Wysany: 2008-05-31, 14:48 Warto kupić takie cudo i za ile?
Jak w temacie... Ile można zapłacić za takie felgi i czy ktoś ma zdjęcia tych felg z czarnym środkiem? Dodam, iż są w dobrym stanie, nawet opony do jazdy. Wada jest taka, iż ktoś je odświerzył sprayem Rozmiar to 8.5 i 9.5 / 17" et13.
Cos mi to na schnycla nie wyglada i nie chodzi mi tu o kolor.dobrze popatrz z tyłu czy masz tam oz i ac schnitzer podpisane.Jesli tak to smiało.W 3tlg taki komplet tylko 10 calowe tyły zaczyna sie zaq same felgi od 4 tys w góre a z oponami konczy na 8 tys.wiec za 1.000 czy 1.200 smiało bierz jesli to orginał.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Dzięki koledzy. Pewna pani czuła dyskomfort poruszania się na tych kołach i kupiła sobie 15", te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
P.S. kolega ma identyczny wzór felg, tyle że z logo RH i 18". Czym się one różnią od sznycli
P.S.2- czy opony 235/45/17 podejdą na tył? (mam prawie nowy kpl. Firestonów w tym rozmiarze, a obecnie są założone 255/40/17)
Dzięki koledzy. Pewna pani czuła dyskomfort poruszania się na tych kołach i kupiła sobie 15", te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
P.S. kolega ma identyczny wzór felg, tyle że z logo RH i 18". Czym się one różnią od sznycli
P.S.2- czy opony 235/45/17 podejdą na tył? (mam prawie nowy kpl. Firestonów w tym rozmiarze, a obecnie są założone 255/40/17)
I jakie to koszta ostatecznie wyszły za te kółeczka jeśli można zapytac ?
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
co so opon to śmiało możesz taki rozmiar zakładać....
dobrze że nie przepuściłeś okazji bo zaraz kilka osób z forum nie dało by Ci spokoju wyPytująć o namiary na właściciela tych kółek
te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32
he he, a jak jej stary zlogowany na beemce
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-06-01, 08:49, w caoci zmieniany 1 raz
te mi odsprzedała i będzie żyła w nieświadomości, co posiadała. Jej mąż, by ładniej wyglądały ,psiknął je sprayem, bo klar odchodził i miały zadziorki. Felgi obują moje e32