BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jednym slowem Kretyn
Autor Wiadomo
maeko 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 21 Maj 2006
Skd: Sokółka
Wysany: 2006-05-28, 18:15   

KotSylwester dobrze to ujołeś, popieram

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-05-28, 18:29   

Wiele razy widziałem (co nie znaczy,że to ja jechałem :roll: ) na zwykłych warszawskich ulicach ze skrzyżowaniami prędkości rzędu 180-200km/h i nie wieże,że nie ma tu ludzi którzy tak jeżdzą. A z tą starością beemek to nie przesadzaj jak by sie miała rozpaść od prędkości to bym w ogóle nią nie jeździł. Czasem adrenalina daje o sobie znać i nic na to nie poradzisz.

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-05-28, 19:04   

Przypomniały mi się plakaty z dzieciństwa:

"BRAWURA TO NIE ODWAGA" hehe pamiętacie?

Adrenalina jest, ale zdrowy rozsądek też;)

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-28, 20:43   

--==maly==-- napisa/a:
Wiele razy widziałem (co nie znaczy,że to ja jechałem :roll: ) na zwykłych warszawskich ulicach ze skrzyżowaniami prędkości rzędu 180-200km/h i nie wieże,że nie ma tu ludzi którzy tak jeżdzą. A z tą starością beemek to nie przesadzaj jak by sie miała rozpaść od prędkości to bym w ogóle nią nie jeździł. Czasem adrenalina daje o sobie znać i nic na to nie poradzisz.

popieram 8)

znowu wiekszosc z was chce z siebie zrobic niby takich grzecznych kierowcow a wszyscy wiemy jak jest naprawde 8)

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-05-28, 20:59   

heheh tylko ja sie przyznalem ze jechałem wiecej niz ten kolo VW ... Ale przeciez kazdy wie ze jestem doskonaly tak wiec moja wypowiedz nie podlegala dysqsji (joke) ...
Tak naprawde każdy z ludzi piszacy w tym temacie ma racje ... bo napewno sa ludzie ktorzy nie jezdza szybciej niz np 120 .. a i sa ludzie ktorzy robili takie same zeczy albo gorsze .. nie mozna tutaj tego wyposrodkowac .. Ale robic jakas glupote swiadomie cieszyc sie z tego i puscic filmik w swiat to juz naprawde nieporozumiemie !! ! Nie wspomne o tlumaczeniu tego typu ze koles najpierw przejechał tą trase zobaczył ze nic nie jedzie i dopiero tak zasuwal .. .. chyba juz to mowilem ale to naprawde dobry temat na Humorek ;)

KotSylwester 

Wysany: 2006-05-28, 21:03   

Dla mnie to jest jak łamać sie bokiem w uliczkę, której się nie widzi... raz się uda, raz rozwalisz błotnik... raz z tego nie wyjdziesz...

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2006-05-28, 21:06   

uuu kocie juz coraz lepiej gadasz :)

Menel 

Wysany: 2006-05-28, 21:06   

KotSylwester napisa/a:
Dla mnie to jest jak łamać sie bokiem w uliczkę, której się nie widzi... raz się uda, raz rozwalisz błotnik... raz z tego nie wyjdziesz...

i to wlasnie lubie...ale bez tego ostatniego :lol:

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-05-28, 21:44   

menel napisa/a:
KotSylwester napisa/a:

i to wlasnie lubie...ale bez tego ostatniego :lol:

:lol:

KotSylwester 

Wysany: 2006-05-28, 22:48   

Raz z kumplem jak miał 23lat , civiciem 94 3d lecieliśmy bokiem po łuku w aninie na ul. chyba kajki.... dre sie zeby zwolnił (120km/h) bo nie widzi co jest za... pięknie leciał bokiem środkiem... i sie ukazał autobus... sciał do wewnątrz, prawe koła zjechały z asfaltu, odbił na zewnątrz.. podrzuciło prawe koła do góry.... ponosiło nas troche juz za autoibusem od lewej do prawej i wyprowdzil. 10minu jechałem mu od najgorszych. Od tamtego czasu z nim nie jeżdżę.

