BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Program TV "Detektyw"
Autor Wiadomo
Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-06, 23:03   Program TV "Detektyw"

:lol:
widziliscie jaka furka sie lata w "gangu roberta" itd? :lol:
E30 coupe delfin metalik. i wez tu teraz jezdzij takim parchem za 3-4 tys zl 8) a potem ciagle policja mnie trzepie nie wiem za co 8)
program wlasnie leci na TVN.Rutkowski w roli glownej.

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-04-06, 23:36   

Wlasnie ogladalem 8)
szkoda gadac a pozniej sie dziwic ze beemkowiczow spostrzegaja za gangsterow :evil:

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-04-06, 23:42   

Hehe zaraz sobie przypominam mojego kumpla w żółtym E36 coupe :cry:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-07, 00:17   

hehe pamietam ten odcinek jak go zlapali w zoltej coupecie e36 za dilerke pigół :lol: az mi slinka poleciala wtedy :lol: nie tak zle chyba poszlo bo wiem ze juz wyszedl 8)

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-04-07, 08:10   

hehehe koles byl nie maly ... fajnie skomentowali jak wsiadal do tego auta " prawie sie K%$#% nie miesci" a pozniej opinie sa jakie sa ... :(

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-04-07, 08:33   

Przypomnę że sami propagujemy ten styl, zdaję się że beemki z tego forum już grały w serialach jako samochody bandytów wiele razy, i jakoś nikt nie robił tego na siłę.

Tomek3er 

Pomg: 1 raz
Doczy: 06 Sty 2006
Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-04-07, 10:54   

widziąłem wczoraj ten odcinek rutkowskiego ale nei zaspecjalna mial ta e30 przód wysoko tył siedizął... a co do kolesia to troche wielka swinia z niego :lol:

mareks 

Pomg: 1 raz
Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2006-04-07, 13:46   

odnioslem wrazenie ze koles biegal wkolko :D
przez kilkanascie sekund poscigu koles biegal kluczyl wpadal w kadr chyba kilku kamer az nie chce sie wiezyc ze to nie bylo zainscenizowane:)

GG: 6377445

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-04-07, 18:29   

A myślicie, że czym Rutkowski jeździ ?
Te nowe czarne BMW serii 6, które można było przyuważyć jest właśnie jego ;)

A najlepsze jest to, że niedawno stracił licencję za nadużycia, a teraz puszczają jego telenowele w TV ;-)

GP-T1000 

Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Zabrze
Wysany: 2006-04-07, 18:49   

rutkowski lubi bmw poprzednie to bylo M5 E39 no chyba ze miedzy 6 a M5 bylo cos jeszcze. no to dobre charaktery tez jezdza bmw 8) a misiu serio sie ledwo miescil... chyba musial non stop z otwrtym oknem jezdzic zeby drzwi zamknac :wink:

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2006-04-07, 20:46   

Rutkowski jezdzi nową BMW seri 5 , 6 i 7 o pozostałych innych nie slyszałem....

Poza tym co się ludzie tak czepiają tej marki, skoro nawet nasz rząd się wozi BMW, a również i "nasz" (czyt. ich :mrgreen: ) prezydent..............

KotSylwester 

Wysany: 2006-04-07, 21:54   

Rutkowski to akurat pozer i nic więcej, proponuję poczytac troszkę prasę co o nim piszą:)

webretti 

Wysany: 2006-04-07, 22:19   

KotSylwester napisa/a:
Rutkowski to akurat pozer i nic więcej, proponuję poczytac troszkę prasę co o nim piszą:)

Gdybym wierzył we wszystko co gryzipiórki piszą to chyba zacząłbym słuchac Radia M., a że do tego nie doszło to chyba jeszcze nie tak źle ze mną :lol: :mrgreen: , pamiętaj że taki dziennikarz też z domysłów i plotek zyje, szczegulnie Ci z brukowców.....

To tak jak z wielorybem co juz jest pod zaporą wodną pod Włocławkiem i każdy dzień z wędrówki po Wiśle śledzą dziennikarze z .........chyba Super Ekspresu albo brukowca FAKT, nawet dziś w faktach na TVN24 się z nich śmiali ehehehehe.........to naprawdę jest chory kraj, drugiego takiego cyrku nie ma na świecie.....ehehehe :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-04-07, 23:11   

webretti napisa/a:
Gdybym wierzył we wszystko co gryzipiórki piszą to chyba zacząłbym słuchac Radia M.

Heh racja Ja zadnych plotek itp nie czytam wystarczy ze codziennie slucham plotek po miasteczku jakie kraza bania peka 8)

KotSylwester 

Wysany: 2006-04-08, 08:24   

Webretti dobrze napisałeś, prasa pisze głupoty o rutkowskim i robi z niego niewiadomo kogo , podobnie i telewizja , ale masz rację prasie i tv nie wolno wierzyc, bo wieloryb pływa po Wiśle a Rutkowski jest superbohaterem. Dokładnie o to mi chodziło.

Webretti napisął:
Cytat:
to naprawdę jest chory kraj

Kraj to my to ja i TY, więc pisząc o kraju piszesz o sobie i o mnie i wszystkich tu na forum...

Ale może w superexpresie tak piszą i w Fakcie - nie wiem nie czytam śmieci.

Pozdro.

webretti 

Wysany: 2006-04-08, 15:44   

KotSylwester napisa/a:
Webretti dobrze napisałeś, prasa pisze głupoty o rutkowskim i robi z niego niewiadomo kogo , podobnie i telewizja , ale masz rację prasie i tv nie wolno wierzyc, bo wieloryb pływa po Wiśle a Rutkowski jest superbohaterem. Dokładnie o to mi chodziło.

Webretti napisął:
Cytat:
to naprawdę jest chory kraj

Kraj to my to ja i TY, więc pisząc o kraju piszesz o sobie i o mnie i wszystkich tu na forum...

Ale może w superexpresie tak piszą i w Fakcie - nie wiem nie czytam śmieci.

Pozdro.

nie czytam takich brukowców, ale opieram się tylko na tym co podali w Faktach na TVN24...

a to że nasz kraj jest chory to nawet małe dzieci o tym wiedzą, bo chory kraj to nie Ty, My czy Ja, ale ci co tym krajem rządzą, bo jeśli mielibyśmy mądrych polityków i inteligentnych profesjonalistów, mielibyśmy kraj płynący "mlekiem i miodem", więc nie mieszaj faktów, bo to że ja jestem obywatelem tego kraju to nigdy się nie zgadzałem, nie zgadzam i nie będę zgadzał na taka politykę, a jeśli moge mówic o chorym społezeństwie to chyba tylko o tych co popierają takich kretynów i mocherowe całe społeczeństwo z wszystkim na czele........nie długo będziemy mieli zwykłego chłopa chama, który robił blokady, z wyrokami sądowymi na karku jako vice premiera, TO JEST DOPIERO CHORY KRAJ!!!!!!!!!!!!!! I CHORE SPOŁECZEŃSTWO, ale ja nie utożsamiam sie z takimi ludzmi mimo iz JESZCZE jestem obywatelem tego kraju. W głebi serca jestem Patriotą, ale coraz bardziej się zastanawiam nad tym, aby wyjechac na stałe do innego CYWILIZOWANEGO kraju..........

i wszystko na ten temat

sybir 
wiatr z dupy

Pomg: 5 razy
Doczy: 13 Pa 2004
Skd: ze wsi
Wysany: 2006-04-08, 16:11   

No, przynajmniej Rutkowski odpowiednią markę preferuje :D
Detektywi jeżdżą beemkami, i gangsterzy jeżdżą beemkami.
A mnie w ubiegłym tygodniu policja 2 razy kontrolowała, a raz przetrzepali
mi auto. A na gangstera chyba raczej nie wyglądam :D
sie ma

webretti 

Wysany: 2006-04-08, 16:45   

sybir napisa/a:
No, przynajmniej Rutkowski odpowiednią markę preferuje :D
Detektywi jeżdżą beemkami, i gangsterzy jeżdżą beemkami.
A mnie w ubiegłym tygodniu policja 2 razy kontrolowała, a raz przetrzepali
mi auto. A na gangstera chyba raczej nie wyglądam :D
sie ma

i politycy tez jezdza BMW i glowa panstwa

KotSylwester 

Wysany: 2006-04-08, 16:50   

Rozumiem Webretti co czujesz do rządu bo i ja mysle podobnie, nie mów więc że choryu kraj a chory rząd, nie bardzo jednak wierzę że jesteś patriotą skoro jesteśmy niecywilizowanym krajem i pewnie już niedługo będziesz musiał sie z nami Polakami utożsamiać :)

Pozdrawiam :)

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-04-08, 17:46   

webretti napisa/a:
bo jeśli mielibyśmy mądrych polityków i inteligentnych profesjonalistów, mielibyśmy kraj płynący "mlekiem i miodem"

Nie wiem czy wiesz, ale lata PRL odcisnęły swoje piętno nawet do dziś. Mimo 50% anulowania długów mamy do spłacenia jeszcze trochę kasy zachodnim państwom. Gierek chciał dobrze, ale mu nie wyszło. Inflacja, potrzeby społeczeństwa ... gospodarka nie wytrzymała ...
Jeszcze śmieszniejsze jest to, że do dziś w niektórych miastach stawiają mu pomniki i tablice pamiątkowe ... ;-)
Właściwie dzisiaj potrzeba minimum 15 lat na jako taki rozłam w naszym państwie by żyłol nam się lepiej ;)
Na razie mamy same slogany ("Budujemy IV RP !") ;-)

webretti 

Wysany: 2006-04-08, 18:48   

Mariusz napisa/a:

Na razie mamy same slogany ("Budujemy IV RP !") ;-)

za 2 lata będzie "budujemy VII RP" i tak dalej.............., szkoda gadać i zaśmiecac takim tematem forum miłośników BMW........

