Witam
Czy warto zalozyc tlumik sportowy KM MALON???
Szukam jakiegos fajnego glosiku glownie nie chodzi mi o pusty bass tylko wolalbym dzwiek zblizony do dzwieku dmuchawy (wczoraj koles mial taki tlumik w Omege B 3.0) zaje..... wydaje dzwiek.
_________________ BIAŁE MOGĄ WIĘCEJ
...tylko i wylacznie bety;)
Kiedyś chciałem założyć sportowy tłumik. Jak w sklepie powiedziałem, ze chce tylko taki żeby sobie mruczał to gosciu gdzieś zadzwonił i później powiedział, że Beemka ma duże ciśnienie spalin i raczej będzie chodził głośno, więc sobie darowałem i teraz sie ciesze. Znajomy założył do siebie taki sam jak ja chciałem i teraz troche na niego bluźni, bo po dłuższej trasie musi sie leczyć aspiryną - tak go głowa boli.
Nie pamiętam już jaka to była firma ale coś pokroju Malona.
ja mam malona i jak narazie jestem zadowolony tyle ze u mnie raczej chodzilo o estetyczne wypelnienie dziury w zderzaku a nie o sam dzwiek ktory swoja droga pozytywnie mnie zaskoczyl.....tyle ze ja mam tds-a 8)
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-11-06, 01:04
Jak coś ma turbinę to jest cichutkie nawet na wolnym wydechu.
Ja polecam M-tech z wkłądką, albo MG motorsprt z wkłądką (styl japoński albo) lub klasyczne tłumiki tych producentów. Ceny sa na poziomie 450-600zł ale trwałośc najwyższa mozliwa
kolega z klasy mial KM w swojej 316i M40. mial tylko tlumik koncowy!! no i jjk jechal do szkoly to go bylo slychac juz od dobrych 500m jak nie wiecej... tylko ze on mial ten samochod do "zabawy"... w trase nim nie jezdzil...
mozesz kupic sobie ładna koncówke wdechu, tanio wyjdzie, a niebedziesz mial problemu ze bedzie za glosno, ja mowie o tych drozszych koncowkach, ak jest szczelnie zalozona to nawet mruczy, ja tak mam i jestem zadowolony.
P.S. ja nie mowie o kocnowkach za 30zł, moja kosztowala 180zł
artvi [Usunity]
Wysany: 2004-11-07, 14:45
kumpel wsadzil kiedys malona do audi 80 2.0 - glosny ze uszy pekaly dospawali mu przelotowke od polonka to bylo juz mozliwiej ale i to nie za dobrze ... ja wstawilem se ultera w sumie na miasto to moze byc nie jest za glosny .. ale w trasie to wtedy moglby byc ciutke cichszy ... ale ogolnie fajnie mruczy