Wysany: 2006-02-08, 19:48 NOWE AKCESORIA >>MK MOTORSPORT<<
W celu zredukowania masy możemy nasze sportowe BMW M3 wyposażyć w wykonane z karbonu klamki, lusterka boczne oraz maskę i klapę bagażnika, a nawet karbonowy dach, lżejszy od seryjnego o ponad 20 kg.
Firma MK Motorsport przygotowała pełny zestaw akcesoriów do tego modelu.
Tak więc Panowie do dzieła! Wasze furki mogą być lżejsze i szybsze od "cytrynek".
Pozdrowienia i całuski - M.
Mariolka masz odstąpić 40 000 pln? Za tyle może coś znajdę u sąsiadów
Nie rozumiem, dlaczego masz pożyczać pieniądze??? .......Na OT jest sposób, jak zarobić dużą "kasę"!!! Trzeba tylko poczytać i zastosować ?!
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich "ciułaczy" - M.
Mariolka masz odstąpić 40 000 pln? Za tyle może coś znajdę u sąsiadów
Nie rozumiem, dlaczego masz pożyczać pieniądze??? .......Na OT jest sposób, jak zarobić dużą "kasę"!!! Trzeba tylko poczytać i zastosować ?!
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich "ciułaczy" - M.
yo!
Dobre dobre
pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-08, 22:05
a pointa jest taka (choć to wcale nie koniec topicu) że NIE FIKAJ DO MARIOLKI!!!!!!!!!!!!!
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-09, 06:38
menel napisa/a:
stan na pewno nie jednego z nas na e30 m3
tylko szkoda ze na kazdym forum jest jakas m3 e30 a na tym nie ma.
dlaczego?.... przemilcze
które fora - chyba nie BMW... może na streetracing, bo tam jest Keyser,ale
Jego auto (byłe auto), raczej było demonstracją możliwości firmy i Ravaglia... którego dawno tam nie widziałem...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-09, 07:43
RoboCop napisa/a:
menel napisa/a:
dlaczego?.... przemilcze
Jego auto (byłe auto), raczej było demonstracją możliwości firmy i Ravaglia... którego dawno tam nie widziałem...
bmw-klub,sr,mpwr...jakie jeszcze bo na inne nie zagladam.oczywiscie pepiczkowie tez maja pare.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-02-09, 07:57
na BKP-nie ma żadnego M3E30! o SR już pisałem, a na Zjarów nie wchodze, bo nie mam
czasu... może Łódzki M-Power dorobił się jakiejś - oni lubią zaskakiwać
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
dlaczego?.... przemilcze
bmw-klub,sr,mpwr...jakie jeszcze bo na inne nie zagladam.oczywiscie pepiczkowie tez maja pare.
Sorry, ale co ty menel chcesz przez to powiedzieć? Bo nie do końca rozumiem Twoje przemilcze
Te ultra lekkie klameczki to dają tyle ile naczczo mozna zdziałać w samochodzie - kupujcie Slim Fast - to więcej pomoże i taniej wyjdzie a i my będziemy się lepiej czuć.