Mała poprawka - ta Toyotka ma taką moc w momencie strzału z N2O - na codzień dysponuje mocą nieco mniejszą... Jak chcą robić takie numery to lepiej niech wezmą Dodge,a Vipera z firmy Forti - jeździ nim niejaki Marek, znany jako RT Viper. Mają (chyba) najmocnieszy podtlenek w Europie - prawie 700KM w strzale - myślę, że byłby szybszy...
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
yo!
phi wielki mi wynik dajcie tego sprzeta naszym nocnym street wyścigowcom i dopiero wycisną z tego klamota prędkosc bez autostrady jadac pod prąd
pozdro
yo!
phi wielki mi wynik dajcie tego sprzeta naszym nocnym street wyścigowcom i dopiero wycisną z tego klamota prędkosc bez autostrady jadac pod prąd
pozdro
No jest taki jeden zdoly który lubi jedzic pod prąd - co to za wyczyn M6 ze zdjetym ograniczneikiem 330 km/h podrasowac lekko i mysle ze poszła by szybciej.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
tak to jest jak sie robi polski tjunink, odpadajace elementy rozszelniajace sie blotniki wsysanie szyb!!! chociaz nie przyznwalby sie. Jakby to wiekszosc na tym forum powiedziala DRUCIARSTWO.
NIe no jak dla mnie spoko sprawa, auto podobno nie było robione do bicia rekordów prękości tylko do sciganki na 1/4, supra to nie m6 nowe tylko trocheletnie auto w którym podczas konstruowania nikt sie nie zastanawiał jak auto będzie sie zachowywać przy 360km/h