Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2010-04-17, 13:13
Oprocz mobile.de szukalbym jeszcze na naszym forum dajac np sprecyzowane ogloszenie "Kupie e34 tds...." lub na forum bmw5er.pl lub innych
Jesli chodzi o Beemke z silnikiem ktora ma byc bezawaryjna lub sam silnik kupuje tylko i wylacznie po znajomych, silniki i samochody ktore widzialem jak jezdzily na wlasne oczy i co w nich sie psulo
jeździłem ostatnio znów tds-em, co prawda w e39, ale z przebiegiem 106 tysi, w rękach jednego właściciela od nowości - i mi się nawet podobało, choć za dieslami nie przepadam. Auto bylo z 97 roku i moim zdaniem warte grzechu. Człowiek mówił, że nic oprócz ekspoloatacyjnych rzeczy się nie działo. Nie miałem powodu by mu nie wierzyć - auto chodzilo zacnie. Nie było głośne, nie "traktorzyło", mialo nawet trochę "ciągu". Mam kolegę, który miał tdsa z tego samego roku, po ojcu, też od nowości, 350 tys miał jak go sprzedawał i złego słowa nie dał powiedzieć na auto.
Pojechałem zobaczyć tego Vanosa z gazem, silnik bardzo dobry ale o mało gościa nie pobiłem. Pisał, że blacha zdrowa, podczas, gdy wszędzie była rdza na wylot a co do TDSów, to jeszcze nie trafiłem na takiego, z którym by nie było problemów. Albo nierówno chodzi, albo coś stuka.
Kupowanie BMW e34 za kwotę do 5000 chyba nie ma w ogóle sensu..