Ludziska wiem, ze swiat zwariowal na punkcie Chucka ale niech ktos napisze czy zna geneze tego zjawiska. Tylko nie pisac mi, ze Chuck kopnal z polobroptu i sie zaczelo.
raczej geneze bedzie ciezko znalezc, po prostu kolesie wymyslili texty, na poczatku podejrzewam na zasadzie tlumacznia amerykanskich textow, a pozniej ze w polsce mamy wielu zdolnych ludzi, to podchwycili to i codziennie pojawiaja sie nowe...
wszystko zaczyna sie dopasowywac do wydarzen w polsce(koalicja pis,kaczynski itd..) ale zaczynalo sie od ogolnikow
pozdro, niech chuck bedzie z wami
Mcinek to taka zbiorowa mania.Pomysł trafił na podatny grunt (ludzi których śmieszą proste filmy nawalanki) i tak to się zaczeło.Coś jak Super Renata z samoobrony-też była na ustach całego kraju.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Mysle ze to zaczelo sie od tego ze na w Beemka Klub był balagan i po Tygodniu Prawdy pojawil sie Chuck Norris aby zaprowadzic porzadek !
Pamietajcie ze nia ma C.ja wie wsi .. Jest Cuck Norris !
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wiecie skąd jest logo BMW? Chuck zapier... z półobrotu w śmigło.
Powstała tylko jedna sztuka M3 e30 Evo IV - Dla Chucka. W kolorze złoto-rudym.
Wiecie skąd jest "łytyty tyty"? Spece od dźwieku w BMW nagrali ostatnie dźwięki wydawane przez kopane z półobrotu przez Chucka ofiary.
To Chuck wynalazł "bączka" - :cenzura:.... w samochód z półobrotu.
Chuck nie wrzuca kierunków, to kierunki proszą, żeby Chuck je wrzucił.
Chuck ma wszystkie "M-ki" , nawet M7.
Seria M powstała na cześć Chucka - to skrót od Master, czyli Chuck.
Wiecie skąd jest logo BMW? Chuck zapier... z półobrotu w śmigło.
Powstała tylko jedna sztuka M3 e30 Evo IV - Dla Chucka. W kolorze złoto-rudym.
Wiecie skąd jest "łytyty tyty"? Spece od dźwieku w BMW nagrali ostatnie dźwięki wydawane przez kopane z półobrotu przez Chucka ofiary.
To Chuck wynalazł "bączka" - :cenzura:.... w samochód z półobrotu.
Chuck nie wrzuca kierunków, to kierunki proszą, żeby Chuck je wrzucił.
Chuck ma wszystkie "M-ki" , nawet M7.
Seria M powstała na cześć Chucka - to skrót od Master, czyli Chuck.