rekord będzie. :D

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-06-17, 15:03   

Freeride napisa/a:
Cytat:
tym bardziej 316...

pozdrówkii

Freeride nie wierze Ci ty masz coś nie tak z tym samochodem.
Przyspieszenie poniżej 9s do 100km/h i tylko 180km/h?
Pojedź do jakiegoś mechanika normalne zdrowe m40 1.6 przyspiesza max w 8s i ma v-max w granicach 220-230km/h. Mówie Ci zmień swiece na początek na brisk a jak to nie pomoże to kup chipa z allegro wiem,że m40 z takim czipem jeździ około 240 i więcej więc chyba warto wydać te 80-90zł?? Wtedy żaden leszcz policjant ci nie podskoczy :D

Freeride 

Wysany: 2006-06-18, 17:57   

ok spoczko chłopaki, wiem ze nie było to mądre ale chyba każdemu może sie zdarzyć ;) jak kogoś zbulwersowało to soryy
pozdrawiam

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-06-29, 09:13   

mnie nie bulwersuje - ja po mieście jeżdżę 325 :lol: ... i jeszcze z tego powodu nikt mnie nigdy nie wziął na żaden spacer, ani się nie bulwersował

(odgrzałem sobie kotlecika :lol: )

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-05, 12:42   

mniam :lol:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd