BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Tym razem mi zatrzymali prawko
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-25, 09:25   

damiano_e30 napisa/a:
KAMIL E-30 napisa/a:
z tego co wiem to nie ma obcji żeby ci oddali
PZDR

Pewnie masz racje niestety :(
Mogłem im nie oddawać :lol:

kolega widzę znowu cwaniakuje :?

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-04-25, 09:30   

yo!
Ale to juz sie robi bezsensu tyle sie mówi i pisze o chlaniu i prowadzeniu tyle było tematów uwazam ze kazdy kto zacznie taki teraz temat powinien dostać ostrzeżenie a temat powinien zostac usuniety i dodam do tego ze mnie osobiscie zaczyna juz wqr..ać te biadolenie chlałes masz za swoje i po temacie :?
pozdro

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-04-25, 13:15   

Łukasz napisa/a:
damiano_e30 napisa/a:
KAMIL E-30 napisa/a:
z tego co wiem to nie ma obcji żeby ci oddali
PZDR

Pewnie masz racje niestety :(
Mogłem im nie oddawać :lol:

kolega widzę znowu cwaniakuje :?

Dlaczego od razu cwaniakuje :?: :shock:
Napisałem to półżartem, wiadomo że to nie jest żadne wyjście, a za brak dokumentów można dostać 250PLN dodatkowo

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-25, 13:24   

pewnie raczej adnotacja będzie, bo choć nie wiem jak jest skostruowany system policyjnej bazy danych, to na pewno o tym pomyśleli, więc jesteś naznaczony - swoją drogą to dobrze - także dla Ciebie - teraz wiesz, że już nigdy nie wolno Ci wsiąść za kółko po pijaku - szczerze, to nie radzę nawet po 1 małym piwku, bo jak Ci alkomat cokolwiek wykaże, to jesteś recydywistą, a jak pewnie się domyślasz - recydywa nie wywołuje uśmiechu na ustach policjantów.... chyba, że sadystów :wink:

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-04-25, 18:34   Re: Tym razem mi zatrzymali prawko

Piotreek E-30 napisa/a:
Witam spotkała mnie w piątek nie mniła sytuacja raczej pechowa...Otóż o godz 23:30 zostałem zatrzymany przez policje za przejeżdzanie przez przejście rowerem, zero jechania po chodniku zero jazdy po ulicy tylko jechanie po przejściu o tej godzinie prawie zerowy ruch u mnie na ulicy.Wcześniej w dzień wypiłem 3 piwa. Pracuje jako kierowca i osobiście dużo jeżdze i nigdy nie jechałem po alkoholu samochodem pech chciał rowerem i to na przejściu mnie zatrzymali.Tłumaczyłem się że nigdny samochodem nie jezdze po pijanemu ani rowerem po ulicach to był dopiero ten pierwszy raz,niestety trafiłem na służbiste. Ten policjant jeździł z moim bratem w patrolu który jest policjantem i poznał mnie niestety nic to niedało. Tłumaczenie że mnie szef zwolni i bed emusiał kase za staż oddawać nic nie pomogło.Jutro mam stawić sie na komendzie i złożyż zeznania. Od razu zatrzymano mi prawko.Pech chciał że miałem do [rzejechania tym rowerem jakieś 500m i zdążyłem przejechać jakieś 50 tylko....Powtarzam zero ruchu pieszych prawie zero samochodów i tak nic to nie pomogło.I mam pytanie co bedzi ena tym przesłuchaniu czy bedzie jakaś możliwość dobrowolnego poddania się karze czy iść do sądu? Może sąd zrozuymie nie jechałem po ulicy ani po chodniku, dopiero co przejechałem 50m, zarabiam jako kierowca i opłacam z tego studia. Mam pytanie co mi grozi za to? Na ile mogą zabrać prawko i czy jest sens składać doniesienie na policjanta ponieważ źle przeprowadził kontorle. Wogóle sie nie przedstawił tylko od razu do samochodu, wrzeszczał i klnął n amnie w samochodzie. Czy coś mogą mu zrobić za to? Dodam że miałem 0.9 promila po 15 minutach 0,75 nic nie pomogło że 150m mieszkałem od skrzyżówania służbist ai tyle. Prosze o porade co mówić na przesłuchaniu.

Nieobraź się ale to powinno być chyba w HUMORZE ten policjant powinien ci zabrać karte rowerowa a nie prawo jazdy na samochód z resztą kto by to oddał ja to bym uciekł na tym rowerku:)

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-04-25, 18:38   

oddal bo byl w takim stanie ze nie pomyslal o tym ze moze powiedziec ze nie posiada prawa jazdy, albo poprostu przez mysl mu nie przeszlo zeby sklamac bo normalnie nie oszukuje ludzi tez bym o tym nie pomyslal nawet coz "wypadek przy pracy" i wielka szkoda utraty dowodu grrr

laz--e30
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 06 Lis 2005
Skd: góry stołowe
Wysany: 2006-04-25, 21:29   

jak macie zamiar pic i jeżdzic na rowerze to róbcie tak jak ja czyli jeżdzijcie na takim rowerze żeby go wam nie było żalu porzucić na drodze i uciekać[jak oczywiście będziecie w stanie] :mrgreen: :mrgreen:

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2006-04-25, 21:37   

Laz lepiej pić tak żeby nie być w stanie wsiąść na rower :lol:

misza 

Wysany: 2006-04-25, 21:42   

bimber 80%:D:D:D

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-25, 21:47   

Zaczyna mnie troche już irytować ten temat przez coraz to kolejne wypowiedzi nie mające więcej sensu więc apeluje do moda....

ZAMKNĄĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PozdrOOfki..... :D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-25, 21:52   

misza napisa/a:

co chciałeś powiedzieć przez tą jakże lakoniczną i prostą w formie wypowiedź?
Oświeć nas.

Piotreek E-30 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 19 Wrz 2005
Skd: Ełk
Wysany: 2006-04-25, 22:53   

Witam. Już mam sprawe załatwioną:/ Prawko na rok czasu, grzywna 200zł 80 godzin robót publicznych i przez to że za 2 tyg kończe 21lat kurator sądowy:/ Dobrowolne poddanie sie karze czekam teraz na wyrok z sądu. Policjant dzwonił do prokurator mówiła że neima szans na mniej ustalili że na rok czasu żeby nei zdawać egzaminu ponownie i 200zł bo jestem tylko na stażu i opłacam zniego studia to niewiele i tak zostaje. Nieciekawe zakończenie:/ Może jakoś przeżyje rok bez jeżdzenia:/

misza 

Wysany: 2006-04-25, 22:55   

Łukasz napisa/a:
misza napisa/a:

co chciałeś powiedzieć przez tą jakże lakoniczną i prostą w formie wypowiedź?
Oświeć nas.

moj ty jakze oswiecony czlowieku domysl sie! zdaje mi sie ze jestes bardzo rozwinety umyslowo, ciagle zalewasz mnie takimi pytaniami/odpowiedziami

"Edukacja to zdolność wysłuchiwania i czytania niemal wszystkiego bez utraty cierpliwości czy pewnosci siebie."

to chyba ty masz w podpisie ?? ? czyz nie? ja jednak stwierdzam ze sie do tego nie stosujesz(nie mowie tylko o tym temacie)

p.s. ten temat zmienil sie w OT cos kolo 3 strony
pozdro

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-04-25, 23:04   

Wdze ze kontynuowanie tej dyskusji jest bezcelowe. Zamykam
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich: