j.w. w kwietniu jadę na parę dni do Birmingham i tak sie zastanawiam czy przezyje
czy ktos z Was był w Anglii samochodem? nabył jakies doswoadczenia i powie mi na co uwazac? jakies porady i wskazówki w poruszaniu sie po wyspach?
Piotrek po prostu wszystko to lustrzane odbicie-najlepiej w domu posiedzeć sobie zrób jakąś symulacje czy coś w tym stylu po prostu wyobraż sobie jakąś sytacje-co Ci bede więcej pisał domyślasz się o co mi chodzi!!! Ja jade jutro do Anglii na 3 dni zobaczymy jak mi pójdzie , pozdro.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
nie ma sprawy, zawsze do usług... a z tymi rondami, to prawda
BTW - ostatnio widziałem brytyjską wersję E30 - nieźle to wygląda
Podobna daje sie przyzyczaic do lewego pasa
PS 325 w jakms oryginalnym ospojlerowaniu igiełka stoi umnie pod praca a jak kto woli budeynek sie nazywa POD ORŁEM własnie ma rejestracje GB i kierownice z prawej.
Do tego stoi tam jeszcze e30 cabrio na rejestacji WF ale niestety nigdy własiciela nie widziałem.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysany: 2006-02-24, 22:56 Re: Jak jezdzic po Anglii??
Piotrek napisa/a:
j.w. w kwietniu jadę na parę dni do Birmingham i tak sie zastanawiam czy przezyje
czy ktos z Was był w Anglii samochodem? nabył jakies doswoadczenia i powie mi na co uwazac? jakies porady i wskazówki w poruszaniu sie po wyspach?
piotruś
skontaktuj się z tym panem od dżipa cziroki to może ci mechanizmów wypożyczy i se podciągniesz kółko sterowania na odpowiednią stronę
co ty na to??
powinno pasować
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»