Wrzuciłem ten temacik tutaj tylko ze względu na foteczki, które udało mi się zrobić moją malutką cyfróweczką...
Wszyscy zapewne pamiętacie dzień, w którym zaczęło grzmieć i błyskać (ale nie padało - przynajmniej tam gdzie ja byłem).
Wzięłem aparat do łapy i zacząłem polować na błyskawice... zrobiłem około 300 zdjęć, i w końcu zrobiłem zdjęcie swojego życia !
Piorun uderzający w pylon mostu Siekierkowskiego !
Powiecie, że to nic specjalnego, ale nie codziennie udaje się coś takiego... szczególnie aparatem cyfrowym.
Poniżej zamieszczam jeszcze dwie foteczki.
TO NIE JEST FOTOMONTAŻ !
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Szkoda ze nie mam juz zdjec które kumpel zrobił w zesżłym roku na Warszawskim Ursynowie.Poszukam moze ma na swojej strone to umieszcze.
A do robienia takich zdjec polecam lotnisko podczas burzy.
Juz znalazłem :
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-06-27, 23:26, w caoci zmieniany 1 raz
Dorzucam jeszcze kilka zdjec aurat nie z tej burzy ale:
Zdjecie z 26 albo 27 czerwca tego roku:
To kilka zdjec z portalu gdzie ludzie to maniacy fotograficzni.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
akurat jak tak grzmiało, to przejeżdżałam przez warszawę - start z białołęki, gdzie była burza z deszczem, później wałem przez siekierkowski i na sadybę, wyjście z sadyba best mall i znów siekierkowsi, super pioruny, ale dojazd do otwocka i najwięcej piorunów, najlepsze wrażenia