P.S. JAk mieliśmu po 16lat, poleciał bokiem i mu nie wyszło i minelismy pół metra drzewo... Jak mieliśmy po 17cie, znowu bok i tyłem między latarnie a skrzynkę elektryczną...

To debil jest. I ten od Phateona i ten mój dawny kumpel.

maeko 

Doczy: 21 Maj 2006
Skd: Sokółka
Wysany: 2006-05-28, 22:50   

Hehe Ale czyż nie fajnie sobie teraz powspominać??:)

Menel 

Wysany: 2006-05-28, 23:08   

hehe bo ci od hond tak maja :lol: moj ziomek tez tydzien temu w koncu rozbil swojego vteca bo chcial pokazac jaki to szybki nie jest :lol: no i polecial przy 160-180 dluga prosta gdzie trzeba bylo skrecic w prawo lub w lewo,ale po co :lol: dalej przez krawerek scinajac slupek z lancuchami,dalej przez drewniane ogrodzenie mijajac betonowa latarnie na centymetry wbil sie komus na posesje :lol: teraz chlopak musi czekac na pensje,wywalic okolo 1000zl na naprawe i dalej jazda na sciganko wiec lukas jeszcze nic straconego :lol:

IGI 

Doczy: 19 Kwi 2006
Skd: Elbląg
Wysany: 2006-05-30, 14:02   

heh szok, a najgorsze ze takich debili jest na peczki ...
U nas w miescinie byl ostatnio wypadek z udzialem takiego samego mlodego debila - tzn starszy wiekiem, ale prawko tez mial od niedawna ...

Jechali wieczorem po nieoswietlonej drodze, koles (+3 osoby) lecial 170 i wyprzedzal inne auto na luku, stracil panowanie wylecial z drogi urwalo mu kolo, udezyl w przystanek autobusowy na ktorym na nieszczescie stalo 2 mlodych chlopakow...
Jeden zginal na miejscu drugi ciagle w szpitalu walczy o to zeby miec nogi ...

Debilowi oczywiscie nic sie nie stalo ...

Rozmawialem potem z kolega ktory go znal i jedyne okreslenia jakich uzywal to debil, bez wyobrazni, ktory uwazal sie za boga kierownicy ...

MARTINEZ
[Usunity]

Wysany: 2006-05-30, 15:51   

ja ogladajac film myslałem ze skonczy sie dzwonem :? :mrgreen:
szok :mrgreen:
fajna ma wymowe :mrgreen:
kometaz zajefajny :mrgreen:
poprostu rewelacja :mrgreen:
zajefajna wiocha :mrgreen:
kozak :mrgreen:
wysłał bym ten filmik jego siostrze czy koledze włascicielowi tego VW :mrgreen: :mrgreen:
pozdro :mrgreen: :mrgreen:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-05-30, 16:07   

O żesz w mordę , aż się bałem , jadę do domu :lol:

Vindevil 
Syn motopompy!

Pomg: 9 razy
Doczy: 21 Gru 2004
Skd: Częstochowa
Wysany: 2006-05-30, 20:37   

frajer, bo gdyby tak jechał przez moją wiochę ( której nie mam ale..) to bym sk........a w cimnościach nawet złapał i mu wp.....ł.

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-05-30, 21:37   

Vindevil napisa/a:
frajer, bo gdyby tak jechał przez moją wiochę ( której nie mam ale..) to bym sk........a w cimnościach nawet złapał i mu wp.....ł.

wlasnie mi przypomniales zeszloroczne wakacje jak to moj kolega z klasy dostal
lanie od drugiego mojego kolegi za to ze jezdzil po jego wsi jak wariat (ponad 100km/h)- ten co jezdzil
mial akurat na tej wiosce wesele siostry i smigal pierwszy raz E30 325i szwagra
boze ale on wtedy dostal :lol: siatka w miejscu walki do tej pory jest pogieta :lol:
chlopak nie mial szans - on wazyl 55kg a borys 105kg :lol: ale on nim wtedy rzucal :lol:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: