Wysany: 2005-09-13, 09:33 Konstrukcja nawiewów w e30??
No więc panowie mam pytanie jak skonstruowane są nawiewy w e30? Głównie chodzi mi o kanały nawiewowe na przednią szybę. A teraz mówie o co chodzi. Położyłem na półeczce przed pasarzerką 2zł które przy ostrzejszym hamowaniu wleciało mi w nawiew i teraz mam pytanie czy jest szansa je odzyskać? Słyszałem,że na którymś kolejnym zakręcie moja dwu złotówka poleciała gdzieś na dół ale dokąd? I nie mówcie że jestem sknerą przy dzisiejszych cenach bęzyny...a może to nie pierwsza moneta która tam wleciała i znajde jakieś euro 8)
Odrazu sabotaż serio wleciało mi tam 2zł i tak sobie pomyślałem,że można znaleść tam coś ciekawego tylko właśnie gdzie A tak poważnie to bardziej się martwie czy owa dwu złotówka nie będzie stukać na dołkach i mnie wkur@$$ i kosztować mnie więcej nerwów niż jest warta
P.S. Dobra przyznam się nie wpadła tam przy hamowaniu. Siedziałem sobie grzecznie z dziewczyną na tylnim siedzeniu i z kieszeni wyleciały mi monety. Nie miałem czasu patrzyć gdzie je kłade tylko rzuciłem na półke i jedną troszke źle trafiłem
zastanawia mnie tylko czy zejdziemy w kierunku 'jak to sie robi w bmw' czy 'jaka polska biedna' a moze jeszcze cos innnego
mysle ze musialbys rozbebeszyc cala deche a te nerwy nie sa warte 2 zl..
chyba ze elektromagnesem je podciagniesz do gory 8)
Elektro magnesem będzie ciężko duży nie mieści się przy podszybiu. Próbowałem już nawet przez zasysanie wynajołem specjalnie profesjonalistke do tego ale też nie dała rady.
panowie albo serio maly potrzebuje pomocy, skoro tak to przenoszę do technicznego, albo zamykam i bez świntuszenia to nie forum dla zboczków... w Tarnoffie jeśłi bedzie można to proponuję zrobić przedstawienie pt. "Jak i gdzie "robimy" TO w BMW " kazdy będzie miał możliwość przedstwienia w jakiej pozycji, jakie odgłosy wydaje itp oki??
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Tak szczerze to serio zastanawiałem się dokąd moja moneta mogła polecieć i pewnia da się to sprawdzić w ETK. A co do profesjonalistki to po starej znajomości nic nie zapłaciłem wkońcu niewykonała usługi dobrze 8)