BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
przy dodaniu wiecej gazu szarpie pomuzcie!!!!!!!!
Autor Wiadomo
roki101
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 07 Kwi 2005
Skd: Lubaczów
Wysany: 2005-04-08, 15:35   przy dodaniu wiecej gazu szarpie pomuzcie!!!!!!!!

mam 2,7 ete jak zapale na wolnych obrotach chodzi sobie ruwniutko nic nie przerywa przy malym gazowaniu tez ale jak jade i chce przyspieszyc to szarpie mi ciagnie do przodiu i puszcza ciagnie dalej i puszcza i tak w kulko a jak daje powoli gaz to szrpie ale juz tak mniej nie wiem co to jest mam taka pompke http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46683103 slyszalem ze to podobno przez pompke mi sie tak dzieje ze jest za slaba albo cos z zaplonem wtrysk to Motronic 1 1 poprostu nie moge jej przywalic bo szrpie myusze pomalutku jezdzic i wolno gaz wciskac

MARAS 
plecak doświadczeń

Pomg: 45 razy
Doczy: 02 Kwi 2004
Skd: Gdańsk
Wysany: 2005-04-08, 16:04   

Hee stawiam na za mała wydajność pompy paliwa.

Pompy bmw maja różne wartości tłoczonego paliwa np. 316 ma 6.5l na minutę a 325 8.5l więc jeżeli to pompka od VW i to w podejrzanym stanie a ty masz ete 2.7
może się także zacierać i zwalniając obroty podaje za mało wachy... najlepiej podłaczyć pompe od kogoś z podobnym motorem i sprawdzić wtedy można szukac innych przyczyn .... a może ich być wiele

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-10, 11:10   

a strzela w kolektor ssacy???no ja tez zaczalb ym od sprawdzenia pompy paliwa!!!!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: