Witam serdecznie. Mm bmw E-30 316 85 rok,, na gażniku Pierburg 2e1, ostatnio zauważyłem że z gażnika wychodzi gumowy przewód i wisi sobie nie jest nigdzie podłączony, wcześniej tego chyba nie było. Może ktoś wie gdzie on ma być podłączony i od czego on jest?? Podaje link do stronki ze szkicem gażnika http://www.realoem.com/bm...080&hg=13&fg=05 . Na tym szkicu jest on oznaczony numerem 22, 23 to jakaś rurka plastikowa wciśnięta w ten wąż. Wydaje mi sie że wchodziło to kiedyś do kabiny pasażerskiej, ale może tak to było tylko wsadzone, niewiem. Prosze o pomoc może ktoś zobaczy u siebie i napisze.Pozdro.
Anonymous Go
Wysany: 2004-11-30, 18:19
Przepraszam bardzo ten przewód wychodzi z siłownika tego co jest zamontowany na gażniku. Siłownik ten popycha cięgno z linką do gazu.Na zamontowanym gażniku i obudowie filtra wyglądało to jak by wychodziło z gażnika.
co prawda u mnie jest 2b4 ale sprawdź czy ten wężyk przypadkiem nie wyleciał z urządzonka o numerze 30 ( z tej strony co podałeś )
innych pomysłów nie mam, no chyba ze u ciebie jest ssanie ręczne sterowane ciśnieniowo
tak czy inaczej oblukaj dobrze gaźnik i popatrz czy niczego nie brakuje