Wysany: 2011-06-30, 22:04 Za co kochacie swoje E30-stki:)???
Kazdy z maniakow tego modelu cos w nim widzi. Cos odczuwa codziennie wsiadajac za stery, i odchodząc od niej zawsze odprowadzi ja wzrokiem:)... jestem ciekaw co jeszcze??
korzystajac z okazji co mozecie powiedziec o tej? wpadla mi w oko ale sam nie wiem ile moze tak naprawde byc warta i czy nie atakowac jakiejs mlodszej szerokiej lampy. wielka prosba o opinie
http://moto.allegro.pl/32...1693060924.html
Pomg: 9 razy Doczy: 24 Mar 2009 Skd: Sanok/Rzeszow
Wysany: 2011-06-30, 23:53
..Ehhh.. e30
Zaczynałem od e30-4 lata jazdy
e36-3,5 roku jazdy
e46-(tyle co kupiłem )2 tygodnie jazdy
ale te najlepsze chwile, wspomnienia.. mam własnie z e30..
poza tym e30 ma to czego inne modele juz nie.. dusze.
Co do e30 z linka:
przedni zderzak jakos dziwnie odstaje, maska nie gra z prawym błotnikiem, silnik to M50 bez vanosa (mało nie bedzie palił)
ja juz bym jej nie kupił..
e30...hmm...sam jej kształt jest po prostu niepowtarzalny...nie ma drugiego takiego samochodu...poza tym urzekła mnie jej bezawaryjność, prostota konstrukcji i tanie koszty eksploatacji...co do linka...nawet ładna choć cena też nie mała...szkoda że nie ma fabrycznego pieca...co do gazu to nie jestem zwolennikiem choć znacząco obniża koszty paliwa...
Ja mam dwie: szeroką 318 (na codzień) i wąską 325 m50 nv (4 fun&sport)...
Lubie w e30 mokre wiadukty, dźwięk rzędówki, miny gości na następnych swiatłach. powroty z ustawek o świcie
Jak kupować e30 ... to taką która jest zbliżona do oryginału jak najbardziej.... a czy to będzie wąska czy szeroka zależy od ciebie.
Osobiście preferuje wąską lampę.
[ Dodano: 2011-07-01, 14:09 ]
z tym że ta szeroka zdaję się być lepszym wyborem... z tych dwóch które wysłałeś. ale tak czy owak trzeba je obejrzeć dokładnie.
co wąska to wąska...ale ta szeroka wygląda na zadbaną i w oryginalnym stanie...poza tym od pierwszego właściciela w Polsce...propozycja dość rozsądna...warta uwagi...
Totalne serie są zazwyczaj w dobrej kondycji blacharskiej... nigdy nie szorowały po asfalcie zglebowane i nie poobdzierał się baranek. Ładna sztuka ten delphin z m20stką
zakręciłbym się na twoim miejscu.