BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Wypowiedzcie się na temat tego turinga
Autor Wiadomo
MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2006-03-02, 17:17   Wypowiedzcie się na temat tego turinga

Witam klubowiczów i nie tylko
Wypowiedzcie sie na temat tego touringa warty zachodu czy dać sobie spokój i szukać dalej?
może ktoś mieszka w Łodzi i zobaczyłby w jakim jest autko stanie?

http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C809512

dzięki za wszelkie komentarze
pozdro Maras

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-03-02, 17:33   

ja bym bral :mrgreen:
brakuje felg ale za te pieniadze to super okazja

zapytaj forumowicza o nicku BOR moze on ci cos wiecej powie o aucie
wydaje mi sie ze to auto jego kolegi ;chyba razem wkladali tam ten silnik ale nie mam pewnosci :wink:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-03-02, 17:36   

wiem ze zioło56 sie nim interesował w tamtym tygodniu

Marek jakby co to ja jestem koniec następnego tygodnia w Piotrkowie to mogę zajechac jak chcesz

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-03-02, 17:38   

Znam właściciela i auto.
Godne polecenia zadbane i co najważniejsze posiada je człowiek z pasją do tej marki ;)

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-03-02, 18:41   

Widziałem niedawno to ogłoszenie i jakbym akurat chciał coś kupować to wciągałbym go nosem, pod warunkiem że szambo dobrze chodzi.

e36 318ti compact szrotex

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-03-02, 18:54   

ja mialem po niego wczoraj jechac :) i kupowac ale niestety brak czasu.....moze nie zdaza mi go sprzatnac do czasu jak zalatwie sobie wolne - silnik wkladany z e34 z roku 91, wczesniej niestety dla budy bylo 3.5 litra. No i troche brakuje mu wypasu .... ale ogolnie za ta kase super bryka = dzwonice do wlasciciela fajnie sie z gosciem gada :D

ChriS 
Miłośnik literki M

Pomg: 7 razy
Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Chojnice
Wysany: 2006-03-02, 19:07   

Maras,rozmawiałem z Michałem w Toruniu i oglądałem tą beemkę-warto kupić.Swap zrobiony trochę inaczej niż u mnie(lepiej),ale wtedy nie była jeszcze skończona.

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2006-03-14, 23:47   LPG to gwałt dla BMW!

Fajne autko tak sie składa ze tez mam Touringa :wink: tylko silniczek niestety mam 1,8 M40. Wszystko mi sie podoba tylko nie LPG. Uważam ze to nie teges jak kupujesz BMW z takim sercem pod maską i gwałcisz go gazem. Gaz to do 1.6 albo mniejszych samochodzików. VPOWER RULEZ!!! [/b]

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-15, 00:00   Re: LPG to gwałt dla BMW!

marekfl napisa/a:
Fajne autko tak sie składa ze tez mam Touringa :wink: tylko silniczek niestety mam 1,8 M40. Wszystko mi sie podoba tylko nie LPG. Uważam ze to nie teges jak kupujesz BMW z takim sercem pod maską i gwałcisz go gazem. Gaz to do 1.6 albo mniejszych samochodzików. VPOWER RULEZ!!! [/b]

no wlasnie gaz do 1.6 to porazka bo po zagazowaniu masz tak okolo 70 koni..nawet cienias takiego przegoni. w 325 zagazowanej wyjdzie okolo 150/160 i da rade innym 2.0

marekfl 
Scyzoryk

Wysany: 2006-03-15, 01:17   

Wiesz widzisz zajefajna furke, pareset kucyków pod maska, fajnie wyglada a w zderzaku kapselek od gazu!!! :-( Ja wtedy sie zastanawiam czy to nie przerost formy nad trescia, spoko stac kolesia na odszykowanie fuski zeby extra wygladała pod maska 6 albo wiecej cylindrów ale nie stać mnie na wache! No sorki ale to sie trzeba zastanowic jak kogoś nie stac na benzyne to niech se kupi jakiegos golfika 1,6 albo astre i sobie ja zagazuje a nie taka bete.
TAKO ŻEKŁEM! :-D

ps.niestety w naszych realiach cieżko spotkac auto bez szpecącego kapselka w zderzaku. Ludzie chowajcie chociaz wlew pod zderzakiem w takich autach to nie przystoi :-D

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-03-15, 06:32   

słuchaj Marek.

Pytanie było o Touringa !!
A nie o sens zakładania instalacji LPG i wyższość zasilania na PB!!

O tym że LPG jest be to każdy z nas wie i niemusisz tu nikogo uświadamiać.
Nie po to chyba się tutaj logujesz no nie??

Więc wracaj do właściwego TEMATU

EOT

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-03-15, 06:42   

ja takze miałem stycznosć z tym gościem opowiadał mi o tym aucie, podobno naprawde super lata, no i gość naprawde ma pasję do BMW, nie wiem co kombinuje ale od dłuższego czasu chce sprzedac to auto cena nie jest mała widze ze teraz troche zlecial z ceny .... inaczej by nie sprzedał ... bo wczesniej chcial 12000zł

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-03-15, 07:52   

no wlasnie ale auto nadal jest do sprzedania :roll:

byl je ktos ogladac :?:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-03-15, 10:41   

ja je widziałem i wyglad miało raczej nienaganny, tylko ze to było okolo rok temu , ale silnik m50 juz tam był .... latało wściekle a jest długo na sprzedaz bo ludzie poprostu boja sie kupowac swapa a wersja kombi nie wszystkim odpowiada....

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-03-15, 11:08   

Z Marasem mielismy jechac go ogladac, ale po zrobieniu malego wywiadu odpuiscilismy sobie. Moze niech dokladnie Maras sie wypowie co i jak, powiem tylko ze koles mota sie w zeznaniach i duzo wskazuje na to ze w tej budzie kiedys bylo cos wiekszego.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2006-03-15, 11:10   

wydaje mi sie ze wlasciciel nie potrzebnie - ale trzeba przyznac ze uczciwie - mowi o tym ze wczesniej auto latalo z 3,5 pod maska - moim zdaniem - ale to tylko moje zdanie - auta nie ogladalem bo kupilem inne - to buda juz swoje przeszla....i nie chodzi mi o dzwona tylko po prostu jest juz wymeczona.

Frycek 

Skd: W-wa G.R.CH.W.
Wysany: 2006-03-15, 11:12   

Witam! Ja również auto widziałem (jakieś 2 miechy temu) i znam właściciela, można polecić gość siedzi w temacie beemek już dłuższy czas i wie jak się z nimi obchodzić.

MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2006-03-16, 00:17   

Tak nie bardzo to co ja słyszałem pokryło się z tym co słyszał od właściciela
obaj z Sarna byliśmy zainteresowani tym autem.
Dużo osób pisało znam właściciela... i znam auto...
i jakoś nikt nic konkretnego nie podał nie napisał pozatym nawet imienia tego kolegi
zapewne widzieli je w Toruniu.
Pierwsze na nie było chętne zjechanie z ceny... i czy już po nie jadę
jak dla mnie za szybko, lubię się potargować i umiem wyczuć gdy ktoś mnie wkreca że autko cacy lala bo pasty na błotnikach oryginalne.
Drugie to nic w tym autku nie ma z tego co było rok temu widziałem to auto na 17" i z kompem ...pozostał tylko silnik i ABS, sportsitze to dla mnie nie jest wypas tylko norma.
Po Trzecie faktycznie w autku było 3.5 i poprzedni właścieciel nie obchodził się z nim łagodnie, inni też wiec biorac pod uwage rok 89 i częste jak to sam określił latanie do chyba Niemiec to autko już sporo przeszło zmęczenie materiału.
Po czwarte nie przerejestrował go na siebie do tej pory, już sam nie wie czy ma go miesiąc dwa czy od maja zeszłego roku... opłacona tylko skarbówka i kończy się OC
pozatym cena według mnie zbyt wysoka za gołe auto na stalówkach a silnik jest z 91 wiec też już swoje przejeździł.
Nie wiem może źle zrobiłem może dobrze ale mi przeszło.
zbyt wiele na minusów a za mało zalet 6:2
pojeżdziłem z Brunerem kilkaset kilometrów obejrzeliśmy jak to mówili stan BDB w 95% ten stan to "Bardzo Dobrze Bity"czyli jak dla mnie odpada takie auto lakierowane by tylko sprzedać czy z dospawanym przodem
kupiłem IS'a na razie jeżdżę ja potem bedzie miała czym Ela śmigać,
Nadal szukam drugiego auta.... touring'a

pozdro Maras

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-03-16, 06:41   

I TO JEST PRAWIDŁOWE PODEJŚCIE KUPUJĄCEGO

PZDR

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Frycek 

Skd: W-wa G.R.CH.W.
Wysany: 2006-03-16, 08:47   

Ano widzisz tego nie mogę podważyć , ato z tego względu że nie oglądałem tego auta jako kupujący ale jako ciekawostka. owszem o 3.5 słyszałem. Słyszałem też o niegroźnym przetarciu na boku (wymiana drzwi i blotnika). Ale ogółem auto wydało mi się bardzo dobrze utrzymane... :roll:

marekfl 
Scyzoryk

Wysany: 2006-03-16, 14:43   

Ja bym się zastanowil wiedziąc ze auto było rozbite, i jeszcze z wspawem. Przy wiekszych predkościach takie auto moze być bardzo niebezpieczne. Wiem z doświadczenia bo coś takiego przerzyłem. Jest jeszcze napewno nie jedno dobrze utrzymane autko, moze mniej rozbite :-D Poszukaj jeszcze. Polecam szukać również Touringa bo myśle ze nie jeżdził takim łebek z poziomem inteligencjii motoryzacyjnej na poziome "0". Touringi to piekne autka !!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: