BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zioło56 i nowa fura :)
Autor Wiadomo
Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-10-28, 23:28   Zioło56 i nowa fura :)

Jak wiecie Zioło56 ujezdzał wczesniej E30-dla tych którzy nie wiedzą to Zioło to ten gentelmen który spał w namiocie w Tarnowie (no wiecie te ekscesy z latającymi sledziami i całą noc ruszającym się namiotem :D :D Zioło wybacz-musiałem :D ) A więc nasz kolega zakupił 520 24v.Nie wiem dlaczego jeszcze nie wstawił tutaj fotek :D ale myslę ze mój post go do tego zmobilizuje :D

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2005-10-28, 23:33   

Ziolo no niebadź taki skromny, pochwal się nową Beemką ;)

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Goliat 
kierownik wioski

Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: Drohiczyn n/Bugiem
Wysany: 2005-10-28, 23:40   

Jak mial sie nie ruszac w tym namiocie jak go koledzy spalinami czestowali :wink:

SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-28, 23:44   

Goliat napisa/a:
Jak mial sie nie ruszac w tym namiocie jak go koledzy spalinami czestowali :wink:

Zioło chyba do tej pory jest przytruty tymi spalinami no bo jak mozna było zmienić E30 na E34? No chyba ze doszło do czegos w tym namiocie i Andrzej potrzebuje teraz większego bagaznika :D :D :D :D :D :D

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-10-28, 23:53   

A to dlatego Zioło spał w namiocie....oszczędzał na czym tylko sie da żeby nową Betke kupić...... ;)

barbiegirl
[Usunity]

Wysany: 2005-10-29, 10:09   

hehehe.. a Wy dalej z tym namiotem... :]

no a E34 dlatego bo musza sie gdzies foteliki dla dzieci miescic... :P

buziaczki :*

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-10-29, 10:26   

Zioło sie bardzo zbulwersowal ze sprzedałem swoje autko .. a byl zaintersowany .. a tu nagle 24v no no chlopaku tylko musisz panowac nad swoja nogą i pedałem gazu .. jak widac jstes katem i nie koniecznie dla auta "ruszajacy sie namiot" hehe pozdrawiam i czekam na foty na forum ;)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-30, 11:34   

Panowie z moich informacji wynika ze powoli trzeba będzie robić zrzutę na fotelik dla Zioła :D :D :D :D :D

aha i jak juz wrzuci foty to nie zapomnijcie zapytać od kogo kupił beemkę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

cinek_sw 
Dezerter

Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2005-10-30, 14:03   

gratulacje jak bedziesz wrzucał fotki to wiesz gdzie jest do tego miejsce http://slave.e-edukacja.p...wforum.php?f=17

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

barbiegirl
[Usunity]

Wysany: 2005-10-31, 09:18   

hehehe... Piotrusiu juz sie przy Tobie wiecej nie odezwe... :P :P:P

P.s. a foteliki to maja byc wypasne... najlepiej marki BMW (o ile takie produkuja:))

buziaki :*

ziolo56 

Doczy: 01 Sty 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2006-01-05, 23:01   

na poczatek sorki ze sie nie odzywalem i wogle ze zniknalem..

jak juz sie wam piotrek pochwalil zamienilem Swoja e30 na e34 i...
i jestem na siebie maksymalnie wkurzony bo strasznie sie przypalilem i kupilem duzego szrota:( az mi sie plakac chce..
najlepsze jest to ze moj mechanik go ogladal nawet na kanal nim wjezdzalismy i powiedzial ze jest ok..jest tak ok ze na dzien dzisiejszy wlozylem jzu 2000,a konca jeszcze nie widac..najlepiej by bylo oddac ten samochod ale niestety juz a pozno ,a pozatym koles od ktorego JA kupilem nie nalezy do ludzi z ktorymi mozna takie sprawy zalatwiac..

na poczatek mialy byc do wymiany tylko dwa drazki ktore ten koles nawet mi dal nowiutkie..
ale jak mechanik sie do tego zabral do doszly jeszcze wszystki drazk i wachacze,w sumie zrobilem cala przednia zawieche(z wyjatkiem amorow)..

poprzedni wlasciciel mowil ze sa urwane linki i dlatego nie ma recznego okazalo sie ze linki sa ale tylko po polowie z kazdej strony koles je poproostu poucinal, na poczatku nie wiedzialem dlaczego ale pozniej wszystko wyszlo, przed sprzedaza samochodu wymontowal caly osprzet tylnich hebli zostaly tylko tarcze i bebny.musialem kupic wszystko nowe..

pozniej przyszedl czas na walke z ogrzewaniem w srodku i znowu mina ,mialy byc do wymiany tylko zaworki ale jak mechanik wyjal nagrzewnicy to chcialo mi sie plakac ,cala byla poklejona silikonem i innym badziewiem:/)musialem kupic uzywke chcialem kupic jeszcze zawroki ale mechanik powiedzial ze tam nie ma zaworkow tylko obieg jest caly czas przez nagrzewnice i odmyka sie albo zamyka tylko jakas przeslonke i wtedy leci cieple albo zimne powietrze??!!wydaje mi sie to troche podejrzane ale nie ede sie z Nim klucil on jest mechanikiem..zrobil to tak ze nagrzewnica jest goraca a z nawiewow leci tylko bardzo letnie powietrze, mowi ze brakuje kawalka tapicerki ktora ma oslaniac nagrzewnice zeby nie ciagnela zimnego powietrze od dolu.. nie wiem czy ma racje czy nie nie szukalem jeszcze tej oslonki,mam tylko nadzieje ze jak ja zalorze to bede mial chociaz cielutko..

kolejna sprawa to mam bardzo luzny lewarek przyczyna tego sa wyrobione tulejki na ciegnie..jeszcze nie zrobilem..

samochod ma centralny zamek ale oczywiscie nie dziala (silowniki do wymiany oraz wklad zamka)

pozatym nalezy wymienic lapmy przednie z prawej strony bo sa w strasznym stanie nie maja ramek i sa popekane,ale z tym to akurat sie liczylem..

to chyba tyle choc mam wrazenie ze oczyms jeszcze zapomnialem ale jak sobie przypomne to wam napisze..

koncze juz swoje wrazenia ,a raczej rozczarowanie moja nowa e34:/:/ ale sie dalem wycyckac, no ale jak mowi madre przyslowie CZLOWIEK UCZY SIE NA BLEDACH,tylko dlatego te bledy az tyle kosztuje..

pozdrawiam Was bardzo serdecznie i blagam WAS NIE PRZYPALAJCIE SIE JAK SZCZERBATY NA SUCHARY, TAK JAK JA..

*grupa LANS SQUAD*
------------------
E30 1.8 M40(wielka tęsknota;()
E34 2.0 M50(pomyłka-jak najszybciej zapomniec)
E30 2.5 M20(to juz jest koniec)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-01-05, 23:10   

&%^$&&*% - wszystko w temacie :evil:

cinek_sw 
Dezerter

Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2006-01-05, 23:28   

uuuuuuuu współczucia, tez sie borykam z problemami dot. BMW ale ciut innymi i wiem jakie jest to wkurzające.... tak dla zachowania braku rażących słów zamieniłem jedno słówko w Twojej wypowiedzi :wink:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-01-05, 23:45   

pewnie kazdy z nas sie nie raz oparzyl na kupnie autka, zycie i kraj tego ucza..
coz, wazne ze beemka trafila teraz w dobre rece, spoko ponaprawiasz powoli wszystko i na pewno sie odwdzieczy po stokroc..
cierpliwosci zycze i powodzonka..nie daj sie :)

mgr inż. Jędrek ;)

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-01-06, 09:47   

hmmm no to lipa maxymalna .. mowilem kup moja .. cena byla niska stan nie rewelacyjny ale wiedzialbys co masz ;) hmm teraz nic cie nie pozostaje jak cieszyc sie swoja e34 .. jak wymienisz wszystko co trzeba ( i cena wzroscnie o kilka tys ) to bedziesz na maxa szczesliwy i bedziesz jezdzil dlugo i dlugo :)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2006-01-06, 15:21   

Coś o tym wiem, ja zwoją e30 tką nawet do domu nie dojechałem bo silnik prawie sie "rozpadł po drodze", zawiecha, heble, prawie całe wnętrz itp. itd. wszystko do wymiany. Jedyne co mnie miło zaskoczyło fo fakt że mimo tragicznego stanu mechanicznego nie miała nigdy żadnego drzewa
Nie ukrywam też sie przypaliłem ale nie poddałem sie i powoli wychodowałem sobie takie śmigiełko jakie chciałem mieć. Fakt, kasy, czasu i sporo nerwów straciłem ale teraz nie myśle o tym i planuje kolejne zmiany, pierwsze już niedługo to nowy silniczek. Tak więc nie ma sie co dołować, przez te wszyskie zabiegi reanimacyjne tak sie przywiązałem do auta że teraz jak sobie nie wjade raz na jakiś czas na kanał i nie "zepsuje" czegoś to chory normalnie jestem

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2006-01-06, 15:34   

no ja tez sie naciolem ale to byla moja pierwsza beemka napoczatku troche sie zarazilem bo zawias do wymiany :x wsumie amory,nastepnie pompa stanela ale zostata zreaniomowana,puzniej pompa wody padla,wisko,dwa wiatraki kupowalem od wiskozy pierwszy 3dni po kupnie auta jade sobie do laski wrocilem wieczorem i jeszcze na podworku mala przegazowka i zgasilem i postawilem auto jak sie puzniej okazalo oslona pomiezy chlodnica a wiatrakiem odkrecila sie zjednej strony i spadla na wiatrak:/ale odziwo silnik jak na m40 jeszcze nieklepie zaduzo pozdro ale mocy brakkk :wink:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2006-01-06, 15:54   

No w 4 cylindrach raczej zawsze mocy brak :( dlatego wywalam ten mini silnik i mam na oku 2.3i, nie mam pojęcia jak sie sprawują te silnik, oby to nie była kolejn klapa :D

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

ziolo56 

Wysany: 2006-01-06, 22:31   

mam juz dosc;(
dzisiaj jadac do pracy zaczela sie strasznie dusic i szarpac na benzynie,zaraz potem zaczela sie grzac, temp.prawie doszla do czerwonego pola.ztrzymalem sie poczekalem az ostygnie i jakos dojechalem do pracki..jednak do domu nie dojechalem,znowu sie zaczela grzac,dlawic prychac, szczelac(na beznynie) zatrzymalem sie zgasilem i juz jej nie odpalilem..zepchnalem JA pod dom i sprobowalem odpalic i odpalila od kopa ale znowu zaczela temp.rozsnac i znopwu zaczelo sie szczelanie itd. nie wiem co jest grane,jestem strasznie zalamany..

jeszcze moj truskawka mechanik ma wylaczony tel. i jak odbierze to go chyba zabije:/:/

PROSZE BLAGAM JAK JEST KTOS Z KRAKA TO NIECH MI JAKOS POMORZE BO SIE WYKONCZE

"A MIALEM FAJNA E30 I ZACHCIALO MI SIE WIEKSZEGO SAMOCHODU:/:/"
"GLUPOTA MOJA NIE ZNA GRANIC"..

POZDRAWIAM SERDECZNIE..

*grupa LANS SQUAD*
------------------

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-01-06, 23:56   

Xeon jest fachowcem w kraku . Wal do niego!

ziolo56 

Wysany: 2006-01-07, 00:00   

napisalem do niego na priv..mam nadzieje ze odpisze..
pozdrawiam

*grupa LANS SQUAD*
------------------

duchX
[Usunity]

Wysany: 2006-01-07, 01:26   

dzwon do mnie smialo czekam jutro na telefon !! ! !! !!!!

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-07, 08:44   

ziolo ,a ile dales za ta e34? jezeli to nie jest tajemnica..
tez mialem zamiar swoja sprzedac i znowu sie przesiasc na wieksza czyli e34 535 lub e36 ale wybili mi to z glowy na szczescie bo faktycznie za te pieniadze to stala by caly czas w naprawie.

ziolo56 

Wysany: 2006-01-07, 10:46   

kupilem JA za 6000..ma elektryczne szyby lusterka elektryczny szyber i abs no i miala zalozony gaz i to Mnie skusilo..jak widac wyposazenie to jedno a stan techniczny to drugie.
pzdr.

*grupa LANS SQUAD*
------------------

pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2006-01-07, 11:12   

no cena strasznie niska e30 chodzi wtej granicy:) a silnik to 2.5 i ktory rok??pozdro glowa do gory :wink: bedzie tylko lepiej juz gorzej chyba byc niemozee??

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: