Witam.Pożyczyłem ostatnio moja betke i niestety miała mały wypadek. Mianowicie koleś wpadł w poślizg i uderzył przodem w wysoki krawężnik.Mam rozwalony błotnik zderzak itp. ale najgorsze to to że przednie koło mi sie tak cofnęło jakby chciało wbić sie w kabine.pogiety wachacz końcówki drażków, amorek chyba w mocowaniu wygięty i mam pytanie czy wachacze można prostować czy coś, i czy pasują one od E-30 z 88roku - bo moja jest z 85roku.Koleś na allegro ma bemke na części i chce za wachacz 80zł czy to tanio czy dużo?I ile kosztuje wyprostowanie aluska może ktoś wie-jest pogięty przy krawędzi tu gdzie sie ztyka z oponą.Pozdrawiam wszystkie śmigiełka:)
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-11-07, 15:49
JJa ci powiem, że kirek miał tak samo z poprzednim baździochem po spotkaniu się z płotkiem na bemowie 2002. Uszkodzenia mechaniczne były niezauważalne a i tak poszedł na części. Chyba koleżka skasował Ci autko, bo je skrzywił (karoserię)
Wysany: 2004-11-07, 17:47
Na szczęście mechanik oglądał i mówił że belki te co montuje sie zawieszenie itp, geometria jest wporządku wystarczy wymiana wachacza itp.
Cena za wahacze to bardzo dobra cena ja kiedys za jeden ale w super stanie dałem az 250!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Anonymous Go
Wysany: 2004-11-07, 18:08
Oki jak cena w porządku a czy bedą pasowały od betki z szeroką lampą do wąskiej?CZy tam coś sie smieniło poczas zmiany wyglądu?
Anonymous Go
Wysany: 2004-11-07, 18:33
Nowe wahacze w InterCarsie to koszt ok 230 - 450 zł Zależy od producenta.
nie prostuj wahaczy - bede one w miejscu prostowania bardziej podatne na odksztalcenie i zmeczony (podczas prostowania) material moze w kazdej chwili peknac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam.Przedwczoraj kupiłem na szrocie wachacz w dobrym stanie za 40 zł ,pasuje od nowszej na pewno.Mechanik oglądać to może panienki ,a wszystko wyjdzie dopiero przy ustawianiu zbieżności.Pzdr.[/list]
Anonymous Go
Wysany: 2004-11-07, 22:15
Oki.Dzięki bardzo wszystko już wiem zobaczymy jak bezie przy ustawianiu tej zbieżności,oby mechanik miał racje Pozdro mam jeszcze problemik z gażniczkiem chyba ale to innym razem.