pozdrawiam wszystkich Za i Przeciw

YaHoo! 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 22 Lip 2006
Skd: Inowrocław
Wysany: 2006-07-23, 01:44   

Akurat tego kolesia z błękitnej betki to znam osobiście bo mieszkam w tym mieście i razem pracowaliśmy na bramce w dyskotece,a poza tym wszyscy którzy maja tu bmw znają się bo wspólnie kombinujemy częsci do naszych śmigiełek.W Inowrocławiu(bo tu mieszkam) jest masakryczna ilośc beemek! Koleś nieżle pojechany, ale każdy ma w sobie coś z dziecka, nie? Niepopieram jego zachowania, ale uwierzcie mi był wielki, miał kilka beemek i miał powód żeby tak postąpić z tą dziwką...A Krzysiu Rutkowski to zrobił z niej w swoim programie niewinną...Koles przez tą ździrę stracił swoją piękną e-34 530i żal kolesia, ale już ma nową betkę i gangsterzy dalej ;) A co do trzepania nas - posiadaczy BMW - to standard - 7 kontroli w ciągu 5 dni. Niewytrzymałem i zapytałem Pana Władzy : "czy ja wyglądam na gangstera?!?!?!?!"
Pozdrawiam - YaHoo! Inowrocław

Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-07-23, 11:54   

ABW zatrzymała detektywa Krzysztofa R.

Zatrzymany przez ABW znany detektyw i b. poseł Samoobrony Krzysztof R. jest podejrzewany o pranie brudnych pieniędzy, powoływanie się w zamian za korzyści majątkowe na wpływy w instytucjach państwowych oraz poświadczanie nieprawdy

Jak poinformował Krzysztof Łapiński, rzecznik prasowy ministra ds. służb specjalnych Zbigniewa Wassermanna, chodzi o śledztwo w sprawie tzw. afery paliwowej, prowadzone od 2002 r. przez ABW w Katowicach pod nadzorem tamtejszej Prokuratury Okręgowej.

Krzysztof R. miał pomóc śląskiemu "baronowi paliwowemu" Henrykowi M. w "wypraniu" pieniędzy pochodzących z przestępstw paliwowych poprzez zgłoszenie w urzędzie skarbowym przyjęcia od niego fikcyjnej pożyczki w wys. 500 tys. zł. R., powołując się na wpływy między innymi w Sejmie RP i w organach ścigania miał też zapewniać Henryka M., że uniknie on odpowiedzialności karnej, a po zatrzymaniu Henryka M. obiecywał mu załatwienie wyjścia za kaucją i odpowiadanie z wolnej stopy.

Krzysztof R. miał wystawić faktury VAT na łączną kwotę ponad 2,5 mln zł., za fikcyjne konsultacje i doradztwo.

Zdaniem organów ścigania, działalność Henryka M. w latach 1999- 2003 naraziła Skarb Państwa na straty w wysokości ok. 430 mln zł. z tytułu zobowiązań podatkowych w zakresie podatku akcyzowego, VAT oraz odsetek.

W przestępczy proceder zaangażowani byli inspektorzy Urzędu Kontroli Skarbowej w Katowicach oraz osoby reprezentujące środowiska polityczne i prawnicze, którym przedstawiono zarzuty między innymi przyjęcia korzyści majątkowej oraz prania brudnych pieniędzy. Zarzutami objęto dotychczas 36 osób

Bezczelnie skopiowane stąd

________________________________________________________________________________
No i znowu gość jeżdżący BMW okazał się bandziorem ;)
Ciekawe czy "beknie" za przekręty..

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

duchX
[Usunity]

Wysany: 2006-07-23, 18:16   

YaHoo! napisa/a:
Akurat tego kolesia z błękitnej betki to znam osobiście bo mieszkam w tym mieście i razem pracowaliśmy na bramce w dyskotece,a poza tym wszyscy którzy maja tu bmw znają się bo wspólnie kombinujemy częsci do naszych śmigiełek.W Inowrocławiu(bo tu mieszkam) jest masakryczna ilośc beemek! Koleś nieżle pojechany, ale każdy ma w sobie coś z dziecka, nie? Niepopieram jego zachowania, ale uwierzcie mi był wielki, miał kilka beemek i miał powód żeby tak postąpić z tą dziwką...A Krzysiu Rutkowski to zrobił z niej w swoim programie niewinną...Koles przez tą ździrę stracił swoją piękną e-34 530i żal kolesia, ale już ma nową betkę i gangsterzy dalej ;) A co do trzepania nas - posiadaczy BMW - to standard - 7 kontroli w ciągu 5 dni. Niewytrzymałem i zapytałem Pana Władzy : "czy ja wyglądam na gangstera?!?!?!?!"
Pozdrawiam - YaHoo! Inowrocław

?? ??????????? ok pochwaliles sie juz mysle ze tu prawie nikogo nie interesuje kto kogo zna .................

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2006-07-23, 19:52   

http://wiadomosci.wp.pl/w...77&ticaid=1203b

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw