premier chce byc prezydentem wiec..
a 2 to minister mial przeanalizowac trasy i pozmieniac predkosci i ich ograniczenia na nich, a jak wiadomo jak zrobisz to w stolicy to jakby wszedzie..zawsze mozna powiedziec ze juz sie zaczelo, nie wazne ze sie nie skonczy
niedlugo wybory, bedzie sie dzialo
Kiełbasa wyborcza.
Swoją drogą, wydaje mi się że bardzo dobra kiełbasa... trochę głosów da na pewno (podobnie jak przejażdżki tramwajem, rozdawanie ulotek przez "człowieka yes, yes, yes" na skrzyżowaniach".
BTW.
Jeżdżąc po Wawie przekonałem się że w niektórych miejscach, ze względu na stan nawierzchni ograniczenie powinno być do 10km/h... inaczej grozi to kolizją, w najlepszym wypadku- urwaniem koła..
Wysany: 2006-09-25, 23:43
na Woli wyremontowali sporo ulic - jakby nie patrzeć w Wawce jest pod tym względem coraz lepiej - oby wybory były jak najczęściej
Na grochowie tez duzo ulic wyremontowali, główną z wawra do falenicy tez robią, dzieje się, dzieje, mi to ryba jaki jest powód, ważne że robią, co do muldy.. to ja do 120 jej prawie nie czuje. Ja tesknie za muldą na trasie lazienkowskiej, przy rozjeździe na ostrobramską, wszystkie samochody mialy tam test na amortyzatory, w e23 urwalem miske:D
Jeżdżąc po Wawie przekonałem się że w niektórych miejscach, ze względu na stan nawierzchni ograniczenie powinno być do 10km/h... inaczej grozi to kolizją, w najlepszym wypadku- urwaniem koła..
pojezdzij w takim razie ze 2 miesiace z predkoscia 10 km/h i opiwiesz jak bylo
Ja jak miałem założone B6 w Baurze to do raszyna jeździłem 10km/h... żeby koła nie urwać, albo nie mieć dziury w masce od amortyzatora.
a to ze modyfikujemy nasze samochody tak zeby nie nadawaly sie do poruszania po "normalnych" drogach to jest tylko i wylacznie nasza glupota i nie jeden juz przez skasował auto
wydaje mi sie ze radek jadac 10 na godzine na drodze do raszyna powodujesz wieksze zagrozenie niz jadac 80-90
Dlatego po 2 tyg polecialy do nastepnego właściela, ja nie chce miec z tym nic wspolnego - dlatego mam 15tki 195/60 - jeżdżę:) i patrze przed siebie a nie pod koła:D
spoko - ja nie mam germańca i o miskę się nie boję, ale i tak rzucam !@#$% jak przejeżdżam przez torowisko dla tramwajów i inne przeszkody na drodze, a ulice mają być płaskei jak stół i już!!!!!!!!!
poza tym na skrzyżowaniu, które jest pofałdowane jak TPN nie da się fajnie wchodzić bokiem - szkoda auta ... że o możliwości wyłapania dacha nie wspomnę