BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Do posiadaczy E30 318 iS
Autor Wiadomo
kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2008-06-19, 17:31   Do posiadaczy E30 318 iS

Witam mam pytanko do wlascicieli E30 318 iS. Czy jest ktos z was kto posiada oryginalnie zamontowana polke z roleta w tym modelu ? Jesli tak to mialbym prosbe czy mozecie mi powiedziec jaki macie kolor tej tapicerki na tej polce , tzn czy jest ona obita jakims materialem czy nie i jesli to by wam nie sprawilo klopotu to mozecie wkleic zdjecie ? bylbym wam wdzieczny bo ja posiadam bez rolety ta polke i mam ja obita takim fajnym materialem ,ale teraz nie wiem czy to jest tak przy moim iS'ie (posiadam szara tapicerke) czy tak mial kazdy iS bez rolety.

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Cypisek 
inż. Żuljan

Pomg: 97 razy
Doczy: 14 Maj 2006
Skd: Lublin
Wysany: 2008-06-19, 18:15   

Roleta to roleta. Mogła występować w każdym modelu a nie tylko w 318is, poprostu wyposażenie dodatkowe i tyle.

To moja roleta. taki sam kolor miałem półki bez rolety.

E30 + E91

kicha 

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2008-06-19, 20:01   

Cypisek ja wiem ,ze wystepuje w kazdym modelu :) tylko wlasnie chodzi mi dokladnie o iS'a bo ja posiadam cala szara tapicerke i moja polka bez rolety jest takiego hmm jakby to powiedziec niby to blekitny niby jakis taki kolor. A rolete posiadam wlasnie taka jak na twoim zdjeciu i chcialem sie tylko upewnic czy jesli ktos ma iS'a z podobna tapicerka i ma rolete to jaki ma kolor. Pozdro

